• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev kurarken ailelerin rolü

ben annemle babamı anlamakta hep zorluk çektim ne amca ne dayı dinlemezler annem kendi kardeşleriyle de geçinemeyen biri amcamlar da artık bıkmışlar kabullenişler annemin bu hallerini
annemden yana sıkıntım yok ama annem hep sessiz babam sindirmiş resmen onu karısmak istemiyo hiçbeseye ama babam güya haksızlık yapmaz hiç dört dörtlüktür ve cok sevilen sayılan biri oldugu halde bana bunu yapıyor

aynı şeyi bende yaşamıştım çalışıp didindim aileme destek oldum hep destekleriz arkandayız dediler ama ben hiç destek görmedim tüm eşyalarımı kendim aldım takıyı bile zor taktılar o varlığın içinde ev alırsan yardımcı oluruz dediler ev bulduk alıcaz 25 milyar yardım ettiler bir kaç ay sonra parayı geri istediler senesi dolmadan 4 5 ay içinde 20 milyarını ödedik 5milyarı kalmıştı telefon etti ev alıcam paramı ver diye maalesef çok acımasızca oluyorlar
evet insanın cok zoruna gidiyor

evet bende konussam patlasam herseyi söylicem ama bicok şey kopacak oyuzden sabrediyorum ama su sıralar iyice zıvanadan cıktı hersey.. ben sustukca üstüme daha cok gelmeye basladılar cünkü
ee yani susunca üstüne gelir sakin hiç susma ben bile asla susmayacagim haksızlığıma karşı susarsam üstüme çok gelir. güçlü ol... savaş... hiç de çekinme... ben öle yapıcam..

Back
X