ev temizliği

Ayy bende salmış durumdayımmmmm:bbo:
Haftada bir ev süpürüyorum,onada süpürgeyi filan kociş hazırlarsa (çünkü ağır) :bbo:
Pazar günleri oda saolsun söyleye söyleye banyo lavabo filan yıkıyo yerleri siliyo eğer yap dersem,
Akşamları evde olmadığı için yemek derdm yok çok şükürr..bi sabah bulaşığım oluyo oda makineye delikafadulden
ış yapmıorum ama evde sanki sürekli dağınık ve akşama kdar dolanıyorum öyle hiç iş bitmiyo gibi -tatlicadiarzu-

kendimi dinc hissettigim zaman evimi silip supuruyorum ve duzenli tutmaya calisiyorum..
ama halsiz olursam ev darmadagin oluyor...dun habersiz pat diye bir arkdasim geldi her taraf daginik ve kirliydi evimin o halini gordu nasil moralim bozuldu anlatamam yatak odami bile gordu..
butun gun moralim bozuldu..bugun dinlene dinlene evimi topladim duzenledim ne yapayim baskin yapanlar oluyor:)
esim cok yogun calisan birisi kafasini kasimaya vakti yok firsat bulursa bana yardim ediyor sagolsun ama pek de bi faydasi olmuyor

kizlar icinizde en rahat benim galiba :eek: ilk 5 ay islerimi kendim yapiyordum , 5 aydan sonra haftada iki defa bayan geliyor temizlige mecbur kaldim ütü ev isi bende hic bitmez ben daginiklik asla sevmeyen biriyim , doktorum bana rahat olacaksin dedigi icin kendimi herseyden ali koydum tembellestim temmuzdan benim doguma kadarda esim yanimda yemegi herseyi o yapiyor ben anca yiyip icip yatip geziniyorum , alistim gercekten tembellige dogumdan sonra ne yapacaksam o zaman bayanda cagirmayacagim esimde evde olmayacak evin isi camasir ütü yemek hersey bana bakacak üstelik birde bebek

ayy öle biyer bulursanız adresi banada yolayın.işin kötüsü biz annemlerle beraberiz gelen gidenin haddi hesabı olmucak. offffffffff offf. pançita benimkide elimden alıyo ama yapmak için deil olduğu yere bırakmak için kim yapcak deyincede bırak boşver temizliğe gelen gelmesin deyiveriyo.bazen çok ağrım oluyoda en azından şu çamaşır selesini balkona götürde asayım diyorum ona bile ne gerek var iki günde bir çamaşır yıkıyon diye karşılık veriyo. pis anacım pis benimki içinde yok adamın.

çok güldüm canım yaa benimkide dağınıktır ama ben yaparkende içi rahat etmez elimden alır kendi yapar

benım kocam saolsun hamiş oldum olalı o süpürür. benım dememe gerek yok onun yanında elıme supurgeyı aldıgım zaman elımden alır o yapar ama normalde kılını kıpırdatmazdı :dilcikar: hamiş olunca gıymatlandık lülülülülülü
ılk aylar dusuk rıskım oldugundan yapıyordu sımdıde agırlastıgım ıcın yapıyogerı kalan ısı yıne ben yapıyorum ama yınede supurgede az ıs sayılmaz sositososito
bugunde kadın geldı dıp kose bayram temızlıgımı yaptı hihoyyyt
10gun ıdare edıcem sonrada annem gelıcek yanıma delikafadulden
valizimiz hazır kızımın odası hazır evımız temız anne temız bıtek kızım kaldı :eek:

allah bin kere razı olsun kocişimden hamile kaldıgımdan beridir her işi o yapıyor haftada evi süpürüyor siliyor camasır ütü bulasık banyo wc onda:)))))ben sadece yemek pasta ve tatlı yapıyorum ona ben besliyorum o çalısıyor yani:)))))

ahhh ahh ya kızlar nasıl eğittiniz bu herifleri bi deyiverin Allah rızası için.anam yemek bilem yapan var.bulantılarım hiç geçmedi benim hafiflemedi bile şu zamana geldik hep aynı bırakın yemei görüntüsü bile içimi kaldırıyoda genede mecbur giriyorum mutfağa bide üstüne utanmadan sipariş veriyo akşam şunu yapsana diye. ay öldürücem ben adamı

selam arkadaslar

temizlik yapıyomunuz yoksa artık saldınızmı yapıyosanz ne boyutta yapıyosunuz
ben hiç bi iş yapmıyorum ama böylede içim cok rahatsız oluyo :) ev pimpis :)
yapsamda ne boyutta yapmam lazım ayarlamıyorum sizler nasıl yapıyosunuz

onceden nasil yapiyorsam aynen devam ediyorum sadece onceden hergun evi supurup silerdim simdi 3 gunde bir yapiyorum ama mutfak ve koridoru gunde 3 kere siliyorumdur kesin..bu konuda hastalik derecesindeyim cunku yapmadan duramiyorum ama sonradanda cok belim agriyor :KK43:(( neyseki istedigim zaman esimde yardimci oluyor hakkini yememek lazim....

kendimi dinc hissettigim zaman evimi silip supuruyorum ve duzenli tutmaya calisiyorum..
ama halsiz olursam ev darmadagin oluyor...dun habersiz pat diye bir arkdasim geldi her taraf daginik ve kirliydi evimin o halini gordu nasil moralim bozuldu anlatamam yatak odami bile gordu..
butun gun moralim bozuldu..bugun dinlene dinlene evimi topladim duzenledim ne yapayim baskin yapanlar oluyor:)
esim cok yogun calisan birisi kafasini kasimaya vakti yok firsat bulursa bana yardim ediyor sagolsun ama pek de bi faydasi olmuyor

:eek:lmaz:pat diye gelen misafirlere cok uyuz oluyorum..ustelik sen hamilesin insan musait olmayabilir ne dusuncesiz insanlar var yaaa:kızgın:

selam arkadaslar

temizlik yapıyomunuz yoksa artık saldınızmı yapıyosanz ne boyutta yapıyosunuz
ben hiç bi iş yapmıyorum ama böylede içim cok rahatsız oluyo :) ev pimpis :)
yapsamda ne boyutta yapmam lazım ayarlamıyorum sizler nasıl yapıyosunuz

hamileyken 8.ayda sadece süpürge yapıyordum eğilmeden bir de ortalığı toplu tutuyodum.(bulaşık-çamşır hepsi makineye) gerisini boşwer arkadaşım yasakkelimesenin dinlenmen lazım artık

allah bin kere razı olsun kocişimden hamile kaldıgımdan beridir her işi o yapıyor haftada evi süpürüyor siliyor camasır ütü bulasık banyo wc onda:)))))ben sadece yemek pasta ve tatlı yapıyorum ona ben besliyorum o çalısıyor yani:)))))

iyi besle o zaman canim daha iyi calissin..bol bol enerji yukle ona depoyu doldurr:roflol::roflol::roflol:

benimde bi çok işi kociş yapıyo bende bi ütü vileda yapıyom okadar geri kalan tüm işleri canım kocam yapıyo önümüzdeki hafta ama kadın alcam dip temel yapsın diye sonrada meleğimi bekleyeceğim nasipse :eek:

Ay kocişi gitmeden iyi bi payladım öle gitti sositososito
mont giyim die çıkardı kanepeye bıraktı giymedi üstündeki pijamaı çıkardı kanepeye bırakdı
masaj aletini kullandı olduğu yere bırakdı,hadi ben gidiyorum demezmi bideeeeeeee:1shok:
Dellendim tabiiiiiiiii,hepsini bir bir topladı sonra öle gidebildi garibim :jeyyar:

yapsın toplasın öle gitsin tabii heralde karnın burnında bşide onun dökntüsünümü toplayacann aferinn ona

kendımı cok yormadan yapmaya calısıyorum.sağolsun annem burdaydı her işimi yaptı. kociş e dıcem o yapcak artık ama duramıyom gene yapıyom bn o yokken :KK43:

valla benim koçiş haftanın 3 güğnü zaten yok diğer 1 gün izinli olduğu için beraber vakit geçiriyoruz diğer 3 günde inanılamz yorgun oluyo... dolayısıyla ben ondan iş yapmasını siteyemiyorum. sadece sağolsun evlendiğimziden beri bulaşık makinasını yüzde 90 oranınad o boşaltıyo.. oda bana yetiyo zaten. ben de evi 3 günde 1 falan süpürüp siliyorum balkonları neredeyse hergün yıkıyorum... tozları da 2 günde 1 alıyorum.. eşim her nekadar kızsa da olabildiğince yapmaya çalışıyorum... ama bu hafatdan sonra artık çok fazla kasmam. bayram geçtikten sonra bi kadın alırım... bide doğuma yakın alırım. sonrasında gelen gidewn olacak doğum yapmış olacam. iş yapabileceğimi sanmıyorm

Ay ben napsam beğenirsiniz kızlar :bbo:
Yatak odasınn perdeleri çok kirlenmşti,söktüm yıkıym die,bu sefer camda gözüme ilişip duruyodu tül çıkmışken onuda silsemmi dedim veee aldım elime bezi sildimmmm:eek:
Kociş gelincede taktırırm tülleri ama camı görünce bi fasılda o bana basıcak fırçayı kesin fisfisfis

X