- 18 Ekim 2018
- 7.892
- 32.669
-
- Konu Sahibi AbsolutPromise
Semt olarak da eskişehir yolu diye mi geçiyor?Hayirli olsun. Odtuye Eskisehir yolundan ev bulabilirsiniz.
Merhaba ankara ulasım acısından rahat bir şehir odtuye yakın eryaman da aradıgınız kiralık esyalı evler cokca mevcut :) yada balgatta ev bakabilirsiniz kızılaydan rahatlıkla binip odtuye ulasabilirsiniz hem elit yerlerdir rahat edersinizHerkese merhaba
Yüksek lisans için Ankara’ya taşınacağım yalnız hangi semt neresi nerede hiçbir fikrim yok.
İnternetten “Odtü’ye yakın ev” diye arattığımda “her yer yakın, ulaşım kolay” yazılmış.
Ama çok bir detay yok ve yarım saat toplu taşıma benim için uzun bir olay.
Sadece sınav için gittim geldim, semt önerilerinizi yaparken hangi ilçeye bağlı olduğunu da söylerseniz sevinirim.
1500 tl civarı kira+eşya şeklinde eli yüzü düzgün, yalnız yaşarken sıkıntı görmeyeceğim, odtüye yakın yer bulmam mümkün müdür? Yoksa piyasadan hiç mi haberim yok?
Ev bulamayacağım diye strese girdim. Daha bunun yanında bir sürü koşturmacam var, kafamı rahatlatmak istiyorum bir an önce.
Şimdiden teşekkür ederim gelen cevaplara.
100.yil, Balgat, buralar odtuye yakindir hatta cokca ogrenci kalir ffakt ya evler eskidir yada kiralar ucuktur. Ben evde kalsaydim Muhtemelen eryamani tercih ederdim. Sakin, tek otobusle gidilir fakat yol biraz uzundur.Semt olarak da eskişehir yolu diye mi geçiyor?
Semt olarak da eskişehir yolu diye mi geçiyor?
Bende elit bir yer bakıyorum iyi oldu söylediğiniz yazmayı unutmuşumMerhaba ankara ulasım acısından rahat bir şehir odtuye yakın eryaman da aradıgınız kiralık esyalı evler cokca mevcut :) yada balgatta ev bakabilirsiniz kızılaydan rahatlıkla binip odtuye ulasabilirsiniz hem elit yerlerdir rahat edersiniz
Yurtta kalmayı düşünmüyorum.100.yil, Balgat, buralar odtuye yakindir hatta cokca ogrenci kalir ffakt ya evler eskidir yada kiralar ucuktur. Ben evde kalsaydim Muhtemelen eryamani tercih ederdim. Sakin, tek otobusle gidilir fakat yol biraz uzundur.
Yuksek lisans ogrencileri icin yurt imkani sunulmuyor mu? Sanki ben kalanlar vardi diye hatirliyorum ama
Hah bana böyle cahile anlatır gibi anlatınYok, Eskisehir yolu boyunca pekcok semt var. Simdi ablacim haritayi onunuze alirsaniz, Eskisehir yolu uzaniyor, ODTUnun ana giris kapisi da o yol ustunde.
Bu taraflar pahali:
- Mustafa Kemal Mahallesi CEPA ve Kentparkin arkasi oluyor , ODTUnun de hemen karsisi
- Beysukent ciks bir semt
- Cayyolu tarafi nezih ve temiz ama kira fiyati nedir bilemem :)
Diger, Balgata yakin taraflarin da ulasimi kolay, yer olarak gayet yakin hem de uygun fiyatli. Pahalidan ucuza
- Cigdem ODTUnun hemen dibi
- Ovecler, Sokullu yakin
- Balgat Gayet yakin, sirin bir semt ben seviyorum
-MHP binasinin oldugu semt adi neydi hatirlayamadim
- Eryaman , tek otobus gidersiniz uygun fiyata da gelir ama uzak
Tamamlanan metro nereye kadar gidiyor?Yok, Eskisehir yolu boyunca pekcok semt var. Simdi ablacim haritayi onunuze alirsaniz, Eskisehir yolu uzaniyor, ODTUnun ana giris kapisi da o yol ustunde.
Bu taraflar pahali:
- Mustafa Kemal Mahallesi CEPA ve Kentparkin arkasi oluyor , ODTUnun de hemen karsisi
- Beysukent ciks bir semt
- Cayyolu tarafi nezih ve temiz ama kira fiyati nedir bilemem :)
Diger, Balgata yakin taraflarin da ulasimi kolay, yer olarak gayet yakin hem de uygun fiyatli. Pahalidan ucuza
- Cigdem ODTUnun hemen dibi
- Ovecler, Sokullu yakin
- Balgat Gayet yakin, sirin bir semt ben seviyorum
-MHP binasinin oldugu semt adi neydi hatirlayamadim
- Eryaman , tek otobus gidersiniz uygun fiyata da gelir ama uzak
Araba var mi ona gore yorum yapayim :)
Araba yokAraba var mi ona gore yorum yapayim :)
Eryaman aktarma istemez aslinda. Bir de sogutozu ne bakmanizi oneririm. Asti'nin arka tarafi, TOBB universitesi civari. Fiyatlari bilmiyorum fakat ogrenci evleri vardi orada daBende elit bir yer bakıyorum iyi oldu söylediğiniz yazmayı unutmuşum
Yurtta kalmayı düşünmüyorum.
Lisans hayatım çok rahat geçti altımda arabayla 10 dakikada okulda oluyordum. Onun piremsesliği var belki de ama bir yandan da kendimi tanıyorum öyle aktarmalı yolculuk yapmak benim bütün motivasyonumu götürür.
Ben Emek pahalı diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç.Odtu ye yer olarak neresi daha yakın tam bilmiyorum da bu emek tarafı bahcelievler çok mu uzak ve pahalıdır acaba ? Bilenler yazsa bende merakımı gidermiş olurum.
Gayet elit bir yerdi, gittiğimde o civarda kalmıştık hep üniversiteliler vardı diye hatırlıyorum. Kesin İstanbul’daki Beşiktaş tarzı bir muhittir ben beğendiğime göre
Doğrudur gayet güzel bir muhitti , epey güvenli gelmişti gözüme. Bahcelievlerden bir bakın isterseniz yine de. Belki uygun fiyatlı evler vardır.Ben Emek pahalı diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç.