Ev kurma maliyeti

haklısın aslında paşabahçe olmasına gerek de yok.. cam bardak sonuçta.
buraya konuyu açtığıma çok sevindim gerçekten. alışveriş işine değişik noktalardan bakarsam maliyeti düşürebilirim gibi..

Beyaz esya, koltuk takimi, tv unitesi, tv, iki tane calisma masasi (ucuz ikea) ve bir tane minik gardrobu 20bin civari aldik.

Beyaz esya, koltuk takimi, tv unitesi, tv, iki tane calisma masasi (ucuz ikea) ve bir tane minik gardrobu 20bin civari aldik.
İnanır mısın 2 hafta önce gittim ikeaya bana göre ucuz bi çalışma masası bulamadım. Bari sandalye alayım dedim 300-600 lira arasında gidip geliyordu. Almadan çıktım.

İnanır mısın 2 hafta önce gittim ikeaya bana göre ucuz bi çalışma masası bulamadım. Bari sandalye alayım dedim 300-600 lira arasında gidip geliyordu. Almadan çıktım.

internetten baktik fiyatlara hep, kampanyali ucuz oldugu zaman aldik. n11 de de guzel seyler var, bir kac seyi de oradan aldik. Tv yi falan marka almadik, marka takintimiz yok, butceye uygun ve tutunca ele gelmeyecek seyler aldik.

Valla 100 bine de salon takımı var, 5 bine de.
Nasıl bir fiyat verelim ki?
Kimin imkanı neye yetiyorsa onu alıyor, o kadar harcıyor.
Benim evim 4 oda, 3 sene önce evlendik.
Ortalama eşyalar aldık toplam 100bin küsüre kuruldu her şeyiyle.
Bunun çeyreğine mal eden de çıkar 5 katınada.

çeyiz dışında ev kurmak bize 15bin kadara maloldu. O da 7 bin liralık kısmını babam aldı. Biz zaten şehir degistirecegimizi bildiğimizden ucuz eşya almıştık ama taşınmayacak olsaydım 50binlik alabilirdim. zarar gelmezdi

Ben en az 50 bin lira harcadım .keşkede harcamasaydm

İkeanin bazı şeyleri güzel ama değişik modelleri yok bende yakın zamanda çocuk odası bakmaya gittim ama pek birşey beğenemedim nedense mobilyacidan almak daha bir cazip geldi ev eşyaları için bence önce gezin ve fiyatlara bakın ona göre karar verin derim mutfak eşyalarını büyük bir marketten alabilirsiniz çokta güzel şeyler var gezince Özdilek Kipa Ikea metro gibi yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…