Ev koruması hakkında bilgisi olan daha önce yaptırmış ve tecrübelerini benimle paylaşabilecek olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayetel Kürsi yazıp as evine seni korur

Hollywood ünlüleri de gidiyor muymuş bu zat-ı muhtereme?

Ülkenin başındakiler soğutmadıysa sizi dinden benim gibi mağdur bir çare bir insan soğutmaz soğutamaz merak etmeyin soğuyorsa da itikatınız tam değildir.Neyse it ulur kervan yürür hadi iyi günler..
Ortam dinleme aleti sormuştunuz, aldınız mı? Üye isminizi niye değiştirdiniz?

Üst perdeden konuşmadim, hakir görmedim, saydığın hicbirseyi yapmadım bunu bile kafanda kuruyorsun iyi misin, sadece dediğim bizim duamız modern ufurukcununkinden önemsiz mı, cinlerin serrinden Allah'a siginmayip hocaya mı sığınıyoruz, ben kimseyi kinamadim da adam seni yiyor, şimdi bu iş pahalı ben seni bedava okurum dedi ayağını ne güzel kendisine bağladı, yarın sen işin icinden cikamadikca kapısına kosacaksin o bedavaları çıkaracak senden, taş attı kolu mu yoruldu, ne güzel dünya ya iyiliğine konuştuk yediğimiz laflara bak, asıl had bilmeyen ortada.

sürekli bakım yaptırdığım hoca .
Yaptırmaya devam et ne diyeyim anlamayana anlatmak en zoru..

psikolojik destek almanızı öneririm.

Sabah akşam nas, Felak, Ayetel Kürsi okuyun. Camları ve kapıları okuyup üfleyin. Bol bol evde kuran dinleyin biliyorsanız okuyun. Hatta sürahi suya okuyun o suyu için. Temizlik yaparken sirkeli suyla yapın nazara karşı.

Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var. Siz düşündükce olmasa bile var gibi hissediyorsunuz. Korunmanın tek yolu kuran bence.

Aaa tamam o zaman, çok ulvi bir gençmiş, ben şarlatan sandım. Demek işlem diyorlar bu şeylere.

Başlığı okuyunca konu sahibi evine hırsız yangın vs için alarm taktırmak istemiş sandım. Meğer bizzat hırsıza maaş veriyormuş düzenli olarak. Büyü muska gibi alanlarda bilgim yok, geçmiş olsun diyerek burdan gidiyorum.

Ne ortam dinleme cihazı mi
Açıp bakın eski konularına.

Whatsapp yazışmaları sesli mesajları lazım, nasıl gizlice bakabilirim?
Bir ortamda ne konuşulduğunu bilmek istiyorum, böcek dinleme aleti nereden alabilirim
Parapsikolog lazım, var mı önereceğiniz isim?
Birilerinin kulağına bir şeyler fısıladanıyor...

Bu konuda da ev koruyucusu arıyor. Bana kalsa psikiyatrist araması gerek.

Ülkenin başındakiler soğutmadıysa sizi dinden benim gibi mağdur bir çare bir insan soğutmaz soğutamaz merak etmeyin soğuyorsa da itikatınız tam değildir.Neyse it ulur kervan yürür hadi iyi günler..
Oo siyasi ve toplumsal elestiride geldi ki "ben sarlatanlara kanmam bakin muhalifim" vurgusu icin. Hic inanmadim, gayet sarlatanlata kananlardansiniz siz, yolunmaya ve sirk kosmaya devam edin.

Gaybi Allah'tan baskasi bilemez, sizi kendi edeceginiz duada o cok itikatli hocanin duasi kadar korur, yeter ki sirk kosup dinden imandan cikmayin.

"Gaybı yalnızca Allah bilir" ayeti var, bildiniz mi?

Evinde Bakara suresi açık kalsın her daim, bedava hizmet.

Tövbe Bismillaaahhh.
Kız dinleme cihazı olmasın o?

Tövbe Bismillaaahhh.
Kız dinleme cihazı olmasın o?
Ona buna sürekli kızın hakkında atıp tutuyormuş, elbet biri kızı arayıp söylüyordur. O da bunu, Ferhunde'nin Cevriye Hanım'a yaptığı gibi, ben cinliyim diye korkutuyordur.
Yaprak Dökümü'nü izlemeye başladım evet.

Ablacim siz iyimisiniz Allah askina neyi bozduruyorsunuz Allah ile arana sarlatan sokmana gerek var mi Allahin duasi ne zaman parali olmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…