Sizin söyledikleriniz olması gerekenler zaten ve ben de katılıyorum dediklerinize ama bakın bire bir tanıdığım 5 adet kiraci var ve 2 senedir davaliklar .Biri 3 yatırıyor 120 m2 dubleks eve ,biri 7 yatırıyor 140 m2 dubleks eve ,biri 3500 yatırıyor 140 m2 3+1 eve.Digerleri de aynı. Davalari 2 yıldır devam ediyor,bilir kişiler geliyor ,evleri geziyor 30 bin bu evler diyor,zerre gelişme olmuyor.Davalar 6 ay sonraya atıyor.Ayni sitede oturuyoruz hepsiyle ordan biliyorum .Ev sahibini tanıyorum.Dunyanin parasını döktü avukata, zarar ediyor sürekli.Kiracilarin altinda jeepler var ,mutlu mesut yaşıyorlar 3 bini ödeyip

.Çoğu 10 yili devirmis ,biri 8 yıllik.işte bu tarz insanlara denk gelmemek için ev alıp kiraya vermek çok korkutucu.Ev sahibi evin vergilerini ödeyemeyecek duruma geldi.kredi çekip avukata veriyor. Çıkmıyorlar, çıkmıyorlar.Insan esef eder 140 m2 30 binlik eve 3 bin ödeyip.Yerlerinden kımıldamiyorlar.Böyle görünce diğerleri de ,ver mahkemeye,nasıl olsa en azz 3,4 sene sürecek,para biriktiririz diyorlar .Düşünsenize ,3 bin vererek ,babasının evinde otururu gibi ne para yapıyorlar. Kul hakkı diye bi şey kalmamış.Bu arada biz de kiraciyiz ve bu insanları gördükçe, insanlardan nefret ediyorum.Şu gün bi yerden ekstra param olsa ki nerdeeee,aslaa yatirim olsun,kira geliri olsun bana deyip ev alıp kiraya vermem bu tip insanlarla karşilaşmamak için.Yasadigim yerde çok var bunlardan inanın.Dava yoğunluğundan 6 ,8 ay sonraya atilmasindan belli zaten.