• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev kurarken ailelerin rolü

düğüne yardım ederler etmezler bilemicem ama 13 milyar harcaman olmuş kardeşinin ödemesi gerekiyor onu. düğüne 1 sene varsa aylık bin lira ödesin siz de çeyiz harcamalarında falan kullanırsınız o parayı az para değil
canım kardesim ben orda kalıyorum ama orası babamın evi diyor oyuzden hiç lafını bile etmiyor

hahhaha sen de abartmıssın tamam haksızlık yaptılar ama şerefsizlik yada namussuzluk deil bu utanılacak kadar... ama ben cok kırıldım bu konuda haklısın

Yo ben şerefsizlikle alakalı bir şey dile getirmedim, kız çocuğunun yanında olmayıp diğerlerinin biz yaparız laflarına bakması utanılcak bir şey, malesef utanma kelimesi sadece haysiyetle ilişkilendirilmiyor :KK51:

kızlar seneye düğünüm var nişanımda ailem yardım etmedi herşeyi kendim yaptım düğünde saolsunlar yardım edecekler ama sorun babamla ilgili erkek kardesime düğününde herseyi a dan z ye yaptı.. babama ait bir arsa vardı arsayı müteahite verip ordan daire aldı o ev benim olacaktı ancak kardesim erken evlendiği için ona kaldı ama evin mutfagını ben yaptırmıstım ve 13 milyar para harcadım mutfak için.. şimdi üzüldüğüm şey hiç bana okadar masraf ettin onu verelim diyelim yok.. onu da gectim kv ve kp ev alacaklar biz her türlü yanınızdayız size evinizi alırız falan diyolar ama babamdan ses cıkmıo sanki ben onun cocugu değilim gibi yorum bile yapmıo sanırım hiç yardım etmicek kendimi tuhaf hissediyorum ve üzülüyorun
kaçın bence saldıracak millet şimdi size
yorumları okumadım da belki de saldırmışlardır bile

aileniz size yardım etmek zorunda değil evlenen siz oldugunuz için herşeyi kendiniz alın ve yapın anneniz babanız nişnalınızın anası babası falan bi kösede öööle otursunlar onlar hiç bişe yapmak zorunda değil düğününüzde verirsiniz ellerine bi davetiye isterlerse gelirler annelik babalık bu çünkü !
haaa eger karsı taraf bıse yaparsa sizin evliliğinize sonuna kadar burunlarını sokmaya hakları var !
o yüzden hi,ç yardım beklemeyin

Ben bu aileleri anlamiyorum yahu kiz cocugunun dha cok ihtiyaci varken herseyi erkege birakiyolar kaldiki o evde sizin hakkiniz var 13 milyar azmi ?
Hakkinizi arayin.

kızlar seneye düğünüm var nişanımda ailem yardım etmedi herşeyi kendim yaptım düğünde saolsunlar yardım edecekler ama sorun babamla ilgili erkek kardesime düğününde herseyi a dan z ye yaptı.. babama ait bir arsa vardı arsayı müteahite verip ordan daire aldı o ev benim olacaktı ancak kardesim erken evlendiği için ona kaldı ama evin mutfagını ben yaptırmıstım ve 13 milyar para harcadım mutfak için.. şimdi üzüldüğüm şey hiç bana okadar masraf ettin onu verelim diyelim yok.. onu da gectim kv ve kp ev alacaklar biz her türlü yanınızdayız size evinizi alırız falan diyolar ama babamdan ses cıkmıo sanki ben onun cocugu değilim gibi yorum bile yapmıo sanırım hiç yardım etmicek kendimi tuhaf hissediyorum ve üzülüyorun

aynı şeyi bende yaşamıştım çalışıp didindim aileme destek oldum hep destekleriz arkandayız dediler ama ben hiç destek görmedim tüm eşyalarımı kendim aldım takıyı bile zor taktılar o varlığın içinde ev alırsan yardımcı oluruz dediler ev bulduk alıcaz 25 milyar yardım ettiler bir kaç ay sonra parayı geri istediler senesi dolmadan 4 5 ay içinde 20 milyarını ödedik 5milyarı kalmıştı telefon etti ev alıcam paramı ver diye maalesef çok acımasızca oluyorlar

Önceki konudan hatırladığım kadarıyla babanizin 4 tane evi yok muydu.
aynı şeyi bende yaşamıştım çalışıp didindim aileme destek oldum hep destekleriz arkandayız dediler ama ben hiç destek görmedim tüm eşyalarımı kendim aldım takıyı bile zor taktılar o varlığın içinde ev alırsan yardımcı oluruz dediler ev bulduk alıcaz 25 milyar yardım ettiler bir kaç ay sonra parayı geri istediler senesi dolmadan 4 5 ay içinde 20 milyarını ödedik 5milyarı kalmıştı telefon etti ev alıcam paramı ver diye maalesef çok acımasızca oluyorlar

bence araya senin haklı olduğunu düşünen bir büyüğünü koy ( amca ,dayı vs) onlar konuşsun
bence araya senin haklı olduğunu düşünen bir büyüğünü koy ( amca ,dayı vs) onlar konuşsun

ben annemle babamı anlamakta hep zorluk çektim ne amca ne dayı dinlemezler annem kendi kardeşleriyle de geçinemeyen biri amcamlar da artık bıkmışlar kabullenişler annemin bu hallerini

Çok şaşırıyorum böyle ailelere

ben olsam hakszlığa karşı hiç susmam.. agzimdan ne çiktiysa sölerim bişeyde demezler... eşimede derim ailesinede... ayrımlığa asla kabul etmeyenlerdenim. susamam o konu karşında.. senin yerinde olsaydim hakkımı alirdim tabi sen susmussun... ailen senin bişey demeyecegi bildiğinden ayrımlık yapmış yanlış olan o.
hak ettiği bulur herşeyi.. eşit olucak. ayrım yaparsa yüregim hiç kaldiramaz.

ben olsam hakszlığa karşı hiç susmam.. agzimdan ne çiktiysa sölerim bişeyde demezler... eşimede derim ailesinede... ayrımlığa asla kabul etmeyenlerdenim. susamam o konu karşında.. senin yerinde olsaydim hakkımı alirdim tabi sen susmussun... ailen senin bişey demeyecegi bildiğinden ayrımlık yapmış yanlış olan o.
hak ettiği bulur herşeyi.. eşit olucak. ayrım yaparsa yüregim hiç kaldiramaz.
evet bende konussam patlasam herseyi söylicem ama bicok şey kopacak oyuzden sabrediyorum ama su sıralar iyice zıvanadan cıktı hersey.. ben sustukca üstüme daha cok gelmeye basladılar cünkü

Back
X