Yok iste surekli olmuyor bi yemege bi degisiklige cikiyoruz zaten. Suanki evim de uzakta zaten.Sureklı merkezde ısın mı olacak onu da dusun, ulasım bı sekılde saglanır
Uzaktaki fiyat olarak da uygun dıyosunYok iste surekli olmuyor bi yemege bi degisiklige cikiyoruz zaten. Suanki evim de uzakta zaten.
İstanbulKayseride miydiniz?
Evet 2000 tl daha uygun düşün öyle emsal vereyim sana.Uzaktaki fiyat olarak da uygun dıyosun
Ilaclama hic aklima gelmedi tamam onu da not aliyorum. Cok teşekkürederimBenim bakacağım sıralama:
1. Ev depreme dayanıklı mıdır?
2. Ulaşımı kolay mıdır?
3. Isınıyor mu?
4. Muhit aileme göre midir?
Bunlar tamamsa evin içini ben de hallederim. Tabi halledilmeyecek kadar da kötü olmamalı.
Bir de bebek varsa eşyalar taşınınca koliler daha açılmadan ilaçlama yaptırırdım. Bir sorun olursa evde bebek varken ilaçlama zor olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Şimdiden güle güle, sağlıkla oturun.
ben ev satin alacagini dusunerek evin durumunu isaretledim jes kirada ise konum onemli ...Selamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
Valla cakal dolu ortalikYapamaz endise etmeyin
Selamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
Evin yeni olması da önemli bence,yeni ev tertemiz güzel bir mutfak insanın psikolojisine de yansıyor..biraz uzak ama güzel olsun ,heryerde park,market vs. Var zaten..3 kira bedeline güzel bir evde oturun bence ..hayırlısı olsunSelamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Beni yanlis alintiladiniz o zamanİstanbul
Evet canım kesinlikleBenim bebek 1 yasinda esimin işe gidişi sorun degil. Bende suan çalışmıyorum. Sen bu durumda olsan konumu mu secerdin yine ?
Miniko ben acikcasi aydinlik gosteren orta halli bir boya yapip gececegim. Polisan in boyasi var 15 lt 249 2 kutu 1 de tavan max 1000 tl olur. Boyayacak kisiyi de 1500 e ayarlarsam kar derim. Esim cok yoruluyor ev koliliyor birde boyaya gitse adam düşer hastalanir inan.ben ev satin alacagini dusunerek evin durumunu isaretledim jes kirada ise konum onemli ...
eski bir eve kucuk dokunuslarla ferah yapilabiliyor suan boya fiyatlari ucmus durumda her zaman filli boya kullaniyoruz biz
suan boya haric 2 bin 2500 boyaci istiyor ortalama bir ev icin
bos eve boya yapmak kolay anliyorsaniz kendiniz yapin derim
son 2 seferdir kendimiz boya badana yaptik kapilar dahil ..
emlakci konisinda hic bir fikrim yok
ama tadilat masrafini kiracilar genelde kiradan dusuyorlar bizim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?