- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 33
Zor rabbim ölümünde yaşamında hayırlısını versinBu yılda biz öyle olduk valla ben değilde çevremdekiler evden çıkıp kaç gün gelmediler evlerine çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor rabbim ölümünde yaşamında hayırlısını versinBu yılda biz öyle olduk valla ben değilde çevremdekiler evden çıkıp kaç gün gelmediler evlerine çok zor
Amin canım Allah korusunZor rabbim ölümünde yaşamında hayırlısını versin
Valla bende panik atak zaten var deprem oldugundada panik fazla oluyor keske o an soğukkanlı olabilsek ama işteDeprem çantası şart kap ilk fırsatta kac. Ve kapı arasında eşik deriz biz en iyi oralar korur
Sağol canım bana çıkarsa al götür evine♥♥Amin kuzum iyi geceler
Benim 3 küçük çocuğum var ve malesef Rabbim korusun inşallah ama öyle bir durumda çıkamamDeprem çantası şart kap ilk fırsatta kac. Ve kapı arasında eşik deriz biz en iyi oralar korur
Sağol kuzummmm mm bana cıkarsa da sen al benim damadı öp sabah okula giderken ahahaha iyi gecelerSağol canım bana çıkarsa al götür evine♥♥
Benim 3 küçük çocuğum var ve malesef Rabbim korusun inşallah ama öyle bir durumda çıkamam
I
Tabiki çıkma ama soğukkanlı olmam şart. Çocukların için sadece içinden kendini dizginleyeceksinrabbim yardım etsinSağol canım bana çıkarsa al götür evine♥♥
Benim 3 küçük çocuğum var ve malesef Rabbim korusun inşallah ama öyle bir durumda çıkamam
I
Yarın tatil canım:)Sağol kuzummmm mm bana cıkarsa da sen al benim damadı öp sabah okula giderken ahahaha iyi geceler
Rabbim yasatmasin kimseye doğal afet en kötüsüTabiki çıkma ama soğukkanlı olmam şart. Çocukların için sadece içinden kendini dizginleyeceksinrabbim yardım etsin
Ağaç olduk burda biz:) yat uyu canm sabah bakarız:)
Yok ona bakmadim, hepiniz gelmissiniz baktim ne yazdiniz diye :)))Ağaç olduk burda biz:) yat uyu canm sabah bakarız:)
Bitti canım keşke bi 10 dakika falan önce baksaydınkatilim nasill oluyor arkadaşlar
bulamadim.
Bende son kez yazıp çıkıyorum canm hacı bekler gibi bekledik:)))Yok ona bakmadim, hepiniz gelmissiniz baktim ne yazdiniz diye :)))
Rica ederim .. sans kazanmasak da güzel oluyor boyle yarışmalar heyecanlı ilk kez katıldım bende şansımı denim dedimtüh. teşekkür ederim cevabiniz için.