- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.211
- 598
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
Ay bulamadım maillerde ama sanırım 2.36’ymış.Hangi banka ve kredi faizi kaç? Sakıncası yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bulamadım maillerde ama sanırım 2.36’ymış.Hangi banka ve kredi faizi kaç? Sakıncası yoksa
Yok o 1.20’ler falan hikaye hiç birinde yoktu o oranlar bir ay önce. İlk başta öyle söylüyorlar ama işin içine girince değişiyor. Bir de biz tam piyasanın çok çalkantılı olduğu dönemde çekmek zorunda kaldık. Onun da etkisi var. Ama şu an da 2.17 veriyor garanti sanırım.Bazı bankalar 1.20den veriyorlardı, acaba göstermelik mi diye düşündüm. Veya farklı şartları mi var ki![]()
Yaa...Yok o 1.20’ler falan hikaye hiç birinde yoktu o oranlar bir ay önce. İlk başta öyle söylüyorlar ama işin içine girince değişiyor. Bir de biz tam piyasanın çok çalkantılı olduğu dönemde çekmek zorunda kaldık. Onun da etkisi var. Ama şu an da 2.17 veriyor garanti sanırım.
Ahahah biz de öyle sandık o niyetle girdik. Hatta hesaplarımıza göre ödeme 3600 civarı bişey olacaktı ıvır zıvırla 4000 olur dedik. Sonuç 5700Yaa...
1.20, 1.29 filan görünce iyiymiş yine de demiştim.
Ahahah biz de öyle sandık o niyetle girdik. Hatta hesaplarımıza göre ödeme 3600 civarı bişey olacaktı ıvır zıvırla 4000 olur dedik. Sonuç 5700![]()
Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
O oranlar sıfır evler için sanırım.Yaa...
1.20, 1.29 filan görünce iyiymiş yine de demiştim.
Sıfır ev aldım ben, o oranları veren tek bir banka yoktu.O oranlar sıfır evler için sanırım.
Şey sanırım en düşük faiz oranını yazıyorlar. Birden fazla ödeme tipi var ya, işte anaparayı sona bırakma ya da yüksek taksitle başlayıp giderek azaltma gibi onlarda belki bu oranlar oluyordur bilemedim. Sizin standart ödemeli kredi miydi?Sıfır ev aldım ben, o oranları veren tek bir banka yoktu.
Artan ödemeli istedik ama sonuç olarak o daha mantıksız oldu. Garip bir ödeme biçimi var ilk bir sene 5000 sonraki 9 sene 5700...Şey sanırım en düşük faiz oranını yazıyorlar. Birden fazla ödeme tipi var ya, işte anaparayı sona bırakma ya da yüksek taksitle başlayıp giderek azaltma gibi onlarda belki bu oranlar oluyordur bilemedim. Sizin standart ödemeli kredi miydi?
Doğrudur. Biz de tren iyice kaçmadan artık alalım istiyoruz. O oranlara göre şu kadar çeksek ayda şu kadar öderiz gibi hesap yapıyoruz ama bankayla görüşmeden heveslenmemek gerek sanırım.Artan ödemeli istedik ama sonuç olarak o daha mantıksız oldu. Garip bir ödeme biçimi var ilk bir sene 5000 sonraki 9 sene 5700...
Cidden o oranlae neyin oranıysa tamamen kandırmaca bence. Ya da çok yüksek miktarda kredi kullanınca oraya çekiyorlardır belki. 1 ay boyunca aklımıza gelen her bankayla görüştük biz.
ziraat yada vakifin oranlari nasildi kudra .netten bakinca onlar daha iyi gibi ama daha gidip konusmadim ben deArtan ödemeli istedik ama sonuç olarak o daha mantıksız oldu. Garip bir ödeme biçimi var ilk bir sene 5000 sonraki 9 sene 5700...
Cidden o oranlae neyin oranıysa tamamen kandırmaca bence. Ya da çok yüksek miktarda kredi kullanınca oraya çekiyorlardır belki. 1 ay boyunca aklımıza gelen her bankayla görüştük biz.
Altın diyince gözlerim pörtledicey cey okaca
cey cey okaca eger mülk alabilcek düzeydeyse herkez alsın tl yada bankada tutmak bana göre degil
altın ıcınde her zaman venus retrosunu takıp edin 2 ay once o meshur altın cıkması ve global dunyadada hep venus altın para ile temsil olur
venus retrosu geldiginde hep altın felakte düzeyde cıkmıslar
Öyle. İş ciddiye binince resmi başvuru sonrası bambaşka şeyler çıkıyor önünüze. İnternetten hesapladığınızın 1.5 kat üstü olarak düşünün.Doğrudur. Biz de tren iyice kaçmadan artık alalım istiyoruz. O oranlara göre şu kadar çeksek ayda şu kadar öderiz gibi hesap yapıyoruz ama bankayla görüşmeden heveslenmemek gerek sanırım.![]()
onlarda oranlar daha iyiydi. Ama çok fazla ekstraları vardı aynı hesaba denk geliyordu. Sigortasız kredi vermiyorlar mesela o baya bi artırıyor ödeme miktarını. Biz krediyi sigortasız çekip dövize endeksli birikimli hayat sigortası (tam adı bu muydu emin değilim) yaptırdık. Bu araçta hem gelir vergisi indirimi geliyor hem de sigorta için yatırdığınız parayı kredi bitiminde birikimli olarak çekebiliyorsunuz.ziraat yada vakifin oranlari nasildi kudra .netten bakinca onlar daha iyi gibi ama daha gidip konusmadim ben de
Teşekkürler ınsallah öyle yapıcam dediğinız gıbı ev olmadan araba cok masrafı batıyoAylık 5 bin tl ödedikten sonra elinize kalan 5 bini çok idareli kullanmanız lazım.
Ama ben şöyle düşünüyorum bu ev konularında,kiracı olduğum müddetçe her ay ev sahibine o parayı vermeye devam edicem ve bunun bir sonu yok,öde öde elde var sıfır ayrıca kirada her yıl artacak ama kredi çekip ev borcuna girsem kendi evimin borcunu ödüyorum dicem ve o borç eninde sonunda bitecek.
Ev fiyatlarının düşeceğini de hiç sanmıyorum.
Bu devirde 500 bin tl'ye ev kolay bulunmuyor.
Arabada çok önemli ama her zaman için ev 1 adım daha öndedir arabadan.
İcabında araba olmadan da bir yere gidiliyor bir şekilde ama evin olmayınca arabanın içinde yatamıyorsun.
Hem belki ileride sizde bir işe girersiniz biraz daha rahatlar durumunuz.
Hayırlısı olsun hakkınızdaTeşekkürler ınsallah öyle yapıcam dediğinız gıbı ev olmadan araba cok masrafı batıyo