Ev kirası gibi fatura..

Bize de ne yazık ki 380 tl geldi 140 metrekare ev ama en fazla 40 da yandı ısındın mı deseniz hayır hiiç ısınmadım o faturaya göre geçen ay 3 peteğimi açmıştım sadece 170 lira gelmişti

Bunu duymamıştım hiç bizim de öyle termometresi var ama geçen ay sadece 3 petekle 170 tl öderken bu ay bütün petekleri çalıştırdım ve sonuç hüsran 380 tl ve yine kullanmadığım odaların peteklerini kapadım faturayı görünce

hmmm ilginç..ama ben hep bunu duyuyorum yani en verimli olan hali tümü açık sabit derecede olmalıymıs ama sizde her iki durumda da çok yaa en iyisi soba en azından iliklerine kadar ısınıyor insan

Bu ay çok geldi genelde herkese arkadaşlardan da var 600 ve civarı ödeyen çocuklu olunca mecbur yakılıyor.

hmmm ilginç..ama ben hep bunu duyuyorum yani en verimli olan hali tümü açık sabit derecede olmalıymıs ama sizde her iki durumda da çok yaa en iyisi soba en azından iliklerine kadar ısınıyor insan

Keşke öyle bi imkanım olsa :) hemen kurardım sobamı atardım üstüne kestaneleri çayımı keyif yapardım ahh ahh nerde o günler :)

Ben anlamadim bu ay noldu arkadaslar,dogal gaz kullanmiyoruz ama arkadasima da bu ay 650 tl elektrik faturasi gelmis klima ile isiniyorlar ama 650 tl nedir yahu?asgari ucretin tamami neredeyse...merhaba yeni turkiye

bu ayki su faturam 70
elektirik 2 aylık geldi 180
doğalgaz 460
telefon faturalarıyla bir asgari ücret ediyor
asgari ücretli insanlar nasıl geçiniyor anlamıyorum

yok artık sarayda mı yalı da mı oturuyorsunuz bacım

bir yanlışlık filan olmasın çok fazla yaa

Tesadüfün böylesi az önce eşimle fatura kavgası ettik saman gibi üstüme üstüme alevlendi herif bizede 380 gelmiş d gaz...90 elektrik 500 kira telefon su bebegin mamasi bezi ögrenim taksidi bagkur borcu bittikk bizz sıfırladik maaşi

Eşimmi şimdi saydırdıgı d.gazla duş alıyor

elektrikli ısıtıcıyla ısınıyoruz 220 geliyor bizede.. üstelik tek salonu ısıtıyoruz valla ileride müstakil evimi yaptırıp içinede soba kurcam bu nedir yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…