- 12 Nisan 2017
- 54
- 0
- 88
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha abla beni güldürdün inan bende öyle bı inanç varki çıkmazsa hayal kırıklığı yasicam o kadar inanıyorum çıkacağına :)Kimse heveslenmesin gene bana çıkmayacak![]()
Ahahaha abla beni güldürdün inan bende öyle bı inanç varki çıkmazsa hayal kırıklığı yasicam o kadar inanıyorum çıkacağına :)
Ben ilk defa katılıyorum yarışmaya bende yeni sayılırım ins bana çıkar supirgem yok iki aydır abla yaa![]()
Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemismHadi sana çıksın bu sefer inşallah çok sevinirim:))
Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemism![]()
Bak bak o süpürgeye bak sana kullanırken tavsiye edeceğime eminim ödünç veririm belki sanaKaldı 1 hafta 10 saatçoğu gitti azı kaldı kızlar.bende cok heyecanlıyım Allahim nolur noluuuurrrrr
keske hemencecik geçse zaman.belki o şans bu defa bize de güler be
Allahim ne guzel bir supurgesin seeennnn
![]()
insallah canım ama ödünç verme bana istersen alır kaciririm neme lazımBak bak o süpürgeye bak sana kullanırken tavsiye edeceğime eminim ödünç veririm belki sana![]()
Ahahaha olur cnm lafımı olur alt tarafı bı süpürge diyemeyeceğim cnm vermeminsallah canım ama ödünç verme bana istersen alır kaciririm neme lazımbidaha vermem sonra benim olur
![]()
Ask olsun benden mi kiskaniyon hic yakistiramadimAhahaha olur cnm lafımı olur alt tarafı bı süpürge diyemeyeceğim cnm vermem![]()