Ev/Taşınma Derdi - Ankara

Belki kirası biraz yüksektir ama okula yürüme mesafesinde olursa dolmuşa otobüse vereceğiniz parayı ev kirasına verirsiniz. Umarım içinize sinen bir yer çıkar karşınıza.

100.Yıl, Çiğdem, Balgat, Öveçler, Dikmen.. Buralar yakındır fakat eski evler bile cok uçuk fiyatlarda olabiliyor ama dediginiz fiyata bulunur.. Onun dışında, rahat yasanabilecek, temiz yerlerdir..

Odtü ye en yakın semt 100.yıl'dir. Zaten odtulu öğrenci cok cok fazla 100.yılda. ozellikle 100.yıl pazarı civarına bakarsanız yürüyerek bile gidebilirsiniz. Pazarın üst tarafında ve karsi tarafinda siteler var birsuru onlar size uygun olacaktır. 1500civarina da bulabilirsiniz.

Eryaman hiçç düşünmeyin cok uzak bisürü yol, üstelik eskişehir yolu trafigi😑
Not:ilanlarda işçi blokları mahallesi diye arayın, o şekilde geçer mahalle adi (100.yıl diye biyer gop tarafında da var cunku)

Odtü ye en yakın semt 100.yıl'dir. Zaten odtulu öğrenci cok cok fazla 100.yılda. ozellikle 100.yıl pazarı civarına bakarsanız yürüyerek bile gidebilirsiniz. Pazarın üst tarafında ve karsi tarafinda siteler var birsuru onlar size uygun olacaktır. 1500civarina da bulabilirsiniz.

Eryaman hiçç düşünmeyin cok uzak bisürü yol, üstelik eskişehir yolu trafigi😑
Not:ilanlarda işçi blokları mahallesi diye arayın, o şekilde geçer mahalle adi (100.yıl diye biyer gop tarafında da var cunku)
Evet Goptakini işaretlemişim 😬 Hemen değiştirdim. Teşekkürler

Yaşamkent mahallesi nasıl bir yer? Orada uygun fiyatlı evler gördüm.
Orasi eskişehir yolu güzergahındaki semtlerden biri, nezih bi semt, ucuzluğu biraz merkeze uzaklığından kaynaklı ama evleri bakımlı ve yenidir, balgata 100.yıla gore(buralar heryere cok yakın olduğu icin evler daha eski olmasına rağmen pahali)

birincisi ankara ya geliyorsun yarim saat toplu ulasim bana zor diyemezsin adi ustunde buyuksehir. ayrica esyali evi o fiyata vermezler.
eryaman sana uygun ama ulasim.oyle yarim saat degil.
biraz zorlanacaksin yapacak bisey yok.
yasamkenti dusunme yasamkentten ciktinda ankara 25 km diyor o derece uzakta

Beklentilerinize uyar mı bilmiyorum ama https://www.sahibinden.com/ilan/eml...yali-sahibinden-kiralik-daire-695571853/detay
İstediğiniz fiyata şöyle bir ev buldum.
Mahalle ve semt değiştikçe fiyat ve ev kalitesi değişiyor.
Kolay gelsin.
Ekleme: 100.yıla ne güzel evler yapılmış. 100.yıl tabi ki:)

X