- 2 Eylül 2022
- 661
- 629
- 29
Merhabalar ev sahibim aslında yüksek bir ücret istedi ama bu istek tüfe yi bile baya geçiyordu şok olmuştum sonra tüfeye göre yapıcaz dahası yok diyip konuyu kapattım. Ocak ayında çıkacağız şimdi normal kira ödemeleri ayin 1 inde oluyordu. Ev sahibi zaten çıkacağımız için çok mutlu oldu. 1 ocakta çıkacağız dedim o da tamam ama umarım o zamana kadar kiracı bulurum yoksa daha fazla ödersiniz dedi. Bende ödeyecek olsam zaten kalırım o ayda da dedim. Ben zaten çıkacağımı söyleyip kira ödediğim o ayı doldurduktan sonra 10 gün tahliye sürem yok mu adam direk ben çıkar çıkmaz kiracı koymayı düşünüyor. Evi boyatıp depozitoyu alicam mesela(ki vereceğini de pek sanmıyorum) evi boyatma temizleme vb süresi niye benim kiracılık sürecime dahil olsun. Hatta emlakçı beni arayıp ne zaman müsaitsin müşteriye evi göstericem diyor. Içinde ben ve benim eşyalarım varken. Misafirliğe geliyorlar sanki. Nasıl bir tavır sergilemeliyim sizce sözleşme tarihi bitmeden önce olduğu için tam konulara da hakim değilim ama ev sahibi çıktığım ve yüksek kiraya vereceği için de mutlu iki tarafta istiyor yani.