- 26 Ekim 2015
- 8.283
- 19.915
- Konu Sahibi captain price
beyaz eşyayı kesinlikle tek yerden alacağız. dediğin gibi bi çok açıdan faydalı o.
uygun bi beyaz eşyacı önermişlerdi bi arkadaşımız bakmış.
çift kapak, gri, buzluk altta buzdolabı
9 kilo 1200 devir çamaşır makinası
4 program bulaşık makinesi, gri
siemens
8.450 TL
uygun mu? ki ben buzluk altta istemiyorum hem boyum kısa hem de öyle olunca fiyat otomatik artıyo. gri olunca da aynı şekilde. yani bunların tamamı beyaz olsa, buzluk standart dolap tek kapı olsa daha ucuz olur.
17 haziran -3 temmuz arası yokmuş. bi yandan onunla da konuşuyorum. haziran başı gibi tytmaya karar verdik evi. o yokken tadilat vs işleri hallederim, mobilyaları vs sipariş veririm. o gelince de yerleşiriz. tabi evdeki hesap çarşıya uymayabilir her zaman.
ya aslında bana da 12 kişi gelmez gibi geliyor. o kadar çevrem yok. ama hem nişanlının hem senin ailen gelse napcan diyolar. o yüzden kafam karıştı.
düdüklü var bi tane. litresini bilmiyorum. düdüklü fobim var ya kullanamam gibi geliyor. patlamasından korkmuşumdur hep.
Benimde vardi- ama bir iki kere ablamla kullandim ve alistim- yeni modeller patlamiyor, cok basinc olunca kendinden otomatik birakiyor buhari. alistigimdan beri kudurmus gibi kullaniyorum :)
Helede misafir gelince... hemen et sote yapiyorum icinde, yanina pilav. kücük düdüklüde ezo gelin. isim 20 dakikada bitiyor.
bi arkadas gerekli demis- bizde aile gelmedigi icin kullanilmiyor ama senin acindan haklilar galiba. 6 kisilik yetmez.
ben zaten misafir/günlük ayrimi yapmadim toplamda 12 kisilik mevcut yani. catal bicakda. 12 kisilik.