- 9 Şubat 2020
- 50
- -46
- 24
- Konu Sahibi Zeynepsafak85
Ev sahibi elektrik sayacı fotosu atma bahanesiyle eşimden telefonunu istedi yanimda ben dururken bunu yapması beni şüphelenirdi kocamla konusup konusmadiklarini bilmiyorum esimin telini kurcaladim mesaj yoktu ve aramada numarasini sildim dedi sayac fotosunu atin da hatta banada gösterdi silerken kadın surekli kapıma geliyo bazen kapiyi açmıyorum dakikalarca kapiyi çalıyo eve foto atmak icin geldiğinde oturusunu hic beğenmedim bacaklarını acar gibi oturuyordu düzgün oturmuyodu esiminde dikkatini cekmis oturusu ne bicim oturuyodu bu dedi pek tekin degil oda anladi ne mal oldugunu kadinin kapıya sureklo bisiler sorma bahanesiyle feljyodu don zamanlarsa acmadim kapiyi taki faturayi konusmak için gelene kadar bis eve davet etmeden üşüdüm içeri giriyim demiş eşime oda Tm demiş girer girmez kadin esin nerde diye sordu ben yan odadaydım sorarken duyuyorum eşimde evde dedi eşime nerde çalışıyosun isten kacta cikuyon dedi banada surekli sana is buldum deyip duruyo Aylik bin tl ye bende olmaz diyorum maaşı az ama derdi beni evdeb uzaklastirmak simdi anladim olayi neyse ben bu kadina napabilirim ne diyimde uzak tutayim evden tasinmak disinda bu cozum deil cunku taşınma çıktı cunku kadında eşimin nosu var arar ulaşır bi şekilde yine tasinsakda