Kiralar pahali ama yerine gore degisiyor. Mesela 3 yildir yasadigim ev burdan daha eski ve pahaliydi ama yasadigim yere gore ucuzdu, komsularim hep turkler ve araplardi. Kopek serbest degildi. Evimin onunde piknik alani ve cocuk parki vardi, bebegim yokken bile parka gider arkadaslarla oturur, muhabbet ederdik. 2000$ versem, sonra kamyon tutacagiz, sonra yeni eve yine kontrat parasi verecegiz derken daha da pahaliya denk gelecek, bu kadar durumumuz yok malesef. Ama ogrenci maasiyla sehrin en pahali sitesinde yasamak resmen aptallik, haydi verdigim paraya degen bir hali olsa. Kafayi yiyecegim resmen burada!ABD de yaşayan bir arkadaşım orada kiraların çok yüksek olduğundan bahsetmişti.
Yıllar önce bekar evinde 1000 dolar ödüyormuş.
eğer ki öyleyse 2000 dolar zararınızı kapatabilirsiniz.
O kadar sevmediyseniz o evi, ayrılmayı düşünün.
Ama bu sefer yeni evinizi seçmek için acele etmeyin.
Yok New York' tayim. Cikmak icin 2000$ istiyorlar :'(Teksas'tamı yasıyorsunuz
nedense gozumde orası canlandı
bence oradan ayrılın derım daha turklerın yasadıgı yerlere bakmaya calısın
Cok acele tasindik. Okulum acildi, hatta bir derse de 4 saat yoldan bebekle geldim, dondum gunu birlik. Evi tutarken cok pahali oldugunu biliyorduk ama resmen buldugumuz yere girdik ama bu kadar sikici, bu kadar komsuluk sifir, kopekli bir yer oldugunu bilmiyordum, inceleme firsatim da olmadi, 12 gun icinde bebekle birlikte hem ev topladim, hem okulum basladi vs derken hicbir seyini inceleyemedim.Evden çıksan 2 ucu süslü değnek olmuş.
Anlamadığım şey evi tutarken hesap kitap bütçe yapmadınız mı ?
Yani madem siz de oturacaksınız eşiniz nasıl hiç yoktan seçti ?
1 yıl sabredeceksiniz gibi duruyor ya da zarara katlanıp çıkacaksınız.
Kesinlikle hayvan dusmani degilim, hatta hayvanlari severim, yargilamayin hemen lutfen. Ama kucuklugumden beri kopeklerlerden korkarim. Fobi yani. Evden cikarken surekli etrafi usul usul dinleyerek, hirsiz gibi cikiyorum korkumdan dolayi. Komsularimin kocaman kopekleri var. Tamam saldirmiyorlar biliyorum ama korkuyorum.Köpek düşmanlığınız çok rahatsız etti her yorumunuz da köpek var diye ayrıca yazıyorsunuz. Köpek sevmeyebilirsiniz tercih meselesi onlar ile yaşayan insanları öcü gibi suçlayamazsınız. Kendiniz söylüyorsunuz yaşamaları serbest olan bir yere taşınıyorsunuz hemde şikayet ediyorsunuz. Kimse size bebeği var köpeği yok diye karışıyor mu. Çok rahatsızsanız türklerin ve arapların olduğu yere taşının sizde kurtulun ordaki insanlar da sizden kurtulsun.
Hayvan düşmanlığınızdan dolayı sizi kınıyorum.
Dediğim gibi tercih meselesi ama siz her yorumunuzda köpeklere dikkat çekiyorsunuz ve hiç korkuyorum demiyorsunuz. Konunuzu korkuyorum diye düzeltirseniz kimse benim gibi anlamaz. Saldırmıyorlarsa hem korkunuzu yenebilir hemde insanlar ile iletişim kurabilirsiniz. Siz de orda ki insanlar için yabancısınız çevrede türk yok karşılıklı adım belki onlar da bebeginizi sevmek istiyorlardır ama türksünüz diye çekiniyorlardır. Bence karşılıklı fırsat verin. Aşure yapamazsınız belki ama cupcake yapıp dagıtın bizde adettir diye ne kaybedersiniz.Kesinlikle hayvan dusmani degilim, hatta hayvanlari severim, yargilamayin hemen lutfen. Ama kucuklugumden beri kopeklerlerden korkarim. Fobi yani. Evden cikarken surekli etrafi usul usul dinleyerek, hirsiz gibi cikiyorum korkumdan dolayi. Komsularimin kocaman kopekleri var. Tamam saldirmiyorlar biliyorum ama korkuyorum.
Iste iyi bir tarafi yok ki. Tek iyi tarafi pets welcome yani yani hayvan serbest olmasi. Tabi gereginden cok buyuk, cok lux, somineli ama soguk bir evimiz var. Hergun komsusuz yalnizligi dinleyip, bebegimle disari cikip, ordan burdan kopek cikcak cikacak korkusuyla iki tur atip eve donuyoruz. Yapay gol falan yapmislar guya cevre guzellesecek. Insan bir park yapar. Ama sanirim talep yok, cunku cocuk yok koca sitede, hic gormedim.En mantıklısı kontratınız bitene kadar orada oturmak sonrasında daha uygun bir ev bulmaya çalışmak olacak sanırım.
Şu an koşulları değiştiremediğinize göre iyi taraflarına odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?