valla benim arkadaşlara da (ıkı ayrı ev) 350 civarı fatura gelmiş geçen ay ama onların ki termometreli oldugundan olmus ev sahıbının demesıne göre , bazı odaları kapatmıslar.tüm odalar acık olarak kullanmaları gerktıgını fatura geldıkten sonra öğrenmişler.. Hiç ısınmıyolarmış bide...Geçmiş olsun sizlere deEvet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 liraÇıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım
Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 liraÇıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım
Aynen ya. Yerler buz gibiooo çok fazla ama hem alt hem üst boşsa bu kadar paraya yine de ısınılamamıştır.
Merkezi sistem mi?110 metrekare bir ev dubleks falan değil. Bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim böyle çok ödeyen var mı diye. İtiraz etmeyi düşünüyorum.
Üsttekileri baya ısıtıyosunuz.bizimde alt üst hiç yakmıyo .üst kat yerler sıcacık oluyo dedi sinir.Gece klimayla ısınıyorlar gürültüsü cabası.Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 liraÇıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım
Hayır kombili.Merkezi sistem mi?
Üst katım yok en üst kattayım.Üsttekileri baya ısıtıyosunuz.bizimde alt üst hiç yakmıyo .üst kat yerler sıcacık oluyo dedi sinir.Gece klimayla ısınıyorlar gürültüsü cabası.
Bizede 438 tl geldi sasiyorum 150 200 geldi diyenleri yanlis nerde acaabaEvet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 liraÇıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım