- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Ev banyo tuvalet karanlikta cok kotu degil ama kotu hic dolap filan yok sifirdan ben alacagim takacagim. Ben sicak sevmiyorum o sebeple kuzeyde olur. Birde evde rutubet filan yoktu baktim.İstanbuldaymışsınız. Öncelikle deprem açısından değerlendirirdim. Arabanız olmadığı için merkezi yeri seçerdim. Evin içinde de kira için alınan bir ev olduğundan su akıtma problemi var mı yok mu o çok önemli. Banyolar nasıl çok mu pis. Güneş alıyor mu.. Kuzey evi hiç istemem mesela. Çocuk olduğu için yüksekte oturmak da zor olur. Evin yeni olmasını herkes çok ister ama hem güzel ev hem iyi konum şartlarınıza uymuyorsa ve araba yok bebek varsa merkezi konum işinizi kolaylaştıracaktır. Birde şu an erken gözükse de iyi okula mı çıkıyor adres onu da düşünün. Seneler su gibi akıp geçiyor. Tekrar taşınmak zorunda kalmamak için okulu da düşünmek iyi olur. Çocuk okula rahat giderse hayat kolaylaşıyor. Hatta kendi kendine yürüme mesafesi mümkünse..
Ya iste bende merkezi konumda olmak ne getirir ne götürür onu düşünüyorum. Merkeze uzak dedigim yerde de hastane var saglik ocagi var. Ama iste ben atiyorum suadiyeden gebzeye gitmis gibi olacagim. Hani kus ucmaz kervan gecmez degil. Ama ozel hastaneler icin baya yol gidecegim eger uzaktaki guzel evi secersem.