Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ev işi yapmak istiyorum telefondan sıkılma rağmen elimden atamıyorum dur müzik açayım derken vakit geçiyor nasıl atarım elimden telefonu yardımcı olurmusunuz
Ben ev işi yapmak istiyorum telefondan sıkılma rağmen elimden atamıyorum dur müzik açayım derken vakit geçiyor nasıl atarım elimden telefonu yardımcı olurmusunuz
günde 7-8 saat telefona bakardım kendimi ev işleri için teşvik ettim kendimi özendirici şeyler yapmtım mesela seni heyecanlandıran bir deterjan al onu kullan sana heyecan verecektir veya eminim şurası her zaman temiz olsun dediğin bir yer vardır orayı temizlemek için deterjan al ve zaman harca arkadan da müge anlıyı aç hem dinle hem temizle
Kapı önünüzdeki esıgı sirke ıle sılin gerçekten çok faydalı oluyor. Insanı ıs yapmaya yorgunluğun gıtmesıne evde hareket etmeye tesvık ediyor ve en ıyısı nazar kötü göz varsa ağırlık uzerınızden alıyot