Bu devirde her hocayim diyene inanlmaz. Evinde bakara,Felak ,nas ,yasin sürelerini aç dinle duadan başka çözüm yok bunlara ki gerçek hocalarda zaten bu duaları muskaya yazıp veriyorMerhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibetAllah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...
Lütfen kendi okuduğunuz duaya güveninMerhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibetAllah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...
Gelecek konusu palavra, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez çünkü. Diğer türlü ehh işte olmaz diyemem.tabiki bir insanın bir kişinin gözlerine bakıp hakkında her şeyi görebilmesi mümkün mü; gelecekle ilgili birden bire bir şeyler söylemesi (deprem veya yangınları) ve söylediği her şeyin çıkması tabiki kulağına fısıldıyorlar nerden bilecek yoksa
Böyle bilen biri olsa bile uzak dur atıyorum sevdiğin biri şu vadede vefat edecek dese bu korkuyla nasıl yaşayacaksın? Öyle biriyle iletişime girilmemeli zaten kendi sağlığın için.kulağına fısıldıyorlar nerden bilecek yoksa
Muska yaptırmak lanetlenen bişey değil ki?Uye adınız gibi bende sizin okb oldugunuzu düşünüyorum oyle bi takmışsıniz kafaya büyü in cin uyku haric her an bunu dusunuyorsunuz sanki..oncelik le şunu demek istiyorum gunah sevap Allah diyosun sonra Allahin lanetledigi seyi yaptiriyosun şakamisin Allah korkun olsa haci hocaya degil Allah a guvenir seni koruduguna okudugun dualara guvenirdin..kesinlikle psikiyatriste gitmen lazim
Normal muska ile korunma muskasi arasında ne fark varmış da maliyetliymis? İşin içine para girince isgilleniyorum ben, normalde hocalar bu iş icin para almıyorlar. Bahsettiğiniz muskalari yazmakta herkesin harcı değil, her hocayim yaparım diyene kanmayın. Hatta ünlüler vs gidiyorsa ardiniza bakmadan kaçınBahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Sizin gibi düşünmek inanmak zorunda mı herkes? Kafamıza yatmayanı, tehlikeli bulduğumuz şeyi yazamayacak mıyız? Had bilmeymiş, hacı hoca vücudunuza yazılar yazmak istemeye başlayınca ona had bildirin. Biri bitiyor diğeri başlıyor. En sonunda böyle olmayacak, cin kaçmış içine deyip yatırıp çıkarıyorlar o cini. Allaha edeceğiniz dua korumayacak da şarlatanların verdiği hizmet mi koruyacak?hayır sizi insan bildim meramımı anlattım bu üst perdeden konuşmalar kendince hakir görüp ukelalık yapmalar kusura bakmayın hanımefendi bu hayatta sınanmadığınız hiç bir konuda insanları yargılamayın ve küçük görmeyin bu mübarek günde "Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz" hadisi şerifini hatırlatmak isterim..Zira gerisi "had bilmeyle alakalı" anlatabiliyor muyum?
Şarlatanlar gargamel gibi olur bilgisini kim verdi sizeÖyle birisi değil diyorum gayet modern temiz yüzlü sadece rahmani yönü kuvvetli birisi
Öyle bir musibete çıktı ki yolum şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hali desem az bile söylemiş olurum 4 sene arkadaşlık ettim evime aldım dostum dedim kızın kendisi büyücüymüş ben anlamadım hiç Allah'ın safı malum oluyor herhalde diyordum (her şeyi önceden biliyordu) bir insanın gözlerine bakınca hakkında herşeyini söylüyordu sadece gözlerini görmesi yetiyordu.Kendi açıklamasıyla üçüncü gözünün açık olduğunu söylüyordu ama ben sonrasında öğrendim ki bu kız geçmişte çarpılmış ve çok tehlikeli iş işten geçmişti tabii.Ve bana verdiği zararı ziyanı anlatsam kelimeler cümleler yetmez ister istemez canım yandı ortak gittiğimiz mekanlara gittiğim zaman onu afişe ettim ben yandım siz yanmayın gibisinden ve o bunların hepsini duyabiliyor.Arkadaşlığımız süresi boyunca geceleri evime giren (manevi olarak) hakkımda her zaman haber sahibi olan bir varlıktı kendisi.Onun hakkında konuştuğum an kız bunları duyabiliyor ve anında atağa geçiyor.Böyle bir yaşanmışlığım olmasa bende okumuş görmüş geçirmiş bir insanım bu işsizliğimde gidip bir hocaya keyfi keder para verip böyle bir şeyi yaptıracak bir insan değilim ama işte Allah kendi ayaklarına dolandırsın Rabbim artık ona fırsat vermesin diyorum..Bir umut işte..
Komik olmayın sizi sadece para için mi kullanıyor sanıyorsunuz kendiniz gibi inançsız ama kendini inançlı sanan bir kaç kişi daha peşinizden getirin diye ayak yapıyor ki gözünüzü iyi boyamış kaç kişiye övüp tavsiye ettiniz kim bilir böyle şeylere inanmayınBahsettiğim hocaya en son geçen sene Temmuz ayında gittim cuzi bir miktar para verdim ve bozdurdum sonrasında her arayıp iş bulabilmek ve nasibimin açılması için dua istediğim zaman her seferinde yaptı ve hiç birisi için para istemedi temmuz ayında vermiş olduğum para 1 yıl boyunca tekrar yapıldığı takdirde ekstra bir ücret ödemeden arayıp bozdurmam karşılığındaydı.Gerçekten öyle bir kişi değil bu korumayıda ben istedim ben sordum "Hocam böyle her seferinde ben sizimi arayacağım" diye "Olsun abla sen ara ben bozarım" dedi bu korumadan bahsettiğim zaman "Abla o pahalı bir işlem sen ara ben bozarım her seferinde" dedi.Yani teklif eden isteyen kesin bir çözüm olsun diye bunu araştıran benim şimdi günahına girmeyeyim.Hoca dediğim de gerçekten birçok ünlünün, gerek spor camiasından gerek şarkıcı popçu vs.nin gerekse de iş adamlarının gittiği genç bir adam ben hiç işgillenmedim açıkcası.Konumda bu değil zaten..
Yada gittiği kişi yasaklı madde ile onu buna inandır dı ki Müge anlı da var dı geçen haftalarda aynı durumda olanlar ve arkadaş ve aileden de uzaklaştırıyor ki gerçekleri söyleyen olmasınInsanlara ne dediniz Allah askina? Nasil kendinizi rezil ettiniz cok merak ediyorum.
Ayrica tam olarak para yedirecek birisiniz, cunku akil sağlığınız yerinde degil, bu sadece okb degil siz muhtemelen halusinasyon, sanri vb olmayan seyleri goruyor, duyuyorsunuzda, aksi halde gidip insanlara arkadasim 3 harfli diyecek kadar cosamazdiniz, belliki size bunu inandiracak goruntuler yasiyorsunuz.
Ilk firsatta psikiyatri ile gorusmeniz gerekmekte, cevrenizde bir insan evladi yok mu sizi doktora gotursun?
Olabilir de (Muge'yi izlemedim) ilk basta nasil gitmişler bu sozde hocaya?Yada gittiği kişi yasaklı madde ile onu buna inandır dı ki Müge anlı da var dı geçen haftalarda aynı durumda olanlar ve arkadaş ve aileden de uzaklaştırıyor ki gerçekleri söyleyen olmasın
Bende ayrıntılı izlemedim ki denk gelmiştiOlabilir de (Muge'yi izlemedim) ilk basta nasil gitmişler bu sozde hocaya?
Ayetel Kürsi düzenli kılınan namaz nas Felak sirkeli su Allah askina büyü yaptırmayın kendinize sacma sapan sahtekar lara da gitmeyinMerhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibetAllah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...
Gaybi Allahtan baskasi bilemez hele cinler hiç geleceği göremez onlar da insanlar gibi imtehanda tek farkimiz görünür olmamalari onlar insanlardan korktugu icin zaten görünmez olmayi istemişlertabiki bir insanın bir kişinin gözlerine bakıp hakkında her şeyi görebilmesi mümkün mü; gelecekle ilgili birden bire bir şeyler söylemesi (deprem veya yangınları) ve söylediği her şeyin çıkması tabiki kulağına fısıldıyorlar nerden bilecek yoksa
Böcek denilen şu filmlerde dizilerde gördüğümüz minicik olan ve konuşmaları dinlemek istediğimiz ortama gizli bir şekilde konulan cihaz ve kullanımı, kayıt süresi, kayıtları dinleme gibi hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?