Ev, kırkayak, fotoğraflı..

Biz geçen yaz ilaçladık o işe yaramıştı zaten iki tane varmış sorun çözülmüştü ancak bu sene yaz başında yapmalıymışız demek ki ilacı.. Teşekkür ederim çok

Allah kolaylık versin valla. Benim kiracı olduğum evlerden birinde hamamböceği vardı, düzenli ilaçlardık, ona rağmen bir gece evde olmasak gelince ölüsünü bulurduk hep... :/ o ev bi taraftan kotlu bahçe katıydı. Bir de kanalizasyon sisteminden midir nedir eksik olmazdı yani.

Bende geçen sene terasta uyuyayım dedim üzerimde yürümüş bi kalktm ki nasıl şişmiş geZdiği yer öyle kötüydü ki acile gittim kırkayak ısırmış giderden falan da çıkmış olabilir uyurken lavabo giderlerini kapat

Iyy tüylerim kalktı..
Hangi bölgeye yakın gördüysen oranın giderlerine ve alt taraflarına yoğunlaşıp bir ön ilaçlama yap..
Yani banyo ise duşakabin yerdeki giderler gibi..

Bunlar nemli bölgelerde yaşar ev yüksek zemin diyorsunuz altında bodrum katı vardır oradan geliyordur bodrum yoksa ev bir şekilde nemli olmalı yüksek zeminler genelde nem alıyor eğer bodrumkati varsa apartmana söyleyin orayı ilaclasinlar yoksa da siz ilaçlama firmasına evi ilaclatin firmalar daha iyi.
Bu arada resimdeki yavrusu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Banyodaki giderleri açık bırakmayın sıcaktan dolayı geliyorlar bende bir iki defa gördüm daha görmedim sonradan farkettim banyodaki giderlerden çıkıyorlar. O giderlere çamaşur suyu döküp kapağını kapatın tabi ilaçlatabilirsiniz de. Huylandım yine ıyy.

Ayyyy son cümle titretti içimi, evet Bodrum var maalesef akşam yöneticiyle görüşücem orası da bir ilaçlansın çok teşekkür ederim annesini aklımın ucundan bile geçirmek istemedim şuan

Reactions: Den
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, önceki senelerde olmazmış hiç geçen yaz ve bu yaz çıkmış ortaya nişanlım öyle söyledi galiba Bodrum da ilaçlanmadan geçmeyecek çok teşekkür ederim

Bol bol ilaçlayin evi
Içim tuhaf oldu gorunce.
Ben haftada 1 gün mutlaka kapı girişlerini , balkonu, banyoyu giderleri vs ilaçliyorum.
Yazın boyleyiz.
Ufacık bocekde görsem korkuyorum huylanıyorum cunku.
Karınca bile yok suanlik bakalim.

evinizden soğumayın hiç.. satın, taşının demek kolay geliyor millete. çözülmeyecek sorun değil. muhakkak dumanla ilaçlamayı da sorun derim. onlar duvarlara tavana da çıktığı için yerdeki ilacın etkisi geçene kadar tepelerde takılıyorlar dumanla ilaç sonrası sorun çözülüyor. bir de ev eski mi? parkeler yuvalanma yeri. benim eski evde parkeye yuvalandıklarını tespit etmiştik. ben öğrenciydim bişi yapılamadı ama siz zeminin parkesini yeniletebilirsiniz. bir diğeri de kalorifer ile duvar arasındaki açıklıklar, tabiki bir de giderler. alaturka yani çökmeli tuvalet kullanıyorsanız deliği kapatacak aparatlar var. onlar da engelliyor. yuvalanmaayı tespit edip önlemeyi başarırsanız her sene bu meretlerle uğraşmaktan kurtulursunuz. bir de ev çok bahçeli ise (apartman bile olsa) yakın komşularınıza sorun. bahçeden geliyor da olabilirler. belki bir ziraat ilacı uygulatabilirsiniz apartmanca. önerebileceklerim bunlar. merak etmeyin çözülür

Lisede kalorifer kısmından üstüme gelmişti.
Omuz kısmımı ısırmıştı ay orası resmen tamamen koparıldı sandım.
Hastaneye gitmiştik.
Öyle hafife alınacak bir arkadaş değil kendisi.

Baktigim zaman saatlerce üstümde dolaşıyor muş gibi hissettiğim haşere olur kendisi, hatta fobim olan tek şey, kendileri yakaladığı zaman hazire diye sokuyo korkutmak gibi olmasın bağ evinde yengemi düzen li olarak sokarlardı, genelde nemli yerleri severler, yuksek yere de nasıl geldiyse ,etraf binaların çatısından falan olabilirmi diye düşündüm ama allah yardım etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…