Yalvarıyorum biri bana temizlik konusunda yardımcı olsun Çocuğum 1 yaşında onunla beraber temizlik yemek çok zor oluyor evimi toplu tutmak istiyorum aksine temiz tutmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum hiçbir şey de üşenmem Ama bu temizlik konusunda fikirlerinize ihtiyacı m var.
Ev işi nankör bunu buradan birisi söylemişti biriktirmeden anlık yapmak en iyi çözüm sanırımHepinize çok teşekkür ederim en büyük sorun galiba aldığımı yerine koymamak oluyor çocuğu m henüz 3 aylıkken en toplu değil diye ağladığım zamanlar bile oldu
Var var örümceğe koyunca ordan çıkıyorÖrümceği yokmu bebeğinin wc banyo yıkarken koy içine sana baksın süpürge sesini sever bebekler oyun gibi şarkilar söyleyerek yapın işinizi bebek size baksın oyuncak dök önüne çocuklu ev hiçbizaman düzenli olmaz elinde hemen hallet işlerini
Ben çocuklu biri olarak yazıyorum günlük dip köşe temizlik yapan biriyim 1 saat sonra yine dağınık yine düzen yok bunlar iyi günlerinVar var örümceğe koyunca ordan çıkıyoryaa burası mukemmel bi yermis siz yazınca v alla kalktım ev topluyorum teşekürler güçlü kadınlar
Ben çocuklu biri olarak yazıyorum günlük dip köşe temizlik yapan biriyim 1 saat sonra yine dağınık yine düzen yok bunlar iyi günlesen
Bulaşık yıkarken çekmeceden kaşık plastik kap vs hoşuna gidecek şeyleri önüne dökerdim rahatça Bulaşık yıkardım çamaşır sererken sepetin içine girerdi herşeyi oyuna çevirmiştik biz hoşuna giden şeyleri keşfet süpürgeden korkmuyorsan süpür uyuduktan sonra başka işini hallet toz alırken bi bez de bebeğine ver birlikte yapinAma siz yapiosnz maşallah ben yapamıyom bende sorun var ama baya yaptm buraya yazdıktan sonra iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?