İstanbuldayım ben. Hemde öyle yüksek yerlerinde falan değil. Kar neredeyse en son buraya yağar :)Geçen ay 511 tl geldi. Bu ay daha yüksek derecede yaktık. 700 e yakın gelir. Burası soğuk memleket zira..
Konu sahibi de eminim benim gibi memleketimin soğuk bir şehrindedir.
Ama ben her zaman diyorum bizim maaşlara ek zam yapmaları lazım. Evi ısıtmak çoooooook pahalııı burda
Bina mantolamalı canım. Yerler parke full. Ondan isyan ediyorum ya :)Evin mantolamalı değil sanırım oda çok fark ettiriyor.
O zaman bir sıkıntı var bizimde mantolamalı bina 200 kusur geldi bu ay. Tüm apartmanın mı böyle yüksek yoksa sadece sizin ki mi?Bina mantolamalı canım. Yerler parke full. Ondan isyan ediyorum ya :)
Valla bilmiyorum ki. Bi sorucam komşulara. Kendi faturamızı görünce nutkumuz tutulduğundan bakamadık diğer faturalara :)O zaman bir sıkıntı var bizimde mantolamalı bina 200 kusur geldi bu ay. Tüm apartmanın mı böyle yüksek yoksa sadece sizin ki mi?
Yuhhhh çok gelmiş ya. Benim ev dubleks 60 derecede yakıyorum sıcak sıcak oldu diye 500-600 geliyorEvet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 liraÇıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım
devlet ne mi yapsın, vergiyi indirsin..Enayilik bi durum yok tum gun yaktik odeyecegiz esek gibi.. Dogalgaz ucuz bi yakit degil devlet napsin zarara mi girsin