- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
-
- Konu Sahibi Sensiz asla
Iyi bir kiraci bulabilecekseniz gayet de mantikli, peki satip baska ev almayi neden dusunmuyorsunuz? kendi evinde oturmak gibisi yok cunku...
taşın da uygun zamanı bekle doğum yap eşin durumu düzeltsinMerhaba kknin;akilli hatunlari...
Benim derdim de ev.Kendi evimi kiraya verip;kiraya cikmak istiyorum.Aptallik mi yapmis olurum.
Sebeplerine gelince;tasindigimdan beri eve isinamadim.Komsularim iyi değil ev 2.kat dört tarafi kapalı.Ve birde kirk ayak sorunu var.Sabah gördüm evden hepten nefret ettim.2 yasinda kizim var;2.ye de doğum yakin.
Ama Esim ikna olmuyor;hem doğum yakin olduğu için hem de is değiştirdi daha oturmadi isleri.Tasinmak istemem mantiksizmi;tahammül edemiyorum boguluyorum bu evde.Bi akil verin.
taşın da uygun zamanı bekle doğum yap eşin durumu düzeltsin
en mantıklısı bu
Merhaba kknin;akilli hatunlari...
Benim derdim de ev.Kendi evimi kiraya verip;kiraya cikmak istiyorum.Aptallik mi yapmis olurum.
Sebeplerine gelince;tasindigimdan beri eve isinamadim.Komsularim iyi değil ev 2.kat dört tarafi kapalı.Ve birde kirk ayak sorunu var.Sabah gördüm evden hepten nefret ettim.2 yasinda kizim var;2.ye de doğum yakin.
Ama Esim ikna olmuyor;hem doğum yakin olduğu için hem de is değiştirdi daha oturmadi isleri.Tasinmak istemem mantiksizmi;tahammül edemiyorum boguluyorum bu evde.Bi akil verin.
Ben de bir eve ısınamadım mı imkansız oturamam.bence doğum yapmadan havalar güzelken taşın.ama iyi araştırıp taşın.orda da komşu vs sorunu yaşarsan bu sefer daha kötü geri dönüşü zor olur
pelist: 40751511 .!.:Kirada oturunca eviniz saray gibi de olsa kendi eviniz gibi olmuyor. Evde hicbir degisiklik yapmıyorsunuz en basitinden. Ev sahibi her an ariza çıkarabiliyor, yuksek zam, evden cikarma vs vs. Eger bir sure bekleyip evi satarak degistirme sansiniz varsa bekleyin derim. Yoksa çok mutsuzsaniz cikin kiraya.