- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy öle biyer bulursanız adresi banada yolayın.işin kötüsü biz annemlerle beraberiz gelen gidenin haddi hesabı olmucak. offffffffff offf. pançita benimkide elimden alıyo ama yapmak için deil olduğu yere bırakmak için kim yapcak deyincede bırak boşver temizliğe gelen gelmesin deyiveriyo.bazen çok ağrım oluyoda en azından şu çamaşır selesini balkona götürde asayım diyorum ona bile ne gerek var iki günde bir çamaşır yıkıyon diye karşılık veriyo. pis anacım pis benimki içinde yok adamın.
selam arkadaslar
temizlik yapıyomunuz yoksa artık saldınızmı yapıyosanz ne boyutta yapıyosunuz
ben hiç bi iş yapmıyorum ama böylede içim cok rahatsız oluyo :) ev pimpis :)
yapsamda ne boyutta yapmam lazım ayarlamıyorum sizler nasıl yapıyosunuz
kendimi dinc hissettigim zaman evimi silip supuruyorum ve duzenli tutmaya calisiyorum..
ama halsiz olursam ev darmadagin oluyor...dun habersiz pat diye bir arkdasim geldi her taraf daginik ve kirliydi evimin o halini gordu nasil moralim bozuldu anlatamam yatak odami bile gordu..
butun gun moralim bozuldu..bugun dinlene dinlene evimi topladim duzenledim ne yapayim baskin yapanlar oluyor:)
esim cok yogun calisan birisi kafasini kasimaya vakti yok firsat bulursa bana yardim ediyor sagolsun ama pek de bi faydasi olmuyor
selam arkadaslar
temizlik yapıyomunuz yoksa artık saldınızmı yapıyosanz ne boyutta yapıyosunuz
ben hiç bi iş yapmıyorum ama böylede içim cok rahatsız oluyo :) ev pimpis :)
yapsamda ne boyutta yapmam lazım ayarlamıyorum sizler nasıl yapıyosunuz
allah bin kere razı olsun kocişimden hamile kaldıgımdan beridir her işi o yapıyor haftada evi süpürüyor siliyor camasır ütü bulasık banyo wc onda:)))))ben sadece yemek pasta ve tatlı yapıyorum ona ben besliyorum o çalısıyor yani:)))))