ev sorunu

45 dk istanbul için gayet iyi bir süre ben hergün anadolu yakasından atatürk havalimanına git gel nerdeyse 5 saat yolçekiyorum ıkıde çocuğum var

peki çalışıyor musunuz? temizlik konusunda cevremdekiler çalışıyorsun nasıl hallediceksin falan dediler. gerçi aynı şey şimdiki evim içinde geçerli. oturduğum yere yakın pek güzel kreş yok. yeni semtte baya bir yer önerdiler. oyüzden de burayı çok istiyorum.

ben 5 + 1 evde oturmak istemezdim. evliyken eşimle bana 3 + 1 bile çok geliyordu. ev 150 m2 idi. bi oturma odası bi salon çok gereksiz. sizde de bu şekilde ayrı galiba. salonunuzu oturabileceğiniz gibi düzenlerseniz bir oda boşa çıkar ve çocuğunuza oda yapabilirsiniz.

evet calısıyorum,, kendı işim zaten.. haftasonu evdeyım sadece gerçi .. mesela dun akşam alt kata süpürge tuttum.. ben de bır de kedi var.. bir gün süpürge yap bir gün yapma, 3. gün her yer kum oluyor.. dağıtıyo bızımkı.. cocuk gıbı düşün.. bir süre sonra alışıyorsun.. ilk başlarda yoruluyordum ama sonra oluyo bır sekılde.. eger durumun var sa kadın alırsın istersen, ben hamılelık donemımde almayı düşünüyorum açıkcası .. sen önce cocugnu dusun, eğitimini ,güvenliğini, sağlığını.. ger su an ki ev ıyı değilse düşünme çık, zaten 2+1 evde ne kadar esyan olucak,, hem bıraz k. valıde k.pederden uzak olmak da ıyıdır.. ben istanbuldayken 1.5 -2 saat yol cekıyordum ev iş arası ... 45 dk dan bısı olmaz kuzum

Ben olsam taşınmazdım. Evinizde salon ve oturma odası ayrı sanırım. Oturma odasını iptal edip çocuğunuza oda yapabilirsiniz. Kiraya vereceğim parayı kendi evimi oturacağım biçime getirmek için harcardım. Üstelik taşınacağınız ev de eski. Isınma sorunu da belinizi bükecektir diye düşünüyorum.

ayda bir kadın alıyorum zaten. bu evdede olmazsa 15 günde bir alırım. kedi harikaymış. baktım eve çıktık zorlanmıyorum belki bizde besleriz. hem oğlum içinde çok iyi olur. üniversitede kedim vardı. annemler istemediği için vermek zorunda kalmıştım.

Merhabalar ;
5+1 biraz büyükmüş gerçekten.Kışın ısıtma sorunu olmaz mı ki?
İşyerine yakın olması iyidir benim kanaatimce.Trafik bu belli olmazki.Kaz olur,kar yağmur olur 45 dk 1,5 saate çıkar.
EDİT:Evim iş yerime yakın ve bunun nimetleri çok oluyor.Eksi yönüde çok ama trafik hiç çekilmez bence.

Bence taşının rahatlıyın,yeni ev huzur demek bence
Ama kiraya çıkacaksınız,şuanki eviniz 2+1 diğer evde 3 oda fazla. o odaları dolduracak kadar eşya alacaksınız,hem ısıtma derdi,hem temizlik derdi,hem masraf... İlerde ev alma durumunuz da olursa o yeni eşyalar elinizde kalacak. Bence 3+1 evlere bakın

canım bak sen zaten kadın alıyormussun.. ben hıc almıyorum ve hep kendım yapıyorum , bır de benı düşün
eger esinde onay verirse yavru bır kedı alabılırsın, ama pet shoplardan asla almamanı tavsıye ederim

Bence evin odalarının çokluğu gözünü korkutmasın ,kullanacağın o da sayısı zaten diğer evlerdeki gibi 4 .Geri kalan iki odayı da ,annemler geliyor Antalya dan demişsin.Onlar gelmeden bir temizlersin,bir de gittiler mi,geri kalan zamanda kapa kapılarını bitsin gitsin.Büyük ev gibi rahatı var mı ,hazır bulmuşun o fiyata kaçırma.Rahat rahat otur,ne güzel olur.

Ben olsam taşınırdım ilk olarak çocuğum için. Hem odası olacak hem de anladığım kadarıyla iyi bi muhitte yetişecek

kızlar cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. ince eleyip sık dokuyorum gerçekten herbiriniz dediğinizde haklısınız. kafam çok karışık. çocuğumu düşündüğümde yeni ev ağır basıyor. şimdiki evimde oyun oynaya bileceği bi yer yok. sıkış pıkış. çocukta daralıyor. diğer taraftan parka v.s. çıkmak istediğimizde eşim yoksa çogunlukla çıkmıyorum eşimi bekliyorum. daha önce kötü bir olay yaşadık. ayrıca kreş bakımındanda sıkıntımız var. güzel bi yer bulamadık burada. işi düşündüğüm zaman ise oturduğum evde kalmam ya da aynı yerden bir ev bulmam gerekiyor. bir tarafı es geçmem gerekiyor.

çok benzer durumdaymışız. ben taşındım. 10dakikalık sevmediğim küçük evi bıraktım çok çok sevdiğim işime 45 dakika uzaklıktaki evime taşındım. çok şükür. çokta iyi yapmışım.şu anda evlendiğimden beri ilk defa evime mutfak eşyası ve dekorasyon ile ilgili ürünler alıyorum.çünkü evimi seviyorum.

Gençsen o yok çekilir ama 40yaşındaysan çekilmez

bence şöyle düşün. sitresli bi işin var kötü bi çevren var ok. evinide sevmiyosun negatif hersey... yeni bi çevren yeni bi ev kocaman ferak oooh mis. bi odayı kendin eyaparsın bi odasını cocuguna bi oda misafir gelir kalır ferah ferah. oturma odası yaparsın pozitif enerjiyle dolarsın. işten eve gelirsin mis gibi. kahvenide yap ooohh. taşın bacım taşın ne bekliyosun. herşeyin yenisi iyidir zamanla başka seyleride deiştirirsin:)))

gönlüne göre olsun kuzum her şey.. inşallah en dogru kararı verırsınız eşinle beraber
İnşallah. Çok teşekkür ederim:)

Bende şimdiki evime hiç bir şey almak istemiyorum. inşallah bende sizin gibi iyiki yapmısım derim.

Gençsen o yok çekilir ama 40yaşındaysan çekilmez
:) 29 yaşındayım

:) çok güldüm cevabınıza. bende dediğiniz gibi düşünüyorum odaları.

ben burda araba kullanmak zorundayim o yuzden zor olmuyor.
siz nasil gidip gelmek zorundasiniz ? toplu tasima ile mi ?
oyleyse bir kac gun gidin gelin o yolu ondan sonra dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…