5+1 çok büyük değil mi ? Temizliği çok zor olur bence.Merhaba Kızlar,
Diğerler sorunların yanında benimki ufacık birşey ama size danışmak istedim. acele karar alıp pişman olmak istemiyorum.
Kızlar 4 yıllık evliyim. 2 yaşında bir oğlum var. şu an oturduğumuz ev 2+1 cadde üzerinde. işime trafik varsa 15 dk. her sene evden taşınmayı düşünüyoruz ama bi türlü sonuçlandıramıyoruz. evi birtürlü sevemedim. hem küçük (oğlumun odası yok benimle uyuyor) hem de cadde üzeri olduğu için cam pencere açamıyoruz. pek iyi bir yerde de değil. rahat rahat dışarı çıkıp çocuğumla dolaşamıyorum. diğer taraftan eşimin ailesine çok yakın. bazen ciddi anlamda sorun oluyor.
daha güzel bir semtte ev bulduk. 5+1 oldukça güzel bir ev. kirası 850 tl. kendi evimi kiraya versem en az 600 tl eder. ev iş yerime çok uzak. çok uzak dediğimde trafik falan varsa en kötü 45dk 1 saate evdeyim. yoksa 20-25 dk.
aslında istanbul da bu mesafe uzak değil ama bursa olunca herkes yolu nasıl yapıcaksın çok uzak falan diyor.
sitresli bir işim var ve eve gittiğimde daha çok bunalıyorum.
belki konuyu açmam bile sacma oldu ama hem fikir almak için hemde düşünmekten yorulduğum için yazmak istedim. siz olsanız o yolu çeker miydiniz.
şimdiden teşekkürler:)
:) duyduğum en güzel yorumdu. bir haftadır hiç olumlu bir şey duymamıştım. teşekkürler.Bence taşın ve rahatla.Madem memnun değilsin ve taşınmak istiyorsun,bu fırsatı değerlendir.45 dakika yol pek uzak değil,ne olacak ki ,şimdi erken geliyorsun ve mutsuzsun,o yüzden mesafeyi çok önemseme
Taşınma konusunu netleştirmek isterdim tabiiki.Ama yolu işime daha yakın ve fiziki ortamı sağlikli kullanışlı başka bir eve bakardım.Kirası bir yana çalışan tek çocuklu bir bayan olarak ne yapıcan arkadaşım beş odalı evi ? İşi bitmez ısıtmak zor olur vs.vs.Acele etmeyin hem yakın hem güzel bir ev bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Işinin ve evlerin semtlerini yazar mısın zira trafik vs saate göre değişiyor
Bir de çocuğa kim bakıyor ya da ne zaman kreş düşünüyorsun
Ben uzak bir semtteyim mesai çıkışı deli çile
Bir de 2+1 evde oğlunun niye odası yok Odanın biri yatak odası diğerinde ne var
Bazı arkadaşlar çekirge deki evi satıp özlüce te gitti ama pişman oldu bazısı da huzuru buldum diyor
5+1 çok büyük değil mi ? Temizliği çok zor olur bence.
bence tasin.İşyerim yıldırım vişne caddesinde. oturduğum ev de yıldırımda. taşınmayı düşündüğümse demircide. oda konusuna gelince hep taşınacağız diye erteledik. şuan kreşte ama pek memnun değil. taşınacağım yerin civarında çok iyi kreşler olduğu için birazda orayı tercih ettim.
:) benimde ilk düşündüğüm buydu.
Merhaba Kızlar,
Diğerler sorunların yanında benimki ufacık birşey ama size danışmak istedim. acele karar alıp pişman olmak istemiyorum.
Kızlar 4 yıllık evliyim. 2 yaşında bir oğlum var. şu an oturduğumuz ev 2+1 cadde üzerinde. işime trafik varsa 15 dk. her sene evden taşınmayı düşünüyoruz ama bi türlü sonuçlandıramıyoruz. evi birtürlü sevemedim. hem küçük (oğlumun odası yok benimle uyuyor) hem de cadde üzeri olduğu için cam pencere açamıyoruz. pek iyi bir yerde de değil. rahat rahat dışarı çıkıp çocuğumla dolaşamıyorum. diğer taraftan eşimin ailesine çok yakın. bazen ciddi anlamda sorun oluyor.
daha güzel bir semtte ev bulduk. 5+1 oldukça güzel bir ev. kirası 850 tl. kendi evimi kiraya versem en az 600 tl eder. ev iş yerime çok uzak. çok uzak dediğimde trafik falan varsa en kötü 45dk 1 saate evdeyim. yoksa 20-25 dk.
aslında istanbul da bu mesafe uzak değil ama bursa olunca herkes yolu nasıl yapıcaksın çok uzak falan diyor.
sitresli bir işim var ve eve gittiğimde daha çok bunalıyorum.
belki konuyu açmam bile sacma oldu ama hem fikir almak için hemde düşünmekten yorulduğum için yazmak istedim. siz olsanız o yolu çeker miydiniz.
şimdiden teşekkürler:)
İşyerim yıldırım vişne caddesinde. oturduğum ev de yıldırımda. taşınmayı düşündüğümse demircide. oda konusuna gelince hep taşınacağız diye erteledik. şuan kreşte ama pek memnun değil. taşınacağım yerin civarında çok iyi kreşler olduğu için birazda orayı tercih ettim.
:) benimde ilk düşündüğüm buydu.
Şimdi ben çok alakasız bişey sorucam ama, Bursada 5+1 Evi 850 TL'ye hangi semtte buldunuz Allah aşkına bende istiyorum??? Aklıma Yıldırım,Vişne Caddesi,Erikli filan geldi.Evin oda sayısına karşılık kiradan anladığım kadarıyla FSM-Balat-Beşevler civarı değil.Oda ve kira orantisizlığına hayran kaldım,çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
ayy teşekkürlerEklediğim alıntıda yazmış canım.
bence tasin.
benim de isten cikip eve gitmem 45 dakikayi buluyor, cocugu al eve gec derken.
bursada isyerlerinin oldugu ortam insani daraltir zaten.
caddeler de miniminnacik.
sonucta hafta sonu calismiyorsan (cumartesi pazar bosssun dimi ?) gergenis evinde yayila yayila otur.
ev onemli.
Temizligin cok zor oluycagini sanmiyorum.
sadece perde yikaman ve cam silmen problem.
yoksa supurmek silmek en fazla 20 dakika uzatir.
Şimdi ben çok alakasız bişey sorucam ama, Bursada 5+1 Evi 850 TL'ye hangi semtte buldunuz Allah aşkına bende istiyorum??? Aklıma Yıldırım,Vişne Caddesi,Erikli filan geldi.Evin oda sayısına karşılık kiradan anladığım kadarıyla FSM-Balat-Beşevler civarı değil.Oda ve kira orantisizlığına hayran kaldım,çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm