- 14 Ağustos 2018
- 19.951
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.067
- 598
Ayetel Kürsi yazıp as evine seni korurBahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Hollywood ünlüleri de gidiyor muymuş bu zat-ı muhtereme?Bahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Sizin gibi düşünmek inanmak zorunda mı herkes? Kafamıza yatmayanı, tehlikeli bulduğumuz şeyi yazamayacak mıyız? Had bilmeymiş, hacı hoca vücudunuza yazılar yazmak istemeye başlayınca ona had bildirin. Biri bitiyor diğeri başlıyor. En sonunda böyle olmayacak, cin kaçmış içine deyip yatırıp çıkarıyorlar o cini. Allaha edeceğiniz dua korumayacak da şarlatanların verdiği hizmet mi koruyacak?
İstersen ordinaryus profesör ol bu hacı hoca tayfanın çeyreğini kazanamıyorsun. Kulağına fısıldıyormuş gibiler yüzünden millet dinden soğudu bıkma
Ortam dinleme aleti sormuştunuz, aldınız mı? Üye isminizi niye değiştirdiniz?Ülkenin başındakiler soğutmadıysa sizi dinden benim gibi mağdur bir çare bir insan soğutmaz soğutamaz merak etmeyin soğuyorsa da itikatınız tam değildir.Neyse it ulur kervan yürür hadi iyi günler..
Üst perdeden konuşmadim, hakir görmedim, saydığın hicbirseyi yapmadım bunu bile kafanda kuruyorsun iyi misin, sadece dediğim bizim duamız modern ufurukcununkinden önemsiz mı, cinlerin serrinden Allah'a siginmayip hocaya mı sığınıyoruz, ben kimseyi kinamadim da adam seni yiyor, şimdi bu iş pahalı ben seni bedava okurum dedi ayağını ne güzel kendisine bağladı, yarın sen işin icinden cikamadikca kapısına kosacaksin o bedavaları çıkaracak senden, taş attı kolu mu yoruldu, ne güzel dünya ya iyiliğine konuştuk yediğimiz laflara bak, asıl had bilmeyen ortada.hayır sizi insan bildim meramımı anlattım bu üst perdeden konuşmalar kendince hakir görüp ukelalık yapmalar kusura bakmayın hanımefendi bu hayatta sınanmadığınız hiç bir konuda insanları yargılamayın ve küçük görmeyin bu mübarek günde "Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz" hadisi şerifini hatırlatmak isterim..Zira gerisi "had bilmeyle alakalı" anlatabiliyor muyum?
Yaptırmaya devam et ne diyeyim anlamayana anlatmak en zoru..sürekli bakım yaptırdığım hoca .
Ne ortam dinleme cihazı miOrtam dinleme aleti sormuştunuz, aldınız mı? Üye isminizi niye değiştirdiniz?
psikolojik destek almanızı öneririm.Öyle bir musibete çıktı ki yolum şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hali desem az bile söylemiş olurum 4 sene arkadaşlık ettim evime aldım dostum dedim kızın kendisi büyücüymüş ben anlamadım hiç Allah'ın safı malum oluyor herhalde diyordum (her şeyi önceden biliyordu) bir insanın gözlerine bakınca hakkında herşeyini söylüyordu sadece gözlerini görmesi yetiyordu.Kendi açıklamasıyla üçüncü gözünün açık olduğunu söylüyordu ama ben sonrasında öğrendim ki bu kız geçmişte çarpılmış ve çok tehlikeli iş işten geçmişti tabii.Ve bana verdiği zararı ziyanı anlatsam kelimeler cümleler yetmez ister istemez canım yandı ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.Böyle bir yaşanmışlığım olmasa bende okumuş görmüş geçirmiş bir insanım bu işsizliğimde gidip bir hocaya keyfi keder para verip böyle bir şeyi yaptıracak bir insan değilim ama işte Allah kendi ayaklarına dolandırsın Rabbim artık ona fırsat vermesin diyorum..Bir umut işte..
Aaa tamam o zaman, çok ulvi bir gençmiş, ben şarlatan sandım. Demek işlem diyorlar bu şeylere.Bahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Açıp bakın eski konularına.Ne ortam dinleme cihazı mi
Oo siyasi ve toplumsal elestiride geldi ki "ben sarlatanlara kanmam bakin muhalifim" vurgusu icin. Hic inanmadim, gayet sarlatanlata kananlardansiniz siz, yolunmaya ve sirk kosmaya devam edin.Ülkenin başındakiler soğutmadıysa sizi dinden benim gibi mağdur bir çare bir insan soğutmaz soğutamaz merak etmeyin soğuyorsa da itikatınız tam değildir.Neyse it ulur kervan yürür hadi iyi günler..
"Gaybı yalnızca Allah bilir" ayeti var, bildiniz mi?Öyle bir musibete çıktı ki yolum şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hali desem az bile söylemiş olurum 4 sene arkadaşlık ettim evime aldım dostum dedim kızın kendisi büyücüymüş ben anlamadım hiç Allah'ın safı malum oluyor herhalde diyordum (her şeyi önceden biliyordu) bir insanın gözlerine bakınca hakkında herşeyini söylüyordu sadece gözlerini görmesi yetiyordu.Kendi açıklamasıyla üçüncü gözünün açık olduğunu söylüyordu ama ben sonrasında öğrendim ki bu kız geçmişte çarpılmış ve çok tehlikeli iş işten geçmişti tabii.Ve bana verdiği zararı ziyanı anlatsam kelimeler cümleler yetmez ister istemez canım yandı ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.Böyle bir yaşanmışlığım olmasa bende okumuş görmüş geçirmiş bir insanım bu işsizliğimde gidip bir hocaya keyfi keder para verip böyle bir şeyi yaptıracak bir insan değilim ama işte Allah kendi ayaklarına dolandırsın Rabbim artık ona fırsat vermesin diyorum..Bir umut işte..
Evinde Bakara suresi açık kalsın her daim, bedava hizmet.Merhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibetAllah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...
Tövbe Bismillaaahhh.Öyle bir musibete çıktı ki yolum şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hali desem az bile söylemiş olurum 4 sene arkadaşlık ettim evime aldım dostum dedim kızın kendisi büyücüymüş ben anlamadım hiç Allah'ın safı malum oluyor herhalde diyordum (her şeyi önceden biliyordu) bir insanın gözlerine bakınca hakkında herşeyini söylüyordu sadece gözlerini görmesi yetiyordu.Kendi açıklamasıyla üçüncü gözünün açık olduğunu söylüyordu ama ben sonrasında öğrendim ki bu kız geçmişte çarpılmış ve çok tehlikeli iş işten geçmişti tabii.Ve bana verdiği zararı ziyanı anlatsam kelimeler cümleler yetmez ister istemez canım yandı ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.Böyle bir yaşanmışlığım olmasa bende okumuş görmüş geçirmiş bir insanım bu işsizliğimde gidip bir hocaya keyfi keder para verip böyle bir şeyi yaptıracak bir insan değilim ama işte Allah kendi ayaklarına dolandırsın Rabbim artık ona fırsat vermesin diyorum..Bir umut işte..
Ona buna sürekli kızın hakkında atıp tutuyormuş, elbet biri kızı arayıp söylüyordur. O da bunu, Ferhunde'nin Cevriye Hanım'a yaptığı gibi, ben cinliyim diye korkutuyordur.Tövbe Bismillaaahhh.
Kız dinleme cihazı olmasın o?
Ablacim siz iyimisiniz Allah askina neyi bozduruyorsunuz Allah ile arana sarlatan sokmana gerek var mi Allahin duasi ne zaman parali olmusBahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Masallah diyelim parayla kuvvetlenmis anlasilan cuzi deyip duruyorsunuz 100 lira alsa gunluk sizin gibi 20 kisi gitse yeter isteÖyle birisi değil diyorum gayet modern temiz yüzlü sadece rahmani yönü kuvvetli birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?