hayretle okudum mesajlarınızı, evinize gelen ve sizin duanıza ortak olmak isteyen birine hediye vermek de ne gibi bir acayiplik var ki, bu kadar şaşırmışsınız. bir tesbih, bir yasin yada ev sahibinin hatıra olarak ve vefat eden yakınını kullandıkça hatırlamalarını sağlayacak bir hediyeyi seçip vermesinde ne gibi bir tuhaflık var, sizin bu hayretle yorumlarınız beni dehşete düşürdü. ne gerek var, yap gitsin, ver gitsin tarzında ki konuşmalarınız da bu manevi göreve gölge düşürmüş zannımca, yapana saygı duyarım diyen yorumun öncesini okuyorum bir saygı göremiyorum. bu kadar yozlaşmayalım, evimize gelen insanlara saygı duyalım üstüne üstlük hiçbir mecburiyeti yokken sizi bu hüzünlü gününüzde yalnız bırakmadıkları için bile yapılabilir. bu pencereden bakarsanız, bu başlığı açan ve bu soruyu soran kişiye çok daha faydalı olursunuz
bu detayı geçtikten sonra, benzer soruyu soracaklara önerim ben internet sitelerinden kadife minik kapaklı kutular ve içine zevkime göre seçtiğim bir tesbih yaptırıyorum şu an, üzerine de pleksi vefat edenin ismi, ölüm tarihi ve Ruhuna Fatiha yazan bir yazı yazdırıyorum. Bunların toplamı 20.10.2017 tarihi itibariyle söylüyorum 30 adeti 117 TL'ye mal oldu aldığım siteden. Benim beklediğim misafir ise 17-20 arası olacak. Hemen ekonomi edebiyatları da yapmayın zira zaten adı üstünde 40 Mevlüdü yani bir kez yapılıyor, bilemedin senede 1 kez daha...
15 kişi çok az diye küçümsediğiniz o kişiler olmasa, siz yakınlarınıza tek başına Mevlüt yapamazsınız..hiçbir duada yalnız kalmamanız dileğiyle...
yazarken hala hayretler içerisindeyim yorumlarınıza