- 22 Eylül 2022
- 5.673
- 16.140
- 178
Hatta şöyle ki yatak odamı özel yaptırdığım için ayakları özeldi ittirilmeye gelmiyordu. Ama çalışanları uyarmayı unuttuğum için bir ayak zarar görmüştü. Anında hasar tespit yapıldı bir ayak için bin küsür lirayı hemen hesabıma attılar. Kesinlikle güvenilir bir firmaHarika bizde istanbuldayiz. Ben hemen bakayim. 7000 ise oper basima koyarim. Cok teşekkürederimbende ev sahibi boyle diyorsa kalici birsey yapmam dedim esime.
Bana kizarsin ama ben mahrumiyet bolgelerini daha cok seviyorum sanirim2 bucuk senedir oturdugum ev yuzunden kesinlikle konum diyorum. Ev guzel mi guzel sabahtan aksama kadar guneş icinde gemis ferah ama bildigin mahrumiyet bolgesi anneme gitmek icin ya iki vasita degistirmem ya da esimi arayip isinden etmem gerekiyor kesinlikle konum cok daha onemli diyorum
Suan saskinim. Pronet i hic nakliye konusunda duymadim benHatta şöyle ki yatak odamı özel yaptırdığım için ayakları özeldi ittirilmeye gelmiyordu. Ama çalışanları uyarmayı unuttuğum için bir ayak zarar görmüştü. Anında hasar tespit yapıldı bir ayak için bin küsür lirayı hemen hesabıma attılar. Kesinlikle güvenilir bir firma
Ben çok araştırarak onlarla çalıştım ve kesinlikle işlerinin arkasında duruyorlar. Ancak bir adam var Ahmet ona dikkat ediniz o biraz kurnazSuan saskinim. Pronet i hic nakliye konusunda duymadim ben
Bende severdim aslinda yeri de guzel ama o kadar bunaldigim zor anlar gecirdigim zamanlar oldu ki gitmek istiyosun gidemiyosun bi yere her yere esim goturup getiriyo cikip yurumek istesem her yerden kopek cikiyo korkuyorumBana kizarsin ama ben mahrumiyet bolgelerini daha cok seviyorum sanirimsuanki evde mahrumiyet bolgesi. Ev sahibi cikarmasa asla çıkmam
Ooo o zaman olmaz. Ben uzakta olsa rahat dolasabilecek yeri tercih ederim. Evden cikamayacagim yer saray olsa yapamam haklisinBende severdim aslinda yeri de guzel ama o kadar bunaldigim zor anlar gecirdigim zamanlar oldu ki gitmek istiyosun gidemiyosun bi yere her yere esim goturup getiriyo cikip yurumek istesem her yerden kopek cikiyo korkuyorum
Valla piraye canim kitlendim bende. O madar kötü ki kararsizlik. Hani çat diye de telafi edemezsin. Bilmiyorum kafam cok bulanik inan. Bakalim ne yapacagiz. Cok ama cok teşekkürederimHenüz tasindigim evde kolilerimle bakişarak okudum ve hayırlı olsun demeye geldim canım...Ben de küçük merkezi ev mi büyük ücra ev mi diye konu açmiştim geçen ay, küçük merkezi evde karar kıldım, bir gecede toplanıp tasindim.Benim taşınma işi çok plansız olduğu için şu anda verebilecek bir tavsiyem yok açıkçası , boya kolay, nakliye basit iş ama ev yerleştirme çok zor oldu benim için plansizliktan dolayı...umarim su gibi akar işlerin...öpuyorum
Aynen öyle...Ben şu anda çok pişmanim mesela ama taşinmaktan değil plansızliktan pişmanim...Eşyalarinin özellikle mobilyalarının yerini iyi olç biç, sigmayani sat at sakın yeni eve sokma , taşındıktan sonra kitlenmek daha fena...Valla piraye canim kitlendim bende. O madar kötü ki kararsizlik. Hani çat diye de telafi edemezsin. Bilmiyorum kafam cok bulanik inan. Bakalim ne yapacagiz. Cok ama cok teşekkürederimbende senin yanaciklardan opuyommm
Aha bak buda onemli bir mevzu perde uyacak mi dolap sigacak mi hepsini ölcmedim bile. Hemen not aliyorumAynen öyle...Ben şu anda çok pişmanim mesela ama taşinmaktan değil plansızliktan pişmanim...Eşyalarinin özellikle mobilyalarının yerini iyi olç biç, sigmayani sat at sakın yeni eve sokma , taşındıktan sonra kitlenmek daha fena...
Bu ev daha iyi olur. Güvenlik, kolay ulaşım çocuk için her zaman daha iyi. İçine tadilat konusunu ev sahibi ile konuşursun ılımlı bakabilir belki. Boya zaten yaptırırsın girmeden, çıkarken yaptırmazsın.Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Amin negooooooooo amin canimmmmmmBu ev daha iyi olur. Güvenlik, kolay ulaşım çocuk için her zaman daha iyi. İçine tadilat konusunu ev sahibi ile konuşursun ılımlı bakabilir belki. Boya zaten yaptırırsın girmeden, çıkarken yaptırmazsın.
Hayırlı olsun şimdiden.
Yakın zamanda biz de taşınıp, il değiştireceğiz jes. Araba var ama sürekli eşimde, yok gibi bir şey. Bebek de var. Bu yüzden konum merkezi olsun, en azından yakınında bir market olsun dedim eşime evlere bakarken. Şimdi oturduğum ev sıfır bina üstelik bizim ama her yere o kadar uzak ki. Eşim olmadan ekmek almaya bile gidemiyorum bebekle. İhtiyaçlarını karşılamak için muhtaç olmak cidden zor oluyor. Bu yüzden benim önceliğim konum oldu bu sefer.Selamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
Kayseride miydiniz?Gecmis olsun gule hule oturun. Nakliye firmasini onerir misiniz ?
Benim de tasinmam gerekiyor maalesef, ev sahibi tadilat yapip biz oturacagiz diye cikmami istiyor.
Hem konumu hem durumu önemli. Mesela işime olan lokasyonu çevresi çevresindeki alışveriş yapılabilecek yerlerin olup olmamasıSelamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
Sureklı merkezde ısın mı olacak onu da dusun, ulasım bı sekılde saglanırİşte beni baglayan bu. 3/1 daha uyguna 0 binalar var 30 dk uzakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?