- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
-
- Konu Sahibi mavilimonata
Geçen sene uyurken bacağımın üzerinden atmıştık yiyordu yani beniBirşey olmaz ben de gördüm birdaha da görmedim.yemezler bizi bu kadar korkma.
Şimdi yükleyebildim:)resim yok :):)
Evi ilaclayin yasayamaz ki ölür.Geçen sene uyurken bacağımın üzerinden atmıştık yiyordu yani beni
Kiracı olsak bir dakika durmazdık ama ev sahibiyizay resmi şimdi gördüm
mutlaka ilaçlattırın derim
gerçi ilaçlattrmışsınız yeniden gelmişler
taşının vallahi ben duramam o evde ..
Değdiği yeri yakıyor yani acıyor uyuşmuştu etime değdiği yer baldırımdaydı o gün hemen ilaçladık eşi 2 gün sonra öldü ama bu sene yine çıktılar ilaç atıcaz tekrar.. Her yeri çamaşır suyu ile temizlesem yarın ilaç atana kadar bayılırlar mı ki?Evi ilaclayin yasayamaz ki ölür.
Yok ya gezmiştir öyle yeme gibi bir niyetleri yok sanmam.
O ilaçtan attık bizde evet 3-4 gün silmedik ama her halükarda akşama kadar onlarlayım evdeben evi ilaclattim bocek sorunu vardi adam ozellikle giderlere dusakabin altina lavabo iclerine ve kapilardaki bosluklara ve tuvalet banyodaki havalandirmalara sıktı. 70 tl ye tum evi yapti birdaha bisi gormedim. kokusuzdu zararsiz dedi sadece su degdirmeyin silmeyin dedi.
bence kendiniz ugrasmayin ilaclama firmasina yonlenin.
o zaman ilaçlamalısın diyorumKiracı olsak bir dakika durmazdık ama ev sahibiyiz
ayrimini şöyle yapabilirsiniz.Bende geçen sene görmüştüm, bakakalmıştım. Öylece çekip gitti parkenin altına. Bu sene tekrar gördük, çiyan yada kırkayak hala tam ortak görüşe varamadık. Duvar diplerini doldurduk, ilaçladık. Tekrar gelmedi. Yumurtalarının çok uzun yaşadığını biliyorum sadece. Eğer başka olduğuna eminseniz büyük bi ilaçlama yaptırın.
Tek olmuyorlarmış, mutfak balkonu içeride gidere lavabo açıcı döktüm yumurtaları borudaysa diye en kısa zamanda tekrar ilaçlayacağızBende geçen sene görmüştüm, bakakalmıştım. Öylece çekip gitti parkenin altına. Bu sene tekrar gördük, çiyan yada kırkayak hala tam ortak görüşe varamadık. Duvar diplerini doldurduk, ilaçladık. Tekrar gelmedi. Yumurtalarının çok uzun yaşadığını biliyorum sadece. Eğer başka olduğuna eminseniz büyük bi ilaçlama yaptırın.
İlaçlama şartDeğdiği yeri yakıyor yani acıyor uyuşmuştu etime değdiği yer baldırımdaydı o gün hemen ilaçladık eşi 2 gün sonra öldü ama bu sene yine çıktılar ilaç atıcaz tekrar.. Her yeri çamaşır suyu ile temizlesem yarın ilaç atana kadar bayılırlar mı ki?
Çiyandı o zaman kesnlikle. Çok hızlıydı ve kesinlikle öldürülmüyor. Vur Allah vur yine hareket ediyor, yine canlı. Öldürmeden atmanın imkanı zaten yok.ayrimini şöyle yapabilirsiniz.
kirkayak cok yavas hareket eder.
çiyan daha aktiftir daha hızlı kaçar.
çiyanmışÇiyandı o zaman kesnlikle. Çok hızlıydı ve kesinlikle öldürülmüyor. Vur Allah vur yine hareket ediyor, yine canlı. Öldürmeden atmanın imkanı zaten yok.