- 18 Nisan 2017
- 2.513
- 3.368
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
Herkese merhaba arkadaslar. Direk konuya gireyim. Kendi ailemin destegi ve israriyla ev alma fikri olustu. Velhasilkelam butcemiz sinirli. Malum ev fiyatlari da ucmus durumda. Su an kaldigimiz yer, eski bir site en az 20 yillik. Esim bu dairenin satiliga cikmasi halinde burayi alma fikrinde. Bir ay insaat yapariz evin icinde diyor. Tamam bu dairenin konumu hakikaten sahane, muhitte iyi ama ben yeni ve temiz bir ev olsun istiyorum. Gerekirse 2+1 olsun ama temiz, sifir, guvenlikli bir siteden olsun istiyorum. Bu yuzden esimle tartistik.
Sizce konum mu onemli yoksa evin ici mi? Kisa ve ozetle yazmaya calistim kusura bakmayin eksik anlatimim olduysa.
Not: # simdiki evimiz 3+1, hastaneye, metroya, okullara vs cok yakin.
# Benim hayalini kurdugum 2+1lerin yeri ise yine evimize cok uzak degil, baska muhitte ama yeni yapilarin olusumunun oldugu bir yerde. metro da yuruyerek 20-25 dakika :/
Sizce konum mu onemli yoksa evin ici mi? Kisa ve ozetle yazmaya calistim kusura bakmayin eksik anlatimim olduysa.
Not: # simdiki evimiz 3+1, hastaneye, metroya, okullara vs cok yakin.
# Benim hayalini kurdugum 2+1lerin yeri ise yine evimize cok uzak degil, baska muhitte ama yeni yapilarin olusumunun oldugu bir yerde. metro da yuruyerek 20-25 dakika :/
Son düzenleme: