- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
Ay ben napsam beğenirsiniz kızlar :bbo:
Yatak odasınn perdeleri çok kirlenmşti,söktüm yıkıym die,bu sefer camda gözüme ilişip duruyodu tül çıkmışken onuda silsemmi dedim veee aldım elime bezi sildimmmm
Kociş gelincede taktırırm tülleri ama camı görünce bi fasılda o bana basıcak fırçayı kesin fisfisfis
:mymeka:klava: Allah canını almasın delüüü.... ne işin var camla tülle filan yazık değilmi bebeğine sana
Yaf nabim tatlım ben yapmasam kim yapcak :kedi:
Dış taraflara uzanmadım fazla zaten,içleride sandalyeye çıkdım öle üstün körü bi sildim işte
olur mu ööle şey kıss dikkat etcen artık :dilcikar:
Söz bundan sonra etcem artık :içelim:
kaydirigubbakcemile5
Ay kocişi gitmeden iyi bi payladım öle gitti sositososito
mont giyim die çıkardı kanepeye bıraktı giymedi üstündeki pijamaı çıkardı kanepeye bırakdı
masaj aletini kullandı olduğu yere bırakdı,hadi ben gidiyorum demezmi bideeeeeeee:1shok:
Dellendim tabiiiiiiiii,hepsini bir bir topladı sonra öle gidebildi garibim :jeyyar:
Yaf nabim tatlım ben yapmasam kim yapcak :kedi:
Dış taraflara uzanmadım fazla zaten,içleride sandalyeye çıkdım öle üstün körü bi sildim işte
ıyı yapmıssın canım arada diş gostermek lazım bu herüflere :jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
ama burda olmadı sımdı bırak cam oyle kalsın sunun surasında kac gunun kalmısklava: klava:
komşun yokmu cagır gelmeden esın taksın bari aksam aksam kafan şişmesin yerimseniben
bıdahada yapma oyle
yasakkelime
Ah canımmm bırak komşuyu üst katta hayırsız bi görümcem var
bi iki gün önce ağzımla söyledim cam çok kirli tülünü yıkıym da silebilirsem silim diyede ne kızlar siler yapma sen diyo nede ben silerim diyo,benim boyumca kızı varda kendisininYani ben o lafı söledimki belki biz sileriz der die ama sölemedi o günden sonrada artık kimseyi çağırmam tül taktırmayada yani
Nabalım kocişden işitcez bi zılgt yani mecburen
:mymeka::mymeka:
budayak dusuncesız gorumcene Çok üzgünüm çoook
ınadına komsuyu cagırman lazım aslında ama sonra ısler sarpada sarabılır neyse sende gorumcenın ılgılenmedıgını soyle esıne benneyaptımki