Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sen isyan bayraklarını açmakta haklısın ne diyim.İstanbuldayım ben. Hemde öyle yüksek yerlerinde falan değil. Kar neredeyse en son buraya yağar :)
Yeni Türkiye dedikleri buysa ben eskisini istiyorum.Ayin basinda sessiz sedasiz zam yaptilar diye okudum, baska kimse de gormedi mi? Belli bir limitin altindaki faturalar icin %30, daha yuksekleri icin %80!!!!! Artis!!!! Gidip bunlara oy veriyorsaniz ses etmeden odeyeceksiniz, vermediyseniz de vereni bulup acikla bakalim diyin.
Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 lira Çıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım
Aynen aynen. Elektrik faturasını inceledim. Kullanım bedeli 72 lira ama gelen fatura 108 lira. Yazık günah ya. Sman devletimiz zeval görmesin diyemeyeceğim. Çoluğumun çocuğumun hakkı boğazlarında kalsın.niye bu kadar şaşırılıyor ki!!
zamları geçirdiler zaten!!
ben tek oda yaktım o da toplasam 20 gün 111 tl geldi...
elektirik faturam 83 geldi. 30 küsürü vergi..!
devlete çalışalım .başka birşey değil.