Ev koruması hakkında bilgisi olan daha önce yaptırmış ve tecrübelerini benimle paylaşabilecek olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boyle seyler yok canim olsaydi peygamberimiz ogretirdi.onun ogrettigi seyler korunmak istiyosan felak nas okuyacan.imanli olcan evinde kuran okuyacan melekler zaten korur.hicbir yaratik gelipte insana saldiramaz dusuk enerjili ve mertebelidirler cunku

imanli olduktan sonra namaz kildiktan sonra hicbirsey yaklasamaz insana.kendisi pislige bulasmadigi surece.

gayb Allaha aittir yani ondan baskasi bilemez .size biri gelecekten haber veriyosa kesinlikle sahtekardir.ama gecmisten birsdyler soyluyosa cinlerden haber almis olabilir bunlarda tehlikeli seylerdir bu isi yapanida o hocaya inanida dinden cikarir kafir olursun buna degecekse yap.ayrica deprem sel ölüm felaketler herzaman olan seyler bunlsrla ilgili yorum yapti ve sonra gerceklesti diyelim e zaten bu tarz seyler oluyor herzqman yani adam gelecegi gorduginden degil.oyle hocalari gorsem yuzlerine soverdim inanma onlara.imanli namazli bir insanin kainattaki en guclu varlik oldugunu unutma.

Dışarıdan bakınca, eski arkadaşı hakkında orada burada büyücü bu diye atıp tutan ve tedaviye ihtiyacı olan biri gibi duruyorsunuz. Uyardığınız kişiler vah vah ediyordur arkanızdan.
Büyücülere kaptıracağınız parayla iyi bir psikiyatriste görünmelisiniz.

Dünyada bunca insan var, milyonlarca insanın başına böyle şeyler gelmiyorda siz dinleniyosunuz büyüleniyosunuz bilmem ne bilmem ne.
Sorsak herkesten çok müslümanlık taslarsınız sonra böyle şarlatanların kapısını aşındırırsınız. Dualar belli ayetler belli, kim Allahın kelamının üzerinde irade gösterebilir? Hoca yakında oranıza buranızada yazmaya başlar. Sizin gibi akıl tutulması yaşayanlar olduğu müddetçede bu konular bitmez.
Çocuğu olmayan kadının cinsel organına dua yazan hoca (!) geldi aklıma.

Bu kız bu kadar korkunçsa onun hakkında hiç konuşma ilişkiniz azalarak bitsin o zaman?

benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibet
Ben sizin ne demek istediğinizi hiç anlamadım. Siz mi birine yaptırmak istediniz? Sizin mi başınıza bela geldi? Yapan kişi mi kötü biriymiş aslında.

Eğer öyleyse negatif varlıkları başınıza sarmış gibi görünüyor.

Babam hep anlatırdı, adama hoca hoca diyorlar adam herşeyi bilirmiş adama baklavalar börekler gelirmiş, müşteri gelince önüne yere oturturmus altına atıyorum kırmızı minder koyarmis yardımcılar, anlamı bakvaymis mesela, hoca beyefendi dermis ooo baklava getirmissiniz ne gerek vardı canimm, millette ellerini opermis nasıl bildiniz diye, minareyi çalan kilifi hazirliyor, biz kılıfı var deyince taşlanıyoruz.

5 kurbağa bacağı 6 domuz tırnağı 3 civciv burnu birde ayçiçek yağı ve 2 3 zircahil hoca ile halledilir bişey ya çokta şeaapmayın .... Bunlar hep işsizlikten

konu başlığına baktığımda alarm sistemi ya da güvenlik tedbirleri bilgisi istiyor zannettim
Dua etmek yeterli . özel ritüele gerek yok bence

Ay Allahim böyle insanlardan korusun ya rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…