• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev konusu yardım lütfen

Duruma göre degisir. Eger imkanin varsa zorlanmayacaksan tabiki de müstakil. Fakat biz alabilecegimiz halde almiyoruz paramizi yatirim amacli kullanip o eve baslanmayalim diye. Ilerde cocuklar evden gidince iki kisiye cok fazla gelir o evler diye düsünürüm. Zaten hayat kisa, o da borcla sikintiyla gecmesin dedik.

Duruma göre degisir. Eger imkanin varsa zorlanmayacaksan tabiki de müstakil. Fakat biz alabilecegimiz halde almiyoruz paramizi yatirim amacli kullanip o eve baslanmayalim diye. Ilerde cocuklar evden gidince iki kisiye cok fazla gelir o evler diye düsünürüm. Zaten hayat kisa, o da borcla sikintiyla gecmesin dedik.
Yok ikisi de daire biri güneş görüyor odaları diğeri sabah güneşi ki oda hemen geçiyo içi sıfır sizce

Sıfır olanı alırım kardes
Bugun vir mutfak dolabı 8 10 bin lira
Bunları da düşün
Sıfır diil ama ayarın da için de değişmedik şey kalmamış mantık bura diyo eşim mevki ve güneş diyo içini hemen yapamam diyo çünkü borça giriliyor zamanla derken de ne zaman yapılır masraf çok mutfak komple banyo lar öyle yerlerde hiç bi laminat dahi yok ama güneşli diğeri ise güneş hemen geçiyo içi sıfır bi temizlik le girilecek

Sıfır diil ama ayarın da için de değişmedik şey kalmamış mantık bura diyo eşim mevki ve güneş diyo içini hemen yapamam diyo çünkü borça giriliyor zamanla derken de ne zaman yapılır masraf çok mutfak komple banyo lar öyle yerlerde hiç bi laminat dahi yok ama güneşli diğeri ise güneş hemen geçiyo içi sıfır bi temizlik le girilecek
Ben 2 sene hiç güneş görmeyen sıfır dairede oturdum.3 kattı üstelik.
Doğalgaz fatura m 200 ü geçmedi.
Eğer ısı yalıtımı iyiyse bence içi yapılı olanı alın.az ds olsa güneş görüyor muş
Diğerinin masrafları hiç bitmez
İçş yeni yapılı ds ferah ferah oturmak var.
Siz bilirsiniz
Birde bina yaşı da önemli

Ben 2 sene hiç güneş görmeyen sıfır dairede oturdum.3 kattı üstelik.
Doğalgaz fatura m 200 ü geçmedi.
Eğer ısı yalıtımı iyiyse bence içi yapılı olanı alın.az ds olsa güneş görüyor muş
Diğerinin masrafları hiç bitmez
İçş yeni yapılı ds ferah ferah oturmak var.
Siz bilirsiniz
Birde bina yaşı da önemli
Içi güzel olan Doğu ve güney ama önde blok kapatıyor güneş geçiyo diğeri kuzey ve batı yön akşam Güneşi alıyo

Back
X