• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

Ahahaha abla beni güldürdün inan bende öyle bı inanç varki çıkmazsa hayal kırıklığı yasicam o kadar inanıyorum çıkacağına :)

Hiç çıkmadı şimdiye kadar nasılsa umudum yok :confused:karar verdim sahte üyelik alacağım çünkü hep yeni üyelere çıkıyor.:rolleyes::rolleyes: çok kıskanıyorum sonra dermişimm :temizlik::temizlik:

Hadi sana çıksın bu sefer inşallah çok sevinirim:))
Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemism:confused::rolleyes:

Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemism:confused::rolleyes:

Hadi çıktı sana eşine ne diyeceksin şimdi,papaz olmayın sonra :rolleyes::rolleyes:

Kaldı 1 hafta 10 saat :KK45:çoğu gitti azı kaldı kızlar.bende cok heyecanlıyım Allahim nolur noluuuurrrrr:dua:keske hemencecik geçse zaman.belki o şans bu defa bize de güler be :KK51::KK51:Allahim ne guzel bir supurgesin seeennnn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Bak bak o süpürgeye bak sana kullanırken tavsiye edeceğime eminim ödünç veririm belki sana :temizlik::ukala::ıslık:

Back