Kızlar daha önce de konu açmıştım daha 1 buçuk sene bile dolmadan ev sahibimiz evi satacağını söyledi . Hatta eşime direkt "evi yeğenime sattım üç dört aya çıkarsınız" demiş. Sonra emlakçı bizden evin fotoğraflarını istedi gönderdik. Evi görmeye kadınlar gelecek dedi kadınlar içeri girdi meğer biri ev sahibinin karısıymış içeri girdikten sonra bunu söyledi ben evi kötüledim biraz alacak insanlara bu yüzden bir gerginlik kavga çıktı aramızda. Alacak kişi almaktan vazgeçmiş ama doğru düzgün bakıp ilgilenmemişti bile eve bakarken sanki numaradan gelmiş gibiydiler.
Daha sonra emlakçı babamı arayıp bizim cama ilan yapıştırmak istediğini ama biz kabul etmeyiz diye onu aradığını söylemiş. O günden sonra ses çıkmadı bir iki hafta oldu internete de atmamış. Madem evi satmak istiyor neden olan koymuyorlar ayrıca ev sahibi ilk olarak sattım demişti yalan söylüyor.
Evden biz de memnun değiliz ama maddi durumdan dolayı bir iki sene daha otururuz diyorduk biraz kötü bir ev ama şuan taşınma masrafları çok fazla Siz ne önerirsiniz? Temmuza kadar süremiz var birkaç ay bekleyip mi çıksak yoksa hemen çıksak mı? Kira fiyatları artar mı?
Daha sonra emlakçı babamı arayıp bizim cama ilan yapıştırmak istediğini ama biz kabul etmeyiz diye onu aradığını söylemiş. O günden sonra ses çıkmadı bir iki hafta oldu internete de atmamış. Madem evi satmak istiyor neden olan koymuyorlar ayrıca ev sahibi ilk olarak sattım demişti yalan söylüyor.
Evden biz de memnun değiliz ama maddi durumdan dolayı bir iki sene daha otururuz diyorduk biraz kötü bir ev ama şuan taşınma masrafları çok fazla Siz ne önerirsiniz? Temmuza kadar süremiz var birkaç ay bekleyip mi çıksak yoksa hemen çıksak mı? Kira fiyatları artar mı?