- 23 Ağustos 2012
- 49.770
- 231.016
- Konu Sahibi AbsolutPromise
Ben Emek pahalı diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç.
Bahcelide olmaz ama Emekte uygun fiyatta seyler cikabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Emek pahalı diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç.
Evet Goptakini işaretlemişim Hemen değiştirdim. TeşekkürlerOdtü ye en yakın semt 100.yıl'dir. Zaten odtulu öğrenci cok cok fazla 100.yılda. ozellikle 100.yıl pazarı civarına bakarsanız yürüyerek bile gidebilirsiniz. Pazarın üst tarafında ve karsi tarafinda siteler var birsuru onlar size uygun olacaktır. 1500civarina da bulabilirsiniz.
Eryaman hiçç düşünmeyin cok uzak bisürü yol, üstelik eskişehir yolu trafigi
Not:ilanlarda işçi blokları mahallesi diye arayın, o şekilde geçer mahalle adi (100.yıl diye biyer gop tarafında da var cunku)
Orasi eskişehir yolu güzergahındaki semtlerden biri, nezih bi semt, ucuzluğu biraz merkeze uzaklığından kaynaklı ama evleri bakımlı ve yenidir, balgata 100.yıla gore(buralar heryere cok yakın olduğu icin evler daha eski olmasına rağmen pahali)Yaşamkent mahallesi nasıl bir yer? Orada uygun fiyatlı evler gördüm.
Bahçeli de yakın ama mustafa kemal mah. kadar degilDoğrudur gayet güzel bir muhitti , epey güvenli gelmişti gözüme. Bahcelievlerden bir bakın isterseniz yine de. Belki uygun fiyatlı evler vardır.
Hayır arabasız olacakMustafa kemal mahallesi yakın
Balgat çukurambar ve çigdem de öyle
Sögütözü de olabilir orada yakın
Arabayla mı gideceksin
Orası polatlıya bağlanmalı bence.Yaşamkent mahallesi nasıl bir yer? Orada uygun fiyatlı evler gördüm.