Ev mi Konum mu ?

Benim için

• Ankete Katılan
    288
Araba yokmus sizde o biraz sikinti
Cunku cogu yere arabayla gidiyoruz biz ve online alisveris yapiyorum genelde
Bebekle helede kışın zaten merkezin gobegindede olsaniz sınırlısıniz

Kesinlikle sicaktan nefret ettigim icin. Direk gunes alani tutmam. Yandan olabilir
Bende hic sevmiyorum su evim bile 4 den sonra aliyo gunes ama klimayı aciyorum yazin bunaliyorum tahammulum yok

Reactions: JES
Araba yokmus sizde o biraz sikinti
Cunku cogu yere arabayla gidiyoruz biz ve online alisveris yapiyorum genelde
Bebekle helede kışın zaten merkezin gobegindede olsaniz sınırlısıniz
Evet arabamiz yok maalesef. Bir mal paylaşımı yapacagiz olsaydi elimdeki birikimle aslinda orta halli bir araba alirdim seneye. Bakalim nasip

Bence artık her sey elimizin altında, su telefonda. Ben sehir merkezini hic sevmem, sakin,sessiz, huzurlu olsun derim. Zamanimin çoğu evde geciyor evimin kullanisli ferah aydinlik olmasi ruh sagligim icin onemli. Alisverisleri internetten yapinca, market alisverislerini de toplu yapincacarsinin göbeği de olsa bana hitap etmiyor, ihtiyaç duymuyorum. Bu tamamen kisisel bir tercih. Allahin dagindaki avmye yakin olsun ben avm siz yapamqm diyen de var. Cocugunuz küçükse park ve cevre önemli. Sehir merkezinde bunlar olmuyor pek ya da cok kısıtlı. Her acidan dusunmek lazim. 4 5 yil sonra tasinacaksaniz cocuga gore dusunmek daha mqntikli bence.Yakin zamanda ben de taşındım. Umarim siz de iyi ki diyeceginiz bir tercih yaparsiniz.

15 yıllık binalar eski bina mi oluyor?boya yapmak istemiyorsanız sıfır, kimsenin oturmadığı bir eve tasinmaniz gerekir.diger türlü illa ki boya yapılır.yeni binalarda mutfaklar genelde dikdörtgen ve uzun olduğu için büyük oluyor.buyuk olsa iyi olur tabi ki ama ne kadar küçük olabilir.?bu şartlarda evin konumu derim.

Evet arabamiz yok maalesef. Bir mal paylaşımı yapacagiz olsaydi elimdeki birikimle aslinda orta halli bir araba alirdim seneye. Bakalim nasip
Umarım gonlunuzce olur

Şuan yasa maksimum %25 e izin veriyor.
Ancak dikkat edin, tahliye taahutnamesi istemeye basladi evsahipleri. Rahatca cikarabilsin diye. Bir de eski kiracilari cikarmalari icin evsahiplerini emlakcilar kiskirtiyor maalesef. Siz cikarin ben evinizi bu fiyata garanti kiraya veririm vs diyerek.

Temel olarak kullandıklarımı mutfak, erzak, vitrin gibi kolilemiştim. Yani ne neredeyse öyle yazdım. Baza altıysa baza altı, şifonyerse şifonyer, banyoysa banyo yazdım. Böyle yazınca işim kolaylaştı.

Merhaba daha geçen ay ev taşıdım emlakçı için birşey diyemiyorum eşim hallettiği için. Ancak nakliyede dikkat etmeniz gereken, garanti veriyor mu? Ne kadarlık teminat veriyor? Birşey kırılması durumunda ne kadarlık ödemesini yapabilir. Eşyaları kaç kişi taşıyorlar taşımayı nasıl yapıyorlar?? Bunları mutlaka sorun nakliyeye. Boya badana da silinebilir boya olsun iyi olsun diyerek gittiğinizde boya maalesef kendini hemen en ufak darbede atıyor bilginiz olsun en iyi markanın en iyi boyasını dahi alsanız. Tadilat konusunda ucuzuna kaçmayın ucuz etin yahnisi olmaz sonuçta. Sizi bir süre idare eder sonrasında biyerlerde patlak vermeye başlar. Şimdiden hayırlı olsun

Bos taahut imzalamam da. Başka ne kriteri vardi acaba ? Tarihli mi tarihsiz mi ne diyorlardi. O konuda bilginiz var mi ?
Bi kaç sene sonra çıkacaksaniz o zamana taahhüt verilebilir de sanıyorum öyle bisey de yok. Zorlarlarsa kira sözleşmesinin tarihi ile aynı tarihi yazın aynı anda imzaladığınız belli olsun

Suan en en az dusundugum sey boya. Aliriz marketten eşim de boyar o pek mevzu degil ev cok eski. Banyoda dokap yok. Havluya bile sadece civi var. Mutfak cok cok kucuk. Ama iste konum iyi olunca bunlari tolore eder mi onu konusuyoruz hep beraber.

Bi kaç sene sonra çıkacaksaniz o zamana taahhüt verilebilir de sanıyorum öyle bisey de yok. Zorlarlarsa kira sözleşmesinin tarihi ile aynı tarihi yazın aynı anda imzaladığınız belli olsun
Olmadi oyle yapariz. Ben bu tahliye taahudu isini de ayrica sorayım bi. Bu muhim sanirim

Tadilati ben yaptirirsam o evde altindan kalkamam ev sahibi de çivi bile cakmama taraftari. Kafam cok bulandi.

Nakliye konusunda bende cok ozenli olma taraftariyim iyisi olsun parasi onemli degil kafasindayim.

Yasaya gore dedi zaten emlakci. Ama 6 aya yasa 40 yaparsa biz ne yapacagiz o dusunduruyor

Tadilati ben yaptirirsam o evde altindan kalkamam ev sahibi de çivi bile cakmama taraftari. Kafam cok bulandi.

Nakliye konusunda bende cok ozenli olma taraftariyim iyisi olsun parasi onemli degil kafasindayim.
Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ben pronet ile çalıştım. Evin toplanması ve yerleştirilmesi onlara aitti. Herşeyi paketlediler. 80 bin teminat gösterdiler eşyalara bişey olması durumunda 8 kişi çalıştılar 4 5 saat içerisinde ev toplanıp diğer ev yerleştirildi. 7 bin vermiştim.
Tadilat konusunda da aciliyeti olanları size lazım olacak şeyleri ufak tefek yapmaya çalışın ev sahibi karışmıyorsa sizde günü kurtaracak şeyler yapabilirsiniz

Harika bizde istanbuldayiz. Ben hemen bakayim. 7000 ise oper basima koyarim. Cok teşekkürederim bende ev sahibi boyle diyorsa kalici birsey yapmam dedim esime.

Harika bizde istanbuldayiz. Ben hemen bakayim. 7000 ise oper basima koyarim. Cok teşekkürederim bende ev sahibi boyle diyorsa kalici birsey yapmam dedim esime.
Tabiki de +90 532 376 14 86 yasak mı bilmiyorum ancak benim görüştüğüm nakliyedeki kişinin numarası buydu. Yönlendirme ile geldiğinizi belirtirseniz belki fiyatta birşeyler yapabilirler. Genel olarak fiyatları 5 buçuk 8 arası değişiyor. Evin konumu büyüklüğü vs sizden bilgileri isterler zaten

2 bucuk senedir oturdugum ev yuzunden kesinlikle konum diyorum. Ev guzel mi guzel sabahtan aksama kadar guneş icinde gemis ferah ama bildigin mahrumiyet bolgesi anneme gitmek icin ya iki vasita degistirmem ya da esimi arayip isinden etmem gerekiyor kesinlikle konum cok daha onemli diyorum

Cok ama cok teşekkür ederim evi netlestirelim de ararim randevu olustururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…