• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizliğine kadın

civciv161616

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
127
93
13
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz cumartesi eve bir abla var onu çağırdım. Öncesinde bir abla gelmişti ama yalandan öyle yüzeysel yappı gitti ve yüksek meblağ aldı. Şimdi ben öncelik mutfak dolaplarımın temizlenmesini ve düzen verilmesini istiyorum onun dışında camlar var 2 oda 1 salon başka neler yapılır bana tecrübeli olanlar yazabilir mi tşk ederim

Kapılar duvarlar ( duvar kapıdı varsa silinmesi kolay ve çok temiz oluyor) düzenlimi alacaksınız 1 kerelik mi ? Yani iki haftada bir mi mesela yoksa büyük temizlikten temizliğemi

Eve gelen bayanlar genelde mutfak dolap içilerini boşalt geri yerleştir çok zaman aldığından yapmıyorlar bizim buralarda aynı şekilde gardırop içlerine de dokunmuyorlar.
Mutfak dolaplarının dış kapakları siler, aynı şekilde beyaz eşyaların dışını siler, Cam çerçeve, iç kapılar, avizeler falan siler, beyaz eşyaları çekip altlarını temizler, süpürme toz alma, ütü belki derken gün bitiyor zaten büyük evde.
Eviniz küçükse önceden konuşun bayanla koltuk silme yapar belki yada belki kirli bir halınız varsa onu silebilir.

Eve gelen bayanlar genelde mutfak dolap içilerini boşalt geri yerleştir çok zaman aldığından yapmıyorlar bizim buralarda aynı şekilde gardırop içlerine de dokunmuyorlar.
Mutfak dolaplarının dış kapakları siler, aynı şekilde beyaz eşyaların dışını siler, Cam çerçeve, iç kapılar, avizeler falan siler, beyaz eşyaları çekip altlarını temizler, süpürme toz alma, ütü belki derken gün bitiyor zaten büyük evde.
Eviniz küçükse önceden konuşun bayanla koltuk silme yapar belki yada belki kirli bir halınız varsa onu silebilir.
Geldi camları sildi salonu genel olarak sildi fakat koltukalra dokunmamış mutfak dolaplarını yapmayacak sanırım özellikle onu istediğimi söylemiştim cam silip yerleri silerek bitirdi günü resmen anlamadım ya avizeler kapılar beyaz eşyalar mutfak dolapları bunları ben mi silicem bir sürü de para veriyorum eşim kızacak yine 😃🙄

Back
X