- 26 Şubat 2018
- 59
- 95
- 3
- 36
Kızlar bu aralar bayadır düşündüğüm bir konu bu. İşin içinden çıkamadım. Bana bir yol yordam gösterirseniz sevinirim.
Konu malum, başlıktakinin aynısı. Birlikte yaşıyoruz nişanlımla, 3 kedimiz var. Bu aralar eşya almaya başlayacağız. Koltuklar perdeler mahvoldu kediler sağolsun değişecek onlar. Ama beyaz eşyalarım yatağım falan değişmeyeceği halde 20 bin masraf çıkıyor. Aklım almıyo cidden sanki diğer evlenenler komple herşeyi daha ucuza hallediyorlarmış gibi geliyor.
Komşunun tavuğu misali ben mi onların daha ucuza aldığını düşünüyorum acaba? Yoksa benim harcamam daha fazla mı oluyor cidden?
Yakın zamanda evlenecek ve evlenmiş olanlar vs sizin masraflarınız ne kadar tuttu? Bir akıl verir misiniz?
kedilerin kaç tane tırmalama tahtası olduğunu söylesem şaşırırsın. evin içinde bizden çok onların eşyaları var.Herkes ev eşyası yorumu yapmış bende kedilerle alakalı bişey yazım . :)
Kedılerın tırmalama tahtası var mı ?
Bizde eski evimizde kedilerin eşyalara zarar vermesini engellemezdik ama yenı evimize geçtiğimizde eşyalarıda yenıledık kedilere tırmala tahtası aldık .
Kediler esyalara dokundugu an kızdım ve tırmalama tahtasına götürdüm .
Şuan koltuklara yöneldiği an bakışım yetiyor..
Sende istersen yoksa onlarada bir kaç eşya al . Böylelikle sende rahat edersin
Hadı yaaa .. ay bulursam ben de alıcamIşte bunun aynısını, ama kolları değişik 2000 e aldım.
Onlar el yapımı olanlardır. 6lı paketlerde satılanlar hem uygun fiyatlı, hem de makinede yıkanabilir oluyor.çok sağol ya cidden tam nokta atışı yapıyorsun
paşabahçeden dünya kadar bardak almam lazım. bugün baktım şarap kadehinin tek fiyatı 49 tl. tek bir tane kadeh. tokuşturamazsın bile. allah kahretsin şu internet sitelerindeki fiyatları.
outleti çok işimize yarayacak. tekrar teşekkürler
öyle mi oluyomuşOnlar el yapımı olanlardır. 6lı paketlerde satılanlar hem uygun fiyatlı, hem de makinede yıkanabilir oluyor.
Bir ayağım orda diyelim :)))Bursa ise mumkun burda herkes tanir birbirini bebegim
doğru söylüyorsun maddi durumla çok bağlantılı bir şey. eksiğim olmasın ama her şey de en iyisi olmasın istiyorum. ev küçük olduğu için eşyaları da azalttık baya. açıkçası maliyetim 50bini bulsaydı evlenmezdimBu çok çesitli cevabı olan bir soru. Şahsen bizim evlenirken hiç durumumuz yoktu 15 bin tl ye evi kurduk ve çok eksik vardı. Iki yıl önceydi. Ama durumumuz el verse almak istediklerimize 50 bin yeterdi. Bu sizin maddiyatınıza bağlı yani.
Ne demek. Bunun için buradayız zaten. Ben bugün gidecektim kalabalıkta bakamam diye yarın gideceğim. Yarın bakar fiyatları yazarım. Arada metro markette güzel indirimler oluyor cam eşyada.çok sağol ya cidden tam nokta atışı yapıyorsun
paşabahçeden dünya kadar bardak almam lazım. bugün baktım şarap kadehinin tek fiyatı 49 tl. tek bir tane kadeh. tokuşturamazsın bile. allah kahretsin şu internet sitelerindeki fiyatları.
outleti çok işimize yarayacak. tekrar teşekkürler
:)) Kazıklanmak demeyelim, o da pahalı bir zevk, incecik, çok kaliteli oluyorlar.öyle mi oluyomuş
hiç bi şeyden haberim yok resmen. kazıklanıyorum hissim doğru demek.
mal gibi gidip alıcaktık kadehleri
tamam metroya da bakayım. üst katına çıkmam pek dolaşmaya başlayayım madem. 2 haftada 1 gidiyoruz zaten.Ne demek. Bunun için buradayız zaten. Ben bugün gidecektim kalabalıkta bakamam diye yarın gideceğim. Yarın bakar fiyatları yazarım. Arada metro markette güzel indirimler oluyor cam eşyada.
Evet aynısı. Hatta o berjer hiç rahat değildi. Rica ettik başka modelden yaptılar.Hadı yaaa .. ay bulursam ben de alıcam
Hanhi sehir acabaEvet aynısı. Hatta o berjer hiç rahat değildi. Rica ettik başka modelden yaptılar.
zaten sitedeki resimden pek de inceliğini vesairesini görememiştim. sadece geniş kadeh istiyodum onun modelini beğenmiştim. üzüldüm bi de allahım ne kadar pahalı bunlar diye..:)) Kazıklanmak demeyelim, o da pahalı bir zevk, incecik, çok kaliteli oluyorlar.
Bardakta lükse gerek olmadığından diğerlerini almak daha mantıklı.
Istanbul. Yenibosnada mobilyacilar çarşısı var. Hatta metrobüsün oradan servisi var.Hanhi sehir acaba
Baya uzakmış :) tesekkur ederım cevaplarınız için ❣Istanbul. Yenibosnada mobilyacilar çarşısı var. Hatta metrobüsün oradan servisi var.
Istanbul. Yenibosnada mobilyacilar çarşısı var. Hatta metrobüsün oradan servisi var.
Bütçenizi bilmiyorum ama benim bütün evin stor, tül ve fon perdeleri 1200 tuttu, oturma grubu, tv ünitesi, yemek masası ve yatak odası 9 bin tl, 7 bin beyaz eşya, halılar 2 bin ( düğünden sonra aldık) şimdi baktım da 15 bini geçmiş. Şimdi sorsan hiçbirini beğenmiyorum ama olsun çok şükür huzurluyum. Tabi nevresim falan gibi ihtiyacları internetten değil mağazadan aldım hep 40-50 tl fark ediyor ve o farklar biraraya gelince dağ gibi bir fiyat çıkıyor ortaya .doğru söylüyorsun maddi durumla çok bağlantılı bir şey. eksiğim olmasın ama her şey de en iyisi olmasın istiyorum. ev küçük olduğu için eşyaları da azalttık baya. açıkçası maliyetim 50bini bulsaydı evlenmezdim
çok teşekkürler cevap için. beyaz eşyalarım var şu an kullandıklarım sorunsuz devam ediyorlar hayatlarına. onları almayacağım o yüzden.Şu an 1+1, 68mt2 bir evde yaşıyorum. Eşyalı bir eve geldik, fiyatlarına bir şey diyemem ama biz sık şehir değiştiriyoruz. Ve sürekli farklı evlerin farklı eksiklerini tamamlıyoruz. Şunu bilir şunu söylerim ki dolap candır.
Ev küçükse duvarları iyi kullanın derim, duvar dolapları vs çok kullanışlı olabilir.
Ev kira mı bilmiyorum ama dolabı ben olsam tavana kadar ölçü verip yaptırırım, ilk başta biraz maliyetli olabilir ama yukarı kutulayıp koyacağınız her şey size alan kazandırır, bu dolabı IKEA almayın derim zira size göre modifiye edilmiş dolaplar orada çok tuzluya geliyor diye düşünüyorum.
Perdeler pazardan bile olur bence, kediler aradaki kalite farkını gözetmeyecek neticede.
Son yıllarda beyaz eşyayı da ucuzundan seçiyorum, bozulursa hiç tamirat-servis uğraşmadan yenilemek maksadıyla alıyorum ama 2011de aldığım regal çamaşır makinesi ve buzdolabıyla 4kere taşındım, 2017de uzak tayin sebebiyle bir şehirde arkadaşın tatil evine hediye ettim, bir kere sıkıntı çıkmadı o aletlerde, geçen yaz Altus bulaşık makinesi aldım 600e, sıfır problem.
Ev kuracak olsam beyaz eşyaya da çılgın paralar gömmem, mobilya gibi onda da markaya ciddi bir rakam ödeniyor bence. Resmen bozulsun atayım kafasıyla aldığım makinalar kesinlikle sorun çıkarmadan canavar gibi çalışıyorlar.
Bilmiyorum ben sanırım daha uyguna çıkarım bu alışverişten, kalem kalem bilmiyorum elbette alacaklarınızı ama benim için bir evde en önemli şey yatak. Günün en uzun süresi orada geçiyor, yatak iyiyse gerisi bana teferruat.
Yerinizde olsam kesinlikle bir mobilyacı bulur gidemezsem de arayıp konuşur, ölçülerimi ve isteklerimi anlatıp fiyat alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?