- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kiracı çikmak istemediği sürece çikartamaz ev sahibi.10 sene ne alaka ? Sozlesme 1 senelik degil mi ? Ev sahibi sizi rahatlikla senesi dolugunda cikarabilir. Bedavadan oturuyorsunuz zaten insanların evini ne diye zorla işgal ediyorsunuz anlamadım.Hakkiniz var evet ama senesi dolana kadar sizin hakkınız,senesi dolduysa ihtarla çıkarır. Satar,satmaz,kiraya verir,vermez. O kısım sizi ilgilendirmez.
Çıkarmak isteyen bir yolunu bulur.Kiracı çikmak istemediği sürece çikartamaz ev sahibi.
En az 10 tane yolu var,bal gibi de çıkarır, hele ki tahliye taahhutnamesi yaptıysa ve senelik tarih belirttiyse geçmiş olsun.Ihtarname çeker,dava yoluyla çıkarır. Oldu evi kiraya verelim 10 yıl otursun,tüm ekonomi %300 artsın,evimde bedavaya otursun, yapacağı zammı da kendi belirlemiş şu kadar yapacağım diyor. Öyle bir çıkarırım kiKiracı çikmak istemediği sürece çikartamaz ev sahibi.
Satın alan kişi de 6 ay sonra açıyor.o dava da 2 yıl sürse yine kafasına göre cikartamiyo
Tahliye taahhutnamesi yokEn az 10 tane yolu var,bal gibi de çıkarır, hele ki tahliye taahhutnamesi yaptıysa ve senelik tarih belirttiyse geçmiş olsun.Ihtarname çeker,dava yoluyla çıkarır. Oldu evi kiraya verelim 10 yıl otursun,tüm ekonomi %300 artsın,evimde bedavaya otursun, yapacağı zammı da kendi belirlemiş şu kadar yapacağım diyor. Öyle bir çıkarırım ki
Siz elalemin evinde kafanıza göre oturuyorsunuz ama. Zammı kendiniz belirlemissiniz, adam d gaz yaptıracağım diyor ayak diriyorsunuz, çıkmamak için bin yol arıyorsunuz. Geçimsiz insan her yerde geçimsiz işteSatın alan kişi de 6 ay sonra açıyor.o dava da 2 yıl sürse yine kafasına göre cikartamiyo
Konu sahibi değil devlet belirliyor o oranıEn az 10 tane yolu var,bal gibi de çıkarır, hele ki tahliye taahhutnamesi yaptıysa ve senelik tarih belirttiyse geçmiş olsun.Ihtarname çeker,dava yoluyla çıkarır. Oldu evi kiraya verelim 10 yıl otursun,tüm ekonomi %300 artsın,evimde bedavaya otursun, yapacağı zammı da kendi belirlemiş şu kadar yapacağım diyor. Öyle bir çıkarırım ki
Yazık ev sahibine. Eve çökmüşsünüz resmen, hiçbir şeyi de kabul etmiyorsunuz. Adam pişman olmuştur evi kiraladığına. Her sözleşmede de bir süre yazar, 10 yıl falan geçerli değil. Adam size kiraya verdi diye 10 yıl beklesin mi? Sözleşmenizde ne yazıyorsa o.Bugün ev sahibi aradı.nisan ayında da 1000 lira kirayı 2000yapmak istemişti.eve d.gaz dosetecegini konuşmamız gerektiğini söyledi.ben de doseyebilecegini ama extra para vermeyeceğim.o söyledim.ben bu evi sobalı tuttum.tetmosifon aldimocak ona göre alındı.bana dediği aralıkta sözleşmenin bittiği.o sizin acınızdan bitiyor.bir sözleşme 10 yıl geçerli dedim.evi satacağını söyledi ama satamaz.ev davalık ve tedbirli olduğunu ustkomsum söyledi.beni.onetim aRalikta 2000liraolsundu.onu da kabul etmediler nisanda.ben şimdi 1250 yapacam aralıkta. Ev tedbirli değilse satarsa en kötü başıma gelebilecek ne.kapiya gelir rahatsız eder mi ya da hukuken ne olur.2 senelik kiraciyim
Hayır 6 ay sonra açmıyor. Satın aldığı 1 ay içinde dava açıyor ve kiracının 6 aya boşaltması gerekiyor evi.Satın alan kişi de 6 ay sonra açıyor.o dava da 2 yıl sürse yine kafasına göre cikartamiyo
O işler sizin sandiginiz gibi değil.Yazık ev sahibine. Eve çökmüşsünüz resmen, hiçbir şeyi de kabul etmiyorsunuz. Adam pişman olmuştur evi kiraladığına. Her sözleşmede de bir süre yazar, 10 yıl falan geçerli değil. Adam size kiraya verdi diye 10 yıl beklesin mi? Sözleşmenizde ne yazıyorsa o.
Değildir hanımefendi neden yanlış bilgi veriyorsunuz ?bir sözleşme 1 seneliktir.Taraflardan biri devam etmek istemezse sözleşme fesh edilir.Siz kiracı olarak kalmak isteyeceğiniz için olay davalık olur o şekilde 10 seneye kadar kalır uğraşırsınız
Değildir. Kira sözleşmelerini süre bitimini gerekçe göstererek sadece kiracı feshedebilir. Kanunda sayılı birkaç durum olmadıkça ev sahipleri açısından 10 yıllıktır sözleşme.10 sene ne alaka ? Sozlesme 1 senelik degil mi ? Ev sahibi sizi rahatlikla senesi dolugunda cikarabilir. Bedavadan oturuyorsunuz zaten insanların evini ne diye zorla işgal ediyorsunuz anlamadım.Hakkiniz var evet ama senesi dolana kadar sizin hakkınız,senesi dolduysa ihtarla çıkarır. Satar,satmaz,kiraya verir,vermez. O kısım sizi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?