Ev konusu.Banada akil verin kizlar.

Sensiz asla

2 prenses annesi :)
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
2.211
92
Merhaba kknin;akilli hatunlari...
Benim derdim de ev.Kendi evimi kiraya verip;kiraya cikmak istiyorum.Aptallik mi yapmis olurum.
Sebeplerine gelince;tasindigimdan beri eve isinamadim.Komsularim iyi değil ev 2.kat dört tarafi kapalı.Ve birde kirk ayak sorunu var.Sabah gördüm evden hepten nefret ettim.2 yasinda kizim var;2.ye de doğum yakin.
Ama Esim ikna olmuyor;hem doğum yakin olduğu için hem de is değiştirdi daha oturmadi isleri.Tasinmak istemem mantiksizmi;tahammül edemiyorum boguluyorum bu evde.Bi akil verin.

Iyi bir kiraci bulabilecekseniz gayet de mantikli, peki satip baska ev almayi neden dusunmuyorsunuz? kendi evinde oturmak gibisi yok cunku...

Iyi bir kiraci bulabilecekseniz gayet de mantikli, peki satip baska ev almayi neden dusunmuyorsunuz? kendi evinde oturmak gibisi yok cunku...

Satmak icin su anda durumumuz müsait değil.Esim yeni is değiştirdiği için.Buradan aldigim kirayla;kirami karsilamayi düşünüyorum.

eve alışmak belki de sizin elinizde. istemiyorum istemiyorum derseniz alışamazsınız? kırkayak konusu ilk mi? devamlı çıkıyorlar mı? konu komşu şans işi. belki gittiğiniz yerde daha kötü şeylerle karşılaşacaksınız. birde ev sahibi dersi + kiracı derdi çekmeye hazır mısınız? kiracı evinize zarar verebilir. kirayı takabilir. ev sahibiniz sorunlu olup kirayı ayın aynı günü aynı saati isteyebilir. eve yerleşme düzeninize bile karışabilir.

o kadar kötü bi cevap yazmışım ki :) değil taşınmak konuyu açtığınıza pişman olmayın lütfen :))

hakkınızda hayırlısı...

taşın da uygun zamanı bekle doğum yap eşin durumu düzeltsin

en mantıklısı bu

[QUtesekkurmoz_a, post: 40750754, member: 288052"]eve alışmak belki de sizin elinizde. istemiyorum istemiyorum derseniz alışamazsınız? kırkayak konusu ilk mi? devamlı çıkıyorlar mı? konu komşu şans işi. belki gittiğiniz yerde daha kötü şeylerle karşılaşacaksınız. birde ev sahibi dersi + kiracı derdi çekmeye hazır mısınız? kiracı evinize zarar verebilir. kirayı takabilir. ev sahibiniz sorunlu olup kirayı ayın aynı günü aynı saati isteyebilir. eve yerleşme düzeninize bile karışabilir.

o kadar kötü bi cevap yazmışım ki :) değil taşınmak konuyu açtığınıza pişman olmayın lütfen :))

hakkınızda hayırlısı...[/QUOTE]

:)tesekkur ederim cevabiniz için.Yok kirk ayak ilk değil.Biktigim için her havalar isindiginda.Sürekli tedirginim sanki her yerden cikicaklar gibi.Esimde hemen kiraci bulamazsak diye ve tasindigimiz evdende memnun kalmazsak diye biraz daha sabretmemi istiyor.Sanirim beklemek mantikli.Biraz daha sabretmem lazim.

Ben de bir eve ısınamadım mı imkansız oturamam.bence doğum yapmadan havalar güzelken taşın.ama iyi araştırıp taşın.orda da komşu vs sorunu yaşarsan bu sefer daha kötü geri dönüşü zor olur

kiraylar uğraşmayın derim az daha sıkın dişinizi işler yoluna girsin bebeğiniz doğsun sizde doğumdan sonra biraz kendinizi toparlayın uygun içinize sinen bi ev alın bu evi satıp

5senedir bu evdeyim;isinamadim ne cevreye;nede eve.Esimle anlasmistik aslında biraz daha idare edip daha iyi bi eve tasinmaya.Ama kirkayagi görünce sabah olanlar oldu.Çok tedirginim ama tasindigim ev daha kotu olursa diye.Bilemiyorum aslinda;kizim küçük bi bebis daha gelicek.Devami gelirse bu böceklerin zaten ilk değil;kirkayak gormem.Sanirim tahammulum kalmadi.

Kirada oturunca eviniz saray gibi de olsa kendi eviniz gibi olmuyor. Evde hicbir degisiklik yapmıyorsunuz en basitinden. Ev sahibi her an ariza çıkarabiliyor, yuksek zam, evden cikarma vs vs. Eger bir sure bekleyip evi satarak degistirme sansiniz varsa bekleyin derim. Yoksa çok mutsuzsaniz cikin kiraya.

[Qacembuselik, post: 40751281, member: 638437"]kiraylar uğraşmayın derim az daha sıkın dişinizi işler yoluna girsin bebeğiniz doğsun sizde doğumdan sonra biraz kendinizi toparlayın uygun içinize sinen bi ev alın bu evi satıp[/QUOTE]

Sanirim mecburen de olsa öyle olucak.Yani esimle zaten öyle anlasmistik ama;kirkayagi görünce çok tedirgin oldum.Ondan fikir almak istedim sizlerden.

ben de bazı sebeplerden evimi kiraya verip kendim de kiraya çıkmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Eğer kiracıdan gelecek miktarla aynı kira bedeli olan bir eve çıkacaksan bence mutlaka kenarda paran olması lazım ( yani ekstra ödeme imkanınız yoksa) çünkü kiracı kirayı geç öderse falan sizin kendi ev sahibinize mahçup olmamanızı sağlar bu. Evinizi satınca üzerine ödeyeceğiniz miktarda bir meblağ ekleyerek yeni ev alabiliyor durumdaysanız bence en mantıklısı bunun için sabretmek. Çünkü kendi evinde herşeyi gönlüne göre yapabilirsin. Kiracı çıkınca ise evin baştan herşeyinin içine sinmesi lazım ki boşuna masrafa girme..

Bu sebeplerle; evi ilaçlatıp eşinin işleri düzelene kadar beklemek ve hatta bu arada yeni alacağınız ev için kenara para atmak en iyisi gibi duruyor.

eşinde haklı sende haklısın..işi otursun önce belki satıp yenisini alırsınız..

Haklisiniz.Sanirim biraz daha sabredip;evi değiştirmek daha mantikli olucak.

Kizlar cevaplariniz için cok tesekkur ederim.Sanirim zor olsada biraz daha sabredip.Yeni bi eve tasinmak daha mantikli gorunuyor.Kiraciya güvenip kiraya cikmakta zor gibi;kirayi alamamakta var isin ucunda.Tasindigim evden memnun kalmamakta.

Ufak tefek eşya değişiklikleri yaparak eve ısınabilirsiniz. Belki yeni bir yatakodası, yeni bir aydınlatma sistemi. Veya en basitinden koltuklara değişik desenli kırkentler atın, mutfak dolaplarınızı folyoyla kaplayın vb. Kırkayağın fotoğrafı var mı? Siyah, elektrik süpürgesi hortumuna benzeyenlerdense (ne biçim benzetme oldu) zararsızdır, ısırmaz hiçbir şekilde.

Sabrın sonu selamettir, inşallah herşey gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…