- 20 Ekim 2024
- 293
- 330
- 18
boyle seyler yok canim olsaydi peygamberimiz ogretirdi.onun ogrettigi seyler korunmak istiyosan felak nas okuyacan.imanli olcan evinde kuran okuyacan melekler zaten korur.hicbir yaratik gelipte insana saldiramaz dusuk enerjili ve mertebelidirler cunkuMerhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibetAllah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...
gayb Allaha aittir yani ondan baskasi bilemez .size biri gelecekten haber veriyosa kesinlikle sahtekardir.ama gecmisten birsdyler soyluyosa cinlerden haber almis olabilir bunlarda tehlikeli seylerdir bu isi yapanida o hocaya inanida dinden cikarir kafir olursun buna degecekse yap.ayrica deprem sel ölüm felaketler herzaman olan seyler bunlsrla ilgili yorum yapti ve sonra gerceklesti diyelim e zaten bu tarz seyler oluyor herzqman yani adam gelecegi gorduginden degil.oyle hocalari gorsem yuzlerine soverdim inanma onlara.imanli namazli bir insanin kainattaki en guclu varlik oldugunu unutma.tabiki bir insanın bir kişinin gözlerine bakıp hakkında her şeyi görebilmesi mümkün mü; gelecekle ilgili birden bire bir şeyler söylemesi (deprem veya yangınları) ve söylediği her şeyin çıkması tabiki kulağına fısıldıyorlar nerden bilecek yoksa
En son johny depp gitmis diyorlar o degilde simdi bizim burada yazdiklarimizida gormesinler mazallah bizede bir muskaHollywood ünlüleri de gidiyor muymuş bu zat-ı muhtereme?
Öyle bir musibete çıktı ki yolum şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hali desem az bile söylemiş olurum 4 sene arkadaşlık ettim evime aldım dostum dedim kızın kendisi büyücüymüş ben anlamadım hiç Allah'ın safı malum oluyor herhalde diyordum (her şeyi önceden biliyordu) bir insanın gözlerine bakınca hakkında herşeyini söylüyordu sadece gözlerini görmesi yetiyordu.Kendi açıklamasıyla üçüncü gözünün açık olduğunu söylüyordu ama ben sonrasında öğrendim ki bu kız geçmişte çarpılmış ve çok tehlikeli iş işten geçmişti tabii.Ve bana verdiği zararı ziyanı anlatsam kelimeler cümleler yetmez ister istemez canım yandı ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.Böyle bir yaşanmışlığım olmasa bende okumuş görmüş geçirmiş bir insanım bu işsizliğimde gidip bir hocaya keyfi keder para verip böyle bir şeyi yaptıracak bir insan değilim ama işte Allah kendi ayaklarına dolandırsın Rabbim artık ona fırsat vermesin diyorum..Bir umut işte..
Bu kız bu kadar korkunçsa onun hakkında hiç konuşma ilişkiniz azalarak bitsin o zaman?ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.
Ben sizin ne demek istediğinizi hiç anlamadım. Siz mi birine yaptırmak istediniz? Sizin mi başınıza bela geldi? Yapan kişi mi kötü biriymiş aslında.benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibet
Bir de başlıkta daha önce yaptırmış olan var mı deyince güvenlik alarmı dışında hiç bir şey gelmedi aklımaEv koruması deyince alarm taktıracaksınız sandım. Gidiyorum.
Ben tam öyle düşündüm kamera bilgisi vericektimBir de başlıkta daha önce yaptırmış olan var mı deyince güvenlik alarmı dışında hiç bir şey gelmedi aklıma
Tokatçılar kombine satmaya başlamıştemmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.
Ay Allahim böyle insanlardan korusun ya rabbimAçıp bakın eski konularına.
Whatsapp yazışmaları sesli mesajları lazım, nasıl gizlice bakabilirim?
Bir ortamda ne konuşulduğunu bilmek istiyorum, böcek dinleme aleti nereden alabilirim
Parapsikolog lazım, var mı önereceğiniz isim?
Birilerinin kulağına bir şeyler fısıladanıyor...
Bu konuda da ev koruyucusu arıyor. Bana kalsa psikiyatrist araması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?