halen günlük temizlik için güvenilir birsini arıyorum.. ilk etapta ayda bir alacagım eger memnun kalırsam daha da sık almayıplanlıyorum..eger bu isi düsünürseniz evim maltepe de günlük ücretiniz ile birlikte bana mesaj atarsanız sevinirim.. özelden de atabilirsiniz.
fatoş_eren nerede yaşıyorsunuz ben yarımgün ama hergün gelecek birini arıyorum da
slm arkadaşlar ben temizlik işi arıyorum çok ihtiyacım
halen günlük temizlik için güvenilir birsini arıyorum.. ilk etapta ayda bir alacagım eger memnun kalırsam daha da sık almayıplanlıyorum..eger bu isi düsünürseniz evim maltepe de günlük ücretiniz ile birlikte bana mesaj atarsanız sevinirim.. özelden de atabilirsiniz.
ben de temizik için gerçekten titiz bir bayan arıyorum. Maltepede yim. Siz buldu iseniz sizin önereceğiniz biri var mı acaba?
merhaba, ev temizliği için guvenilir, titiz bayan arıyorum. 15te bir almak istiyorum.. maltepe de oturuyorum. ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabilirler..
arkadaşlar ben özelden yazamıyorum siz özelden benimle intibata geçerseniz çok sevinirim. gerçekten ihtiyacım var.[/Q temizlik elemanına ihtiyacınız varsa ben gelebilirim.yakın yerlerde arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?