- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 33
Rabbim korusun sizi canm benim korktumÇok şükür canım zaten bittiğinde yazdım yoksa yazamazdim
Suan bende de "BU!" yazıyorOyyyyy geçmez artık
Aha:-D:-DSuan bende de "BU!" yazıyor
Sağol kuzummmm Allah razı olsun kim kazanmisRabbim korusun sizi canm benim korktum
Tekrar gecmis olsun canım,insallah baska yerlerde de yoktur.❤Sağolun kızlar aydindayim ben muglada olmaya başladı bu ara evelsi günde hissedilmis yine buraya tam yerini bilmiyorum ama burda 4 falan hissedildi orası ne oldu bilmiyorum bizde yok inşallah başka yerlerde de yoktur bir sorun
Yarışma sonuçlandıSağol kuzummmm Allah razı olsun kim kazanmis
Sağol canım inşallahTekrar gecmis olsun canım,insallah baska yerlerde de yoktur.❤
Tekrar gecmis olsun
5.0 siddeti yüksek tekrar gecmiş olsun muğla ula merkez üssüSağolun kızlar aydindayim ben muglada olmaya başladı bu ara evelsi günde hissedilmis yine buraya tam yerini bilmiyorum ama burda 4 falan hissedildi orası ne oldu bilmiyorum bizde yok inşallah başka yerlerde de yoktur bir sorun
Ben korkmuyorum vallahi kuzum öylece kaldım bekledim eşim uyuyorYarışma sonuçlandı
Burda açıklanacak diyor ama başka bir şey yok:)
Çok korkarım ben depremden
Belkide sistem suan kazanan 3 kişiyi belirliyordur,program belirliyor ya,bekleyelim bakalim :) 1 ay bekledik yine bekleriz dimiAha:-D:-D
Aynı 2 gün öncede oldu aynı yerde Allah korusun5.0 siddeti yüksek tekrar gecmiş olsun muğla ula merkez üssü
Allah korusun valla benimde en cok korkum depremden bende kocaelindeyim deprem bölgesiyiz panik atak oluyorum ufak bi sallanmadaAynı 2 gün öncede oldu aynı yerde Allah korusun
Rabbim beterinden korusun da canm inşallahBen korkmuyorum vallahi kuzum öylece kaldım bekledim eşim uyuyor
Ben yatıyorum:)))Belkide sistem suan kazanan 3 kişiyi belirliyordur,program belirliyor ya,bekleyelim bakalim :) 1 ay bekledik yine bekleriz dimi
Bu yılda biz öyle olduk valla ben değilde çevremdekiler evden çıkıp kaç gün gelmediler evlerine çok zorAllah korusun valla benimde en cok korkum depremden bende kocaelindeyim deprem bölgesiyiz panik atak oluyorum ufak bi sallanmada
Amin kuzum iyi gecelerRabbim beterinden korusun da canm inşallah
Ben yatıyorum:)))
Gerçi daha ikizler uyuyacaklar ama((