Ev mi Konum mu ?

Benim için

• Ankete Katılan
    288
Harika bizde istanbuldayiz. Ben hemen bakayim. 7000 ise oper basima koyarim. Cok teşekkürederim bende ev sahibi boyle diyorsa kalici birsey yapmam dedim esime.
Hatta şöyle ki yatak odamı özel yaptırdığım için ayakları özeldi ittirilmeye gelmiyordu. Ama çalışanları uyarmayı unuttuğum için bir ayak zarar görmüştü. Anında hasar tespit yapıldı bir ayak için bin küsür lirayı hemen hesabıma attılar. Kesinlikle güvenilir bir firma

Reactions: JES
Bana kizarsin ama ben mahrumiyet bolgelerini daha cok seviyorum sanirim suanki evde mahrumiyet bolgesi. Ev sahibi cikarmasa asla çıkmam

Suan saskinim. Pronet i hic nakliye konusunda duymadim ben

Suan saskinim. Pronet i hic nakliye konusunda duymadim ben
Ben çok araştırarak onlarla çalıştım ve kesinlikle işlerinin arkasında duruyorlar. Ancak bir adam var Ahmet ona dikkat ediniz o biraz kurnaz taşımanın şefi olarak geliyor. Fazla ücret talep etme durumunda hemen şirkete haber verin müdahale ediyorlar. Ben taşımadan kaynaklı 500tl fazla ödemiştim asansör kullanmadılar diye şirket durumu farkedip onuda geri ödedi

Bana kizarsin ama ben mahrumiyet bolgelerini daha cok seviyorum sanirim suanki evde mahrumiyet bolgesi. Ev sahibi cikarmasa asla çıkmam
Bende severdim aslinda yeri de guzel ama o kadar bunaldigim zor anlar gecirdigim zamanlar oldu ki gitmek istiyosun gidemiyosun bi yere her yere esim goturup getiriyo cikip yurumek istesem her yerden kopek cikiyo korkuyorum

Henüz tasindigim evde kolilerimle bakişarak okudum ve hayırlı olsun demeye geldim canım...Ben de küçük merkezi ev mi büyük ücra ev mi diye konu açmiştim geçen ay, küçük merkezi evde karar kıldım, bir gecede toplanıp tasindim.Benim taşınma işi çok plansız olduğu için şu anda verebilecek bir tavsiyem yok açıkçası , boya kolay, nakliye basit iş ama ev yerleştirme çok zor oldu benim için plansizliktan dolayı...umarim su gibi akar işlerin...öpuyorum

Bende severdim aslinda yeri de guzel ama o kadar bunaldigim zor anlar gecirdigim zamanlar oldu ki gitmek istiyosun gidemiyosun bi yere her yere esim goturup getiriyo cikip yurumek istesem her yerden kopek cikiyo korkuyorum
Ooo o zaman olmaz. Ben uzakta olsa rahat dolasabilecek yeri tercih ederim. Evden cikamayacagim yer saray olsa yapamam haklisin

Valla piraye canim kitlendim bende. O madar kötü ki kararsizlik. Hani çat diye de telafi edemezsin. Bilmiyorum kafam cok bulanik inan. Bakalim ne yapacagiz. Cok ama cok teşekkürederim bende senin yanaciklardan opuyommm

Valla piraye canim kitlendim bende. O madar kötü ki kararsizlik. Hani çat diye de telafi edemezsin. Bilmiyorum kafam cok bulanik inan. Bakalim ne yapacagiz. Cok ama cok teşekkürederim bende senin yanaciklardan opuyommm
Aynen öyle...Ben şu anda çok pişmanim mesela ama taşinmaktan değil plansızliktan pişmanim...Eşyalarinin özellikle mobilyalarının yerini iyi olç biç, sigmayani sat at sakın yeni eve sokma , taşındıktan sonra kitlenmek daha fena...

Aha bak buda onemli bir mevzu perde uyacak mi dolap sigacak mi hepsini ölcmedim bile. Hemen not aliyorum

Bu ev daha iyi olur. Güvenlik, kolay ulaşım çocuk için her zaman daha iyi. İçine tadilat konusunu ev sahibi ile konuşursun ılımlı bakabilir belki. Boya zaten yaptırırsın girmeden, çıkarken yaptırmazsın.
Hayırlı olsun şimdiden.

Amin negooooooooo amin canimmmmmm

Bakalim bugun gidip konusacagiz noluyor. Burdan not aldiklarimi emlakciya söyleyeceğim. Ev sahibi zaten hic yola gelmiyorsa yapacak birsey yok.

Yakın zamanda biz de taşınıp, il değiştireceğiz jes. Araba var ama sürekli eşimde, yok gibi bir şey. Bebek de var. Bu yüzden konum merkezi olsun, en azından yakınında bir market olsun dedim eşime evlere bakarken. Şimdi oturduğum ev sıfır bina üstelik bizim ama her yere o kadar uzak ki. Eşim olmadan ekmek almaya bile gidemiyorum bebekle. İhtiyaçlarını karşılamak için muhtaç olmak cidden zor oluyor. Bu yüzden benim önceliğim konum oldu bu sefer.

Kiralar ne yazık ki eşinin dediği gibi. İşin içinde emlakçı olunca birden çok para çıkıyor cepten. O da insanı zorluyor. Maalesef biz de vereceğiz bu şekilde. Bir de ek olarak kömür parası vereceğiz o ay. Yani elden birden çıkan nakliye dahil otuz bini bulacak.

Evin durumundan bahsetmişsin. Boyayla, belki ufak tefek tadilatlarla düzelir durumu. Anladığım kadarıyla yorgun bir ev. Hep kiracılar geçmiş. İçine o kadar takılma ailenizle birlikte çok huzurlu bir yuva olacak inşallah size.

Nakliye konusunda da, iki seferdir aynı firma ile taşınıyoruz. Yine aynı firmayı tercih edeceğiz. İki defa il değişikliği, bir defa da il içi olmuş olacak. Şans eseri internetten bulduk ve iyi çıktı. Mutfak, kıyafet, kitap vb eşyaları biz topluyoruz her seferinde. Büyük eşyaları firmaya bırakıyoruz. Bazı firmalar aynı güne iki tane taşınma alıp, iki evin eşyasını aynı anda yüklüyor kasaya. Buna dikkat edebilirsin. Sadece sizin eşyalarınız olsun.

Şimdilik bunlar geldi aklıma.

Hem konumu hem durumu önemli. Mesela işime olan lokasyonu çevresi çevresindeki alışveriş yapılabilecek yerlerin olup olmaması

Evet önemli olan konumdur. Acil bir durumda yanında kimse yoksa dolmus otobus yakında olmalı. Yine aynı sekilde saglı kkurulsları. Bide güzel ışık alıyorsa evin durumu senin elinde içini güzelleştirirsin. Çok Acık füme bir boya,acık renk mobilya,az esya,acık ahsap ton sehpa masa, ev bitkileri,beyaz kapılar.mutfaga beyaz yapıskan folya ile kaplama veya antik beyaz ile 2-3boyama sonra mat vernik, siyah kulplar.. kucuk bir portatif masa beyaz veya ahsap. Oh miss. Boyle eski evlerde vefor after severm ve bohem tarzı severim. Ve eski evlerde hersey acık renk olursa daha ferah ve modern durcak mesela kapılar pencereler beyar olacak ki hem gun ışıgı hem de esyaların acık rengi ortama yansıyacak ferah durcak. Evin fotosu varmı atında kafmda söyle güzelce bir dizayn cekeyim bazen acarım shanbıjdeni yasamak istedigim yerlerde ev bakarım işte su ev benim olsa nasıl düzerdim içini diye kendi kendime kafamda kuruyorum agır işsizlik

Ha naklyide esyaları en aza indirin gereksiz artık kullanmadıgıjız esyaları dağıtın ihtiycı olana. Veya satın. Tasınma sırasında eger asansor gerekmyorsa nakşyexiyle konusun . Biz mesela adama yuk olmasın diye asansor tuttuk nakliyeci dedi gerek yok biz tasırız. Asansorde pencere sokulmesi lazım sonra kısın aralardan soguk hava sızıyor dedi.bizde size kolaylık olsn diye tutcaktık dedik ama istemediler ta 3.kata kadar sırtlandılar simdi ust sokaga tasınmak bile 15 bin olmus iyice abartmıslar fiyatları. Bir tanıdıgınızın pikap gibi arabası varsa ona soyleyin agır esyları onla tasıtın birkac tasıma için adam bulun . Ben doguda 6 ayda evler cok karanlıktı zemin kattı 3.kez ev degiştirdigim için şöyle yapıyorum ikinci el satıcıları varya onlara kanepe satmıstım eskiydi 700 lira falan tuttu yani karsılıgında bikac sokak asagı ev tasıdım onların arabasıyla. esim ve arkadasları koltuk beyaz esya falan indirdi geri kalan kolilerde zaten cok agır degildi 7-8tane . Yatak dosek derken o sekilde yaptık. Tek seferde gitti esyalar oyle ufak tefek cicek bocegide kendimiz tasıdık. Bu senede tayinciyiz babam tır sofuru ama emekli olalı cok oldu onun arkadasları var tırcı buraya yuk getirip bos donuyorlar babamla konstum bos donen br arkadasına rica edecek donuste bizim esyaları goturcek . Yine battaniye sararım beyaz esyaları bant ceker esin arkadasları tasınmda yardımcı olur diye dusunyorum ya da prasıyla bir tasıyıcı buluruz. ..1 gun yoruluyorsun ama gunlerxe maddi strese girmiyosun en azından.mesela bazı mobilya magazaları tasıncagınız zaman gelip esyaları tasıyormus arkadas sırnaktan antalyaya tayin oldu mobilyalarını adana istikbalden mi ne almıs onları sırnaktaki bayi gelmiş paketlemiş tasımıs. Ama maliyetlidir diye dusunuyorum. Yani bu sekillerde daha ucuza geliyor suan nakliyeciler fena pahalı calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…