ev temizliği

Ay ben napsam beğenirsiniz kızlar :bbo:
Yatak odasınn perdeleri çok kirlenmşti,söktüm yıkıym die,bu sefer camda gözüme ilişip duruyodu tül çıkmışken onuda silsemmi dedim veee aldım elime bezi sildimmmm:eek:
Kociş gelincede taktırırm tülleri ama camı görünce bi fasılda o bana basıcak fırçayı kesin fisfisfis

:mymeka: :eek:klava: Allah canını almasın delüüü.... ne işin var camla tülle filan yazık değilmi bebeğine sana

:mymeka: :eek:klava: Allah canını almasın delüüü.... ne işin var camla tülle filan yazık değilmi bebeğine sana

Yaf nabim tatlım ben yapmasam kim yapcak :kedi:
Dış taraflara uzanmadım fazla zaten,içleride sandalyeye çıkdım öle üstün körü bi sildim işte :eek:

valla bende mutfağımla yatak odamı komple kendim temizledim dip köşe.dolapların içine kadar.ama evimin bütün duvarlarını tavanlarını eşim sildi hemde iki kere.koltuklar camlar ve banyo wc de anneme düştü.annemde oraları temizleyip perdelerimi yıkadı.hem bayram temizliği hem doğum temizliği oldu.doğumdan önce annem gelcek yine.üstünden bir kere daha geçeriz artık.

Ay kocişi gitmeden iyi bi payladım öle gitti sositososito
mont giyim die çıkardı kanepeye bıraktı giymedi üstündeki pijamaı çıkardı kanepeye bırakdı
masaj aletini kullandı olduğu yere bırakdı,hadi ben gidiyorum demezmi bideeeeeeee:1shok:
Dellendim tabiiiiiiiii,hepsini bir bir topladı sonra öle gidebildi garibim :jeyyar:

ıyı yapmıssın canım arada diş gostermek lazım bu herüflere :jeyyar::jeyyar:

Yaf nabim tatlım ben yapmasam kim yapcak :kedi:
Dış taraflara uzanmadım fazla zaten,içleride sandalyeye çıkdım öle üstün körü bi sildim işte :eek:

ama burda olmadı sımdı bırak cam oyle kalsın sunun surasında kac gunun kalmıs :eek:klava::eek:klava:

ıyı yapmıssın canım arada diş gostermek lazım bu herüflere :jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

ama burda olmadı sımdı bırak cam oyle kalsın sunun surasında kac gunun kalmıs :eek:klava::eek:klava:

Valla gelince bi bu kadarda kociş sölencek kafamçokkarıştı

komşun yokmu cagır gelmeden esın taksın bari aksam aksam kafan şişmesin yerimseniben
bıdahada yapma oyle
yasakkelime

komşun yokmu cagır gelmeden esın taksın bari aksam aksam kafan şişmesin yerimseniben
bıdahada yapma oyle
yasakkelime

Ah canımmm bırak komşuyu üst katta hayırsız bi görümcem var :nazar:
bi iki gün önce ağzımla söyledim cam çok kirli tülünü yıkıym da silebilirsem silim diyede ne kızlar siler yapma sen diyo nede ben silerim diyo,benim boyumca kızı varda kendisinin :kızgın: Yani ben o lafı söledimki belki biz sileriz der die ama sölemedi o günden sonrada artık kimseyi çağırmam tül taktırmayada yani :nazar:
Nabalım kocişden işitcez bi zılgt yani mecburen :nazar:

Ah canımmm bırak komşuyu üst katta hayırsız bi görümcem var :nazar:
bi iki gün önce ağzımla söyledim cam çok kirli tülünü yıkıym da silebilirsem silim diyede ne kızlar siler yapma sen diyo nede ben silerim diyo,benim boyumca kızı varda kendisinin :kızgın: Yani ben o lafı söledimki belki biz sileriz der die ama sölemedi o günden sonrada artık kimseyi çağırmam tül taktırmayada yani :nazar:
Nabalım kocişden işitcez bi zılgt yani mecburen :nazar:

:mymeka::mymeka:
budayak dusuncesız gorumcene Çok üzgünüm çoook
ınadına komsuyu cagırman lazım aslında ama sonra ısler sarpada sarabılır neyse sende gorumcenın ılgılenmedıgını soyle esıne benneyaptımki

:mymeka::mymeka:
budayak dusuncesız gorumcene Çok üzgünüm çoook
ınadına komsuyu cagırman lazım aslında ama sonra ısler sarpada sarabılır neyse sende gorumcenın ılgılenmedıgını soyle esıne benneyaptımki

Aynen öle yaptım canım,kimsenin baktığı yok nabim dedim!
Komşu çağırmak dediğin gibi sarpa sardırırdı o zmnda haklı gibi üste çıkardı işde :umursamaz:

çok şükür benim temizliğin derin kısmı bitti, şimdi ortalık dağınık biraz onlar yerleşicek, ütüler falan var onları da yavaş yavaş kendim yaparım akşamları diyorum bayrama kadar. ama epey bir destek aldığımı da itiraf edeyim, annem, kardeşim, temizlikçi kadın, ama ancak oldu valla. yoksa tek başına zor. eşim malesef yoğun çalışıyor genellikle evde değil, birşey yaptıramıyorum ona.

Evett,şükür sonunda temizlik işimiz bittiiiii!
Mutfak dip köşe yapıldı,dolaplar döküldü,camı silindi,balkon ws.çekmeceler heryerrr yapıldııı
wc,banyo komple yıkandı temizlendi düzenlendi,evdeki çekmecelr dolaplar vs.hepsi yerleşti düzenlendi,
toz,yer silme işlemleri tamamdırzemuszemus
Aslında yapılıcak işler var ama artık gözüm kesmiyo:bbo:
kapılar kaldı silincek,az önce görümceye bi kapılarım kaldı silinck dedim oda saolsun bana akıl verdi "buhar makinesiyle sil" çok düşüncelidir kendisi -tatlicadiarzu-

temizlik olmassa olmaz ama bebeklerinize dikkat etmeniz gerekiyor fazla hareket etmeyin uzanmayın ...göbek bağı kordon dolanması ve kordonun çıkması bebeğin karnından yada plesentadan çok sık raslanan bir durum son 2 ayda...bebeğin hareketlerini takip edin günde 10 kez hareket etmesi lazım...temizlik işinide br yakınınızdan rica edin yada durum varsa temizlik için bir yardımcı çağırım amaann bişey olmaz demeyin...
ki söyleyene bak ben her işimi kendim gördüm cam silme v.s. ama kimsem yoktu temizlikçi için durumda yoktu ...ama sürekli hastanedeydim sürekli nst ye bağlanıyordum çünkü her temizlikte kızım hareket etmiyordu ödüm kopuyordu....

benimde buyuk temizlik bitti.suan icerde temizlikci var kapilar kaldi onuda silerse bitio zemuszemus dolap iclerinde kadina guvenmedigim icin kendim siliorum.mutfak dolaplari bitti cekmeceler falan.bi gardrop kaldi onuda kisliklari yerlestirdigimde halledicem insallah :nazar:

benim oğlanda haftaya p.tesi geliyor inş. onun için temizlikçi kadın tuttum çarşamba yada perşembe gelcek camları kapıları fayansları mutfak dolaplarını halletcek evin halılarınıda halı yıkamaya vericem salı günü benimde işim ütülerimi yaptım sonrasında birtek evin silinip yerleştirilmesi kalıcak onlarıda yapıcaz kaynanamla cumaya bitmiş olur...... eeeeeeeee uzak yoldan geliyor konuğumuz 9 aylık yoldan geliyor

bende arkadaşlar hatırlarmısınız bılmeme ama 1 _2ay önce kadınla beraber butun duvar cam perde kapı dolap koltuk nebılım aklınınıza gelecek her yerı temızlemiştım ama gerçekten hastalandım onda sonra şimdı çok kırlenmemiş doğuma yakın bıde eşimle yapacam temizlığı inşallah okullarda açildı masraf çok kadı tutamam bu sefer.sizde kendınızı yormadan yapın allah korusun.

X