- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
valla benim arkadaşlara da (ıkı ayrı ev) 350 civarı fatura gelmiş geçen ay ama onların ki termometreli oldugundan olmus ev sahıbının demesıne göre , bazı odaları kapatmıslar.tüm odalar acık olarak kullanmaları gerktıgını fatura geldıkten sonra öğrenmişler.. Hiç ısınmıyolarmış bide...Geçmiş olsun sizlere de
hmmm ilginç..ama ben hep bunu duyuyorum yani en verimli olan hali tümü açık sabit derecede olmalıymıs ama sizde her iki durumda da çok yaa en iyisi soba en azından iliklerine kadar ısınıyor insanBize de ne yazık ki 380 tl geldi 140 metrekare ev ama en fazla 40 da yandı ısındın mı deseniz hayır hiiç ısınmadım o faturaya göregeçen ay 3 peteğimi açmıştım sadece 170 lira gelmişti
Bunu duymamıştım hiç bizim de öyle termometresi var ama geçen ay sadece 3 petekle 170 tl öderken bu ay bütün petekleri çalıştırdım ve sonuç hüsran 380 tlve yine kullanmadığım odaların peteklerini kapadım faturayı görünce
hmmm ilginç..ama ben hep bunu duyuyorum yani en verimli olan hali tümü açık sabit derecede olmalıymıs ama sizde her iki durumda da çok yaa en iyisi soba en azından iliklerine kadar ısınıyor insan
Sarayin acigi, neyin olacak. Tayyip yan gelip yatsin diyeson zamanlarda ne çok konuşulur oldu bu konu neyin açığını kapatıyoruz dersiniz
Offff Offff! Söylenecek çok şey varda neyse... Millet Moskova'da 12 lira doğalgaz faturası öder biz burda yakmadan 500-600 ölme eşeğim ölme...Sarayin acigi, neyin olacak. Tayyip yan gelip yatsin diye