- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
kıyıya köşeye bir 15 20 bin bırakmalı o şekilde bu büyük borca girmeli.ha ailelerinden zor duruma düşünce rahatça destek gelecekse buna da gerek yok.ama ince ince hesapla yaşanmaz.5000 krediye verince geriye sadece 5000 tl kalıyor.2 kişilermiş sadece mutfak tutar 2500 üstü o da kıt alarak.faturalar okul masrafı minibüs otobüs masrafı araba olmayacağı için acil durumlarda taksi masrafı giyim sağlık evde bozulan eşya alınan eve taşınırken yapılacak masraflar derken çok para gider.evi almalı ama hesabını da iyi yapmalı konu sahibiEşimin maaşı iyi dediğiniz için böyle söyledim geçinemeyecek gibiyseniz tabiki olmaz.
İyi denilen maaş 10.000 yani? Valla bilmiyorum pek kolay gözükmüyor o zaman ben girmezdim o işe tek maaşla bu devirde. Ucu ucuna geçinmek çok mantıklı bi iş değil, çünkü her ay bişey çıkıyor ekstra yani öyle mutfak+faturalarla (zaten brokoli olmuş 30 TL) falan kalmıyor o işler. Allah herkese geçinme kolaylığı versin hayat her gün zorlaşıyor.kıyıya köşeye bir 15 20 bin bırakmalı o şekilde bu büyük borca girmeli.ha ailelerinden zor duruma düşünce rahatça destek gelecekse buna da gerek yok.ama ince ince hesapla yaşanmaz.5000 krediye verince geriye sadece 5000 tl kalıyor.2 kişilermiş sadece mutfak tutar 2500 üstü o da kıt alarak.faturalar okul masrafı minibüs otobüs masrafı araba olmayacağı için acil durumlarda taksi masrafı giyim sağlık evde bozulan eşya alınan eve taşınırken yapılacak masraflar derken çok para gider.evi almalı ama hesabını da iyi yapmalı konu sahibi
siz çalışıyor musunuz?Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
Dogru valla, misal bi arıza cıkıyo al sana tamir maarafı, bir hastalik birsey, yada bi ihtiyaç.. o yuzden giderler den arta biraz da olsa para kalmasi lazim ki maaştan anca öyle.. biz mesela butun giderleri ödedik tamam bu kalan da kenarda birikim olarak dursun dedik sonra hop ay ortasinda kombi arizasi oldu.. kenarda bi para kalmicaksa o kadar uzun süreli borcun altina girmek mantikli degil.İyi denilen maaş 10.000 yani? Valla bilmiyorum pek kolay gözükmüyor o zaman ben girmezdim o işe tek maaşla bu devirde. Ucu ucuna geçinmek çok mantıklı bi iş değil, çünkü her ay bişey çıkıyor ekstra yani öyle mutfak+faturalarla (zaten brokoli olmuş 30 TL) falan kalmıyor o işler. Allah herkese geçinme kolaylığı versin hayat her gün zorlaşıyor.
Hayır ıkı tane kucuk cocugum varsiz çalışıyor musunuz?
Bence kesinlikle ev almalısınız. Emin olun zaman çok hızlı akıp geçiyor . Biz de evlendiğimizde kirada mı otursak ev mi alsak , ev alırsak kemer sıkmak zorundayız diye düşündük. Ev aldık.İlk başta kira fiyatlarına oranla daha yüksekti ödemelerimiz fakat oturduğumuz evi şu an kiralasak daha fazla paraya veririz.Merhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
o yuzden ben iyi kotu ev almanin derdinde olurdum.
Zaten evim yokken, kiraya da deli gibi para oduyorken, o arabaya keyifle binip gezemem de, cimriyimdir azicik.
kesinlikle alın derim size bu bir astrolog tavsiyesi 1 kac yıla artık evler 1 2 milyon olucak 2.1 yada 1.1 bile hangi shirdesini bilmiyorum ama kesinikle aylık geliriniz sıkısmıyacaksa kesinlikle alın derimMerhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
Dimek astrologsunuzzzkesinlikle alın derim size bu bir astrolog tavsiyesi 1 kac yıla artık evler 1 2 milyon olucak 2.1 yada 1.1 bile hangi shirdesini bilmiyorum ama kesinikle aylık geliriniz sıkısmıyacaksa kesinlikle alın derim
Bunun bilmek için astrolog olmaya gerek var mıkesinlikle alın derim size bu bir astrolog tavsiyesi 1 kac yıla artık evler 1 2 milyon olucak 2.1 yada 1.1 bile hangi shirdesini bilmiyorum ama kesinikle aylık geliriniz sıkısmıyacaksa kesinlikle alın derim
ben zaten size degil o arkadasa tavsiye verdimBunun bilmek için astrolog olmaya gerek var mıbirde evler zaten o fiyat artık, siz geri kalmışsınız .
zaten 1 2 milyon şu an evler büyük şehirlerde.o da en ucuzları maalesef.bu sene ev alma senesi mi astrolog hanım ona göre bakınayım etrafa uygun bir şeyler var mı diyekesinlikle alın derim size bu bir astrolog tavsiyesi 1 kac yıla artık evler 1 2 milyon olucak 2.1 yada 1.1 bile hangi shirdesini bilmiyorum ama kesinikle aylık geliriniz sıkısmıyacaksa kesinlikle alın derim
okul çıkışı kırtasiyeye uğradık bir kaç ihtiyaç aldık fiyatlara şaştık kaldık.en önemli ihtiyaçlardan olan a4 kağıdı hele servet olmuşş.ya daha da kötüsü olursa diye herkes endişeli.altınlarını da satacakmış konu sahibi ev için.yani kıyıda köşede sıfır birikim kalacak.aile desteği olmadan bu şekilde ev almak mümkün değil.arayabilmelisin anne baba bize bu ay bir 1000 1500 tl yollayabilir misin diye.5000 tl kalan para asgari ücrete neredeyse denk şu anİyi denilen maaş 10.000 yani? Valla bilmiyorum pek kolay gözükmüyor o zaman ben girmezdim o işe tek maaşla bu devirde. Ucu ucuna geçinmek çok mantıklı bi iş değil, çünkü her ay bişey çıkıyor ekstra yani öyle mutfak+faturalarla (zaten brokoli olmuş 30 TL) falan kalmıyor o işler. Allah herkese geçinme kolaylığı versin hayat her gün zorlaşıyor.
zaten 1 2 milyon şu an evler büyük şehirlerde.o da en ucuzları maalesef.bu sene ev alma senesi mi astrolog hanım ona göre bakınayım etrafa uygun bir şeyler var mı di
cey cey okaca eger mülk alabilcek düzeydeyse herkez alsın tl yada bankada tutmak bana göre degilzaten 1 2 milyon şu an evler büyük şehirlerde.o da en ucuzları maalesef.bu sene ev alma senesi mi astrolog hanım ona göre bakınayım etrafa uygun bir şeyler var mı diye
ayrıca o 1 2 milyonuda gecicek yanı burda yazamam ama kisisel bazda herkezin haritasına göre güzel sanslar yakalıcak burclarda varzaten 1 2 milyon şu an evler büyük şehirlerde.o da en ucuzları maalesef.bu sene ev alma senesi mi astrolog hanım ona göre bakınayım etrafa uygun bir şeyler var mı diye
ayrıca o 1 2 milyonuda gecicek yanı burda yazamam ama kisisel bazda herkezin haritasına göre güzel sanslar yakalıcak burclarda var
en etkilenicek burclar
boga net kariyer ve para geliyor haritasında boll retro kare karsıt yoksa
akrepler bosanıyor yada yeni is sözlesmesi es durumundan tayın tasınma
kovalar saglıktan biraz zorlanıcak
aslanlar cocuk evlilk konusunda sanslı ani para gelisleri falan olucak acısınıa göre tabi bu yazdıklarım
bunlar genel yroumlardır
Bencede evMerhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?