• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibim en cok ne yapabilir?

Yalniz bir bayanım.ev sahibi rahatsız eder mi acaba

Yalnız yaşayan kadın olmak çok zor ya, bu devirde ha deyince evden çıkmak da mümkün değil. Öğrenciyken ve yalnız yaşarken az çekmedim ev sahibimden ve emlakçısından. Hem küçük hem yalnız kadın diye istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar. Ev sahibiniz nasıl biri, hali tavrı nasıl?

Peki tahliye taahhütnamesinin tarihini sonradan kendi eli ile yazmış ise ev sahibi ? Kiralayanın elindeki nüshası tarih yok ise. ?
İtiraz edersiniz. Delil tespiti yapılır el yazısından örnek alarak. Ev sahibi belgede sahtecilikten görür gününü.

adamın evini işgal ediyor diyenler, kanunlar bunun için var zaten. o yüzden asgari ücret var yoksa aynı sizin zihniyetinizde olan patronlar benim malım benim işim der 3 bin bile zor verir maaş.

yine bu zihniyet tıklım tıklım müşteri doldurup kapı açık giden minibüslerin işine gelmiyorsa taksiye bin demesi gibi.

hayır işinize gelmiyorsa siz evi kiraya vermeyeceksiniz. malınız bu kadar kıymetliyse. insanlar kaplumbağa değil. ev taşımak kolay değil. okulu var çocuğu var arkadaşı var. bir sözleşme yapılıyorsa bunu kimse ben bu evde 1 yıl otururum diye yapmıyor. o yüzden kanun bunu taraflar fesh etmedikçe 10 yıl geçerli demiş. kabaca bütçene göre işine okuluna göre bir ev tutuyorsun sonra ev sahibinin canının istediğine göre çık diyince evi işgal mi etmiş oluyorsun.

kanunlar bunun için var işte yoksa aynı zihniyet yüzünden yaşanır hal kalmaz.

o evi alırken çektiğiniz kredi yüzünden bankalar şu an zarar ediyor. banka da desin o zaman ben kar edemiyorum krediye zam yapacağım. diyebilir mi hayır. bankanın parasına çöktünüz diyebilir miyiz hayır. değişen şartlara sözleşme yaptığınız insan değil siz uyacaksınız.

burda gelip yalan yanlış bilgi verip bir de insanları suçlamayın.

hem kiracıyım hem ev sahibi bu arada. bir yerin tarafı değilim.
:KK9: Süpersiniz!! Burda şöyle çıkarırım böyle zam yaparım diyenleri gördükçe fenalık geçiriyorum. Sanki kiracınınki can değil, herkes canım istedi çık derse her yıl ev mi taşıyacak bu insanlar.

Yahu arkadaşlar dalga geçmişsiniz ama konu sahibi haklı. Kira sözleşmeleri 1 yıllıktır ama kiracı bunu sadece yıllık fesedebilir. Ev sahibi edemez. Çok iyi biliyorum çünkü ruh hastası bir manyağa ev kiralamıştık :p kadının üstünde hiç mal yok, çalışmıyor ve kirayı 2 ay geriden ödüyordu. 2 kez haklı ihtar çektik. Sonra dava açtık. Harcadığımız para 10.000 i bulmuştur. Sonra almak isteyen oldu verdik gitti de öyle kurtulduk. Dava 1,5 yıla yakın sürdü. Tazminat çıktı ama kadından alamıyoruz çünkü çalışmıyor dediğim gibi.

Ev sahibi kiracı istemezse 10 yıldan önce sebepsiz çıkartamaz. 5 yıldan sonra da kira artırma davası açabilir düşük kaldıysa. Çıkartabileceği sebepler de kendi ya da alt üst soyunun o evde oturacak olması, ağır tadilat yapılacak olması gibi nedenlerle oluyor.

Ev sahibi satarsa da yeni ev sahibi 1 ay içinde ihtar çeker, 6 ay içinde çıkmak gerekir. Çıkmazsa ona da dava açılır. Maalesef devlet bu sürelerde çıkmayan insanları direkt çıkartmıyor. İlla dava aç para harca, zaman harca diyor. O ödenen paraları sonra karşı tarafa ödetiyorsunuz ama giden zaman geri gelmiyor. Bence ev kiralamak çok kötü bir yatırım. Asla yapmam bir daha. Sokağa at o parayı en azından sinir olmazsın.

Konuyu %300lük enflasyon ortamında evinin değerini %500 arttırıp, ağzı sulanan ev sahipleri basmış 😂😂😂

Siz o milyonluk bedelli evinizi satabiliyorsanız satın da önce, sonra kiracılara çemkirin. Sahibinden’e 6 milyonluk ilan vermekle o ev 6 milyon olmuyor.
Ee ev sahibi mi bu düzenin suçlusu? Alınan asgari maaşla kira oralanlari arasında ki uçurumunu belirleyen 2 3 tane evi olan vatandaş değil. Suçlu arıyorsanız ev sahibi değil yani;)hiç yere evimi kiraya vereceksem niye vereyim,doğalgaz fatura mi bile karşılamayan kirayı alsam nolur, araba fiyatları ve ev fiyatları uçtu. Kimse hiç yere evinde kimseyi oturtmak zorunda degil. Sahibinindene yazmakla olmuyor demekle de olmuyor,ekonomi ortada. Ozaman devlet kira sınırlaması yapacak (max ve min) şekilde evin yasına göre fiyat aralığı koyacak. Her şey deli gibi zamlanirken ev sahibinden %25'lik zam beklemek sacmalik,bal gibi de çıkarıyorlar ihtarname dava bitti,gitti. Emsal evlerin fiyatlarına bakılıyor

Ee ev sahibi mi bu düzenin suçlusu? Alınan asgari maaşla kira oralanlari arasında ki uçurumunu belirleyen 2 3 tane evi olan vatandaş değil. Suçlu arıyorsanız ev sahibi değil yani:KK66:hiç yere evimi kiraya vereceksem niye vereyim,doğalgaz fatura mi bile karşılamayan kirayı alsam nolur, araba fiyatları ve ev fiyatları uçtu. Kimse hiç yere evinde kimseyi oturtmak zorunda degil. Sahibinindene yazmakla olmuyor demekle de olmuyor,ekonomi ortada. Ozaman devlet kira sınırlaması yapacak (max ve min) şekilde evin yasına göre fiyat aralığı koyacak. Her şey deli gibi zamlanirken ev sahibinden %25'lik zam beklemek sacmalik,bal gibi de çıkarıyorlar ihtarname dava bitti,gitti. Emsal evlerin fiyatlarına bakılıyor
Evini kiraladıysa eşek gibi oturtmak zorunda 😌 ben de ev sahibiyim 4 bin TL’ye kiraladığım villa tipi evimin emsallerinin değeri 20 bine çıktı 1 sene içinde ama sağda solda millete çemkirmiyorum . Ayynennn bir ihtarname bir dava çıkart çıkartabiliyorsan 🥰 ev sahibi bu düzenin suçlusu değilse kiracı hiç değil. Göze alamayan kiralamasın evini, kiraladıktan sonra da ağlamasın

Evini kiraladıysa eşek gibi oturtmak zorunda 😌 ben de ev sahibiyim 4 bin TL’ye kiraladığım villa tipi evimin emsallerinin değeri 20 bine çıktı 1 sene içinde ama sağda solda millete çemkirmiyorum . Ayynennn bir ihtarname bir dava çıkart çıkartabiliyorsan 🥰 ev sahibi bu düzenin suçlusu değilse kiracı hiç değil. Göze alamayan kiralamasın evini, kiraladıktan sonra da ağlamasın
Pasa paşa çıkarıyor, eşşek gibi oturtmak nasıl bir tabir,oturtmuyoruz:)sizin villa dediginiz bana göre batakhanedir. 20 bine emsallari oturan evde 4 bine kimse kiraci oturtmaz bariz "kerizlik" kaldı ki benim bulunduğum yerde 4 bine kapıcı dairesi verilmiyor,depo yok burda o fiyata. Semtinizi bilmiyorum tabi taşraysa bi nebze..

bilgileriniz doğru hiç burdan kafanızı bulandırmayın bence. doğalgaz döşemeyi de sizi huzursuz etmek için istiyor olabilir. döşettirmeyin o halde. sözleşmeniz 10 yıl geçerli evet burdaki yorumlara bakmayın. oturmaya devam edin o tahlike için uğraşsın dava açsın
Evet evet adamın evine çökün,doğalgaz dosemesine izin vermeyin,hatta evi üstünüze alın,sonra satın parasını yiyin.

Ee ev sahibi mi bu düzenin suçlusu? Alınan asgari maaşla kira oralanlari arasında ki uçurumunu belirleyen 2 3 tane evi olan vatandaş değil. Suçlu arıyorsanız ev sahibi değil yani:KK66:hiç yere evimi kiraya vereceksem niye vereyim,doğalgaz fatura mi bile karşılamayan kirayı alsam nolur, araba fiyatları ve ev fiyatları uçtu. Kimse hiç yere evinde kimseyi oturtmak zorunda degil. Sahibinindene yazmakla olmuyor demekle de olmuyor,ekonomi ortada. Ozaman devlet kira sınırlaması yapacak (max ve min) şekilde evin yasına göre fiyat aralığı koyacak. Her şey deli gibi zamlanirken ev sahibinden %25'lik zam beklemek sacmalik,bal gibi de çıkarıyorlar ihtarname dava bitti,gitti. Emsal evlerin fiyatlarına bakılıyor
İstemediğiniz kiracıyı bu kadar kolay nasıl çıkartıyosunuz anlatın da biz de öğrenelim.Zira TC yasalari buna izin vermiyor.Atladığımız bir yer mi var ögrenelim😁

İstemediğiniz kiracıyı bu kadar kolay nasıl çıkartıyosunuz anlatın da biz de öğrenelim.Zira TC yasalari buna izin vermiyor.Atladığımız bir yer mi var ögrenelim😁
Üstte yazdık ya 10 çeşit yolu var ,avukatınız varsa sorun anlatsın:) siz şimdi danışma icin de para vermezsiniz malum eliniz cebinize zor gidiyor 😁

Çok eminseniz niye konu actiniz 😅 ay beni ev sahibim çıkarabilir mi diye😀Benim evim olsaydi nasil çıkarıyorum,öğrenirdin ama değil. Bir avukata danış 200 300 danışma parası var tabi,elin cebine giderse.
Hahaha bir bak bakalım konuyu ben mi acmisım.Kafana göre yaziyorsun sağa sola,inananlar da var yazik

Hahaha bir bak bakalım konuyu ben mi acmisım.Kafana göre yaziyorsun sağa sola,inananlar da var yazik
Ne fark eder destekliyorsun,ölu sevici gibi insanların evine konacaginizi mi sanıyorsunuz paşa paşa çıkacaksınız tapuyu da senin üstüne yapalım ne dersin ? Ksjdjfjccj

Back