- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 35
-
- Konu Sahibi captain price
şimdi beğendiğiniz mobilyalar çok avangart değilse ki sizi azcık tanıyorum pek öyle bir tarzınız yok. standart spor model koltuklar mobilya her eve sığar arkadaşım. ben yerinde olsam yapardım. hemende teslim etmiyorlar zaten mesela sandalyeler 45 güne gelmişti benim öyle afilli de değildi yani normal bir sandalye. ötv indirimide varken almak mantıklı olur bence. yaza fiyatlarda oynama oluyor bu zamanda almanız mantıklı. evi tutunca da eşyalarınız gelir.nişanlıyım. 4 ağustosta nikahım var.
şu an ötv indirimi var. mobilya beğendiğimiz mağazada da ay sonuna kadar %10 ek indirim var yani toplamda %25 gibi bi indirimimiz var.
mobilyayı şimdiden almak mantıklı mı? yatak odası ve salon takımı. (yaptırıp depoda vs bekletmiyolar. 20 gün öncesinden haber veriyorsun bana şu gün lazım diye. onlar da yeni üretip sana gönderiyorlar.)
maddi durumlar parlak değil, o yüzden %25 güzel bi indirim oluyor bizim için. şimdi almazsak da ötv indirimi 30 hazirana uzatılmış. ama %10 indirim kaçıyor. ve düğün sezonu açılacağı için fiyatlar mutlaka artacaktır. (nişanlım eskiden mobilya sektöründeydi)
beyaz eşyada anlık kampanyalar olduğu ve ötv indirimi uzatıldığı için daha sonra alırız diyoruz.
daha ortada ev yok, kiracı olacağız. ama illaki sığar yani zaten mobilyalar standart, daha küçüğü yok. 5 kapak dolap örneğin. 4 olsa zaten bize yetmez.
bir de haziranda nişanlım askerde olacak. temmuzda gelecek. o zamana kalsın istemiyorum çünkü o askerde iken ben bişey alamam, o geldikten sonra da 1 ayda yetişmez gibi. hem ev bul hem eşya ayarla vs. nisanda tutsak evi en az 3 ay boşa kira verilecek.
neyse, fikir arıyorum. dertlendim iki haftadır.
Yegenim cok onceden aldi mobilyalari istedigi zaman getirdiler .Kaptan niye sorun ettin .Al geç .Mutfak esyaları internette daha ucuz .Servis gelip kuruyor yine.nişanlıyım. 4 ağustosta nikahım var.
şu an ötv indirimi var. mobilya beğendiğimiz mağazada da ay sonuna kadar %10 ek indirim var yani toplamda %25 gibi bi indirimimiz var.
mobilyayı şimdiden almak mantıklı mı? yatak odası ve salon takımı. (yaptırıp depoda vs bekletmiyolar. 20 gün öncesinden haber veriyorsun bana şu gün lazım diye. onlar da yeni üretip sana gönderiyorlar.)
maddi durumlar parlak değil, o yüzden %25 güzel bi indirim oluyor bizim için. şimdi almazsak da ötv indirimi 30 hazirana uzatılmış. ama %10 indirim kaçıyor. ve düğün sezonu açılacağı için fiyatlar mutlaka artacaktır. (nişanlım eskiden mobilya sektöründeydi)
beyaz eşyada anlık kampanyalar olduğu ve ötv indirimi uzatıldığı için daha sonra alırız diyoruz.
daha ortada ev yok, kiracı olacağız. ama illaki sığar yani zaten mobilyalar standart, daha küçüğü yok. 5 kapak dolap örneğin. 4 olsa zaten bize yetmez.
bir de haziranda nişanlım askerde olacak. temmuzda gelecek. o zamana kalsın istemiyorum çünkü o askerde iken ben bişey alamam, o geldikten sonra da 1 ayda yetişmez gibi. hem ev bul hem eşya ayarla vs. nisanda tutsak evi en az 3 ay boşa kira verilecek.
neyse, fikir arıyorum. dertlendim iki haftadır.
ya keşke öyle bi durum olsa ama maalesef yok.Enzadan almayı düşünüyorsanız, enza ya da yataş ta çalışan birini bulmaya çalış. Personel indirimi var %25. Mevcut indirimin üstüne yapılınca bayaa işinize yarar C captain price
yok şatafatlı ve kaba eşyalar değil.basic esyalar simdiden alinabilir.
evinizi nasil dösemek istediginizi bilmiyorum ama klasik orta boy L Koltuk, standart 5 kapili dolap ve standart cift kisilik yatak her eve sigar.
firsatin varsa IKEAdan alabilirsin dolabini. bende daha yeni aldim. hem uygun hemde istedigin gibi kendin ek yapabiliyorsun. ben ilk 4 metrelik aldim- sonra yetmedi bi 3 metre daha ekledim.
mesajlarindan tanidigima göre satafatli eyalar almazsin galiba.
ceyiz icinde duru renkler secersen hic sorun olmaz.
havlu takimi mesela 6 banyo 6 el havlusu yeterli olur (fazla misafirin gelmezse) nevresimde ayni sekilde 3 takim cok bile.
tabak canak bence asiri pahali alma. ben bu hatayi yaptim ve 3 tabagimin kenari simdiden catladi
Kücük ev esyalari bence gereksiz. tonca aldim- kullanmiyorum. iki kisilik yemek yaparken rondoyu indirmiyorum mesela- sogani vs. iki dakikada elimde dogruyorum.
tost makinami daha 3 kere kullandim.
az ve öz al. evlendikten sonra esinle beraber cikar gerekenleri alirsiniz. ilk bir eve girip neye gercekden ihtiyac duyuldugunu ögrenirsen isin daha kolay olur
17 haziran 3 temmuz arası yokmuş. sordum şimdi tekrar. 4 ağustosta da nikah. bu durumda haziran gibi tutsak. o yokken ben badana boya elektrik vs işi olursa hallederim çünkü inşaat firmasındayım zaten. o gitmeden aldığım eşyaları da götürürüm diye düşünüyorum.Nişanlın Temmuz da gelip 4 Ağustostaki düğüne ev kur yerleş seni çok gerer
evet belki yetişir ama o gerginlik evliliğin ilk 6 ayına da yansır
Mayıs Haziran Temmuz zaten öncesindeki aylar olacak
Haziran da tutsan yeter de haziran da nişanlım yok dediğin için Mayıs dedim
aboneliği ıvırı zıvırı boyası badanası temizliği derken zaman çabuk geçer
evet boşa para gidiyor gibi geliyor ama son anda o stres gerçekten çok yorucu olur
bir de ağır çalışma şartlarınız varsa zorlar zira izin almak bile sıkıntı oluyor
eşyaları teslim ayrı gün servis gelişi ayrı gün oluyor vs vs
yani adam sana Salı dediğinde aman o gün işim var öbür haftada benim istediğim gün olsun diyebilmek gerçekten seni rahatlatır yoksa tek başına iyice gerilirsin
eğer deseydin ki nişanlım ile bir aradayız Haziran yeterdi hatta Temmuz bile
üniversite yakınında olacaksa eviniz üni kapanınca tutmak daha karlı olabiliyor tabii yani ramazan sonu gibi
enza olur tabii o marka ben imalatçı gibi düşündüm de onlar bir süre sonra aman o koltuk yüzü kalmadı bundan yaptım moduna girebiliyor da
17 haziran 3 temmuz arası yokmuş. sordum şimdi tekrar. 4 ağustosta da nikah. bu durumda haziran gibi tutsak. o yokken ben badana boya elektrik vs işi olursa hallederim çünkü inşaat firmasındayım zaten. o gitmeden aldığım eşyaları da götürürüm diye düşünüyorum.
o askerdeyken ben sipariş vermiş olurum mobilya ve beyaz eşyaları. atıyorum 10 ağustosa teslim gibi.
bu şekilde mantıklı sanki. haziran ilk haftalarında tutmuş olsak bir aylık kira boşa. o geldikten sonra düğüne kadar olan bir ayı boşa saymıyorum çünkü yerleştirmeye başlayacağız mecbur.
Haziran'da tutsan olur da sen eşyaları 10 Ağustos a isteme yine de Temmuz olsun o :))))
zaten Mayıs'ta evi seçersiniz Haziran da kira başlar ya da belki kiracısı olur boşalır vs gibi durumlar da oluyor ona göre çok geçe kalmamak lazım kiralık ev ararken de
bir de zaman cidden çabuk geçiyor
bir bakıyorsun pazartesi bir bakıyorsun cuma
hayırlısı olsun de ve ne olur bu sürelerde çok gerilmeyin
evliliklerin ilk ayları bu süreçteki gerginlikler nedeni ile kötü geçiyor
sen burada görüyorsun yeni evlilerin konularını
bazı şeyler olmayıversin de huzur olsun
bırde ıkı tane 6 kısılık yemek takımı cok mantıklı
ben mısafır setımı 12 kısılık
gunluk tabak setımı 2 tane 6 kısılık aldım
mısafır setımde kullanmadıgım okadar parca var kı ... bosuna verılıyor o para bence ıkı katı fıyatına kullanılmayan parcalara verılıyor
ama aldıgım ıkı tane 6 kısılıgı tepe tepe kullandım resmen :)
gayet guzelmıs sade şık zamansız ne modası gecer ne uyumsuz durur her zaman severek kullanılacak bır model acıkcasıya ben aslında rahat insanımdır yani aman burası da böyle olsun der geçerim. dünya malı değil mi?
ama vakit hızlı geçiyor haklısın.
teşekkür ederim yorumlar için.
bende günlük bi set var. 4 kişilik. tabaklar da rengarenk yani 5. kişi gelse farklı tabak sırıtıronu gerçekten günlük kullanabilirim heralde ancak.
onun dışında bir de işte 12 kişilik set (6+6) bu seti de misafir geldikçe kullanırım. metroda carrefourda bazen indirim oluyor kütahya porselen 6 kişilik takım 150 civarı. uygun gibi sanki.
ya da şimdi bakarken şunu gördüm mesela;
Kütahya Porselen Bone İron 24 Parça Yemek Takımı Fiyatı
Kütahya Porselen Bone İron 24 Parça Yemek Takımı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bune ya fiyatlar cosmus resmen ben boyle bir takimdan gunluge 2 paket aldim ikisine 120 tl vermistim 5 sene once fiyati gorunce şok oldum allah yeni evleneceklere yardim etsin[QUOTE
ya da şimdi bakarken şunu gördüm mesela;
Kütahya Porselen Bone İron 24 Parça Yemek Takımı Fiyatı
Kütahya Porselen Bone İron 24 Parça Yemek Takımı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bune ya fiyatlar cosmus resmen ben boyle bir takimdan gunluge 2 paket aldim ikisine 120 tl vermistim 5 sene once fiyati gorunce şok oldum allah yeni evleneceklere yardim etsin
- Beyaz eşya konusunda tabii ki karar sizin, güzel kampanyalar denk gelecektir. Benim tavsiyem hem garanti, hem de uygunluk açısından tek bir markanın ürünlerini tek yerden alın. Servis açısından kolaylık olacaktır ileride. Aynı zamanda da yüksek indirim alabilmeniz açısından da fayda sağlar. En son anneme (çok eskimişti beyaz eşyaları) bulaşık makinası, çamaşır makinası, kurutma makinası aldık. Nakit ödediğimizden güzel bir indirim sağladılar, üzerine de blender seti hediye ettiler, avantajlı bir alışveriş oldu bizim için.
- Ev bulma konusuna da gelince, işinizi çok şansa bırakmayın derim, son dakikada "hadi bu olsun ne yapalım şimdi" demek var işin ucunda. Biz o noktaya gelmiştik eşim ile evlenirken, son dakikaya kaldığı için çok strese girdik. Ufak ufak yine bakının derim, ummadığınız bir fırsat çıkar önünüze, Nisan ayında dahi olsa kiralamak isteyebilirsiniz düşüncesindeyim. Biz de 2 ay boş eve kira ödemiştik ama, evin badana boya işleri, mobilyaların gelmesi, halıların alınması, perdelerin uydurulması derken iyi ki öyle yapmışız dedik. Çalıştığım için, mecburen günlere yaydık bütün bu işleri, tabii bir de gelinlik bakması vs. derken tefarruatlar çok olunca, geniş vakit bırakmakta fayda var. Üst üste gelince birşeyler eksik kalabiliyor. Benim mesela halılarım son dakikaya kalmıştı çok sinir bozucuydu, çeyiz serilecek ortada halı yok mesela (çeyiz serilecek derken, eve yerleştirme anlamında diyorum, yoksa ulu orta bende çeyiz sermedim, nefret ederim). Bu gibi işlerinde olacağından, önceden önceden ev konusunda fikir edinmek veya tutmak bile fayda sağlar.
yok şatafatlı ve kaba eşyalar değil.
havlu nevresim gibi şeyleri annemle halletmeyi düşünüyorum. havlu vs var zaten biraz hediye de gelmişti.
yemek takımı almadım henüz. o konuda da kararsızım. 6 kişilik iki takım al diyor herkes.
ben 12 kisilik aldim- dolapta duruyor malasef.
daha hic 12 kisilik misafirim olmadi
Bencede 6 kisilik en uygunu. 2 takim gerikirmi bilemedim (eger cevreniz genisse kesin geriklidir)- ama su setler hic gerekli degil (icinde ivir ziviri olanlar)
bide hic ummazdim ama 2 boy (3 ve 6 Litrelik) düdüklü aldirmisti ablam zorla- gercekdende hakli cikdi. Mutfagimin kralicesi oldu. normal tencerelerimi dogru düzgün kullanmiyorum bile.
uygun bulursan bence büyük boy tencere yerine düdüklü al
Çok yerinde ve mantıklı bir yorum olmuş.yok şatafatlı ve kaba eşyalar değil.
havlu nevresim gibi şeyleri annemle halletmeyi düşünüyorum. havlu vs var zaten biraz hediye de gelmişti.
yemek takımı almadım henüz. o konuda da kararsızım. 6 kişilik iki takım al diyor herkes.
ben 12 kisilik aldim- dolapta duruyor malasef.
daha hic 12 kisilik misafirim olmadi
Bencede 6 kisilik en uygunu. 2 takim gerikirmi bilemedim (eger cevreniz genisse kesin geriklidir)- ama su setler hic gerekli degil (icinde ivir ziviri olanlar)
bide hic ummazdim ama 2 boy (3 ve 6 Litrelik) düdüklü aldirmisti ablam zorla- gercekdende hakli cikdi. Mutfagimin kralicesi oldu. normal tencerelerimi dogru düzgün kullanmiyorum bile.
uygun bulursan bence büyük boy tencere yerine düdüklü al