- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
10 dk kaldi kuzum :)Ne bekledik ama:))
@minik meleklerim benim inan çok ihtiyacim var ama inanıyorum ki bana çıkmaz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dk kaldi kuzum :)Ne bekledik ama:))
@minik meleklerim benim inan çok ihtiyacim var ama inanıyorum ki bana çıkmaz:))
7 dk falan balım :)Cocom ne kadar var daha?
Philips PowerPro City benim olacak! Cikicam üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbaci
Kimse Yok bekleyen bari bize çıksa buradayız diye:))))7 dk falan balım :)
AmiiiinnnHayırlısı diyelim... İnsallahh ihtiyacı olan kazanır
Bende geldimmm :))) deprem oldu yalnız kesin bana cikmazKimse Yok bekleyen bari bize çıksa buradayız diye:))))
Ah keske ama yalniz degiliz kullanıcı arkadaslari görüyorum aşağıda yazmadan takip ediyor bir cok kisi kuzumKimse Yok bekleyen bari bize çıksa buradayız diye:))))
Deprem mi oldu((Bende geldimmm :))) deprem oldu yalnız kesin bana cikmaz
gecmiş olsun nerde olduBende geldimmm :))) deprem oldu yalnız kesin bana cikmaz
Ama biz yazıyoruz bize çıksın:-D:-D:-DAh keske ama yalniz degiliz kullanıcı arkadaslari görüyorum aşağıda yazmadan takip ediyor bir cok kisi kuzum
Gecmis olsun canim bi sorun yoktur umarimBende geldimmm :))) deprem oldu yalnız kesin bana cikmaz
Oyyyyy geçmez artık2 dk kaldı
Deprem mi oldu((
gecmiş olsun nerde oldu
Sağolun kızlar aydindayim ben muglada olmaya başladı bu ara evelsi günde hissedilmis yine buraya tam yerini bilmiyorum ama burda 4 falan hissedildi orası ne oldu bilmiyorum bizde yok inşallah başka yerlerde de yoktur bir sorunGecmis olsun canim bi sorun yoktur umarim
Çok şükür canım zaten bittiğinde yazdım yoksa yazamazdim@tuzsuz_ruh iyimisiniz??
Canm??