Ev kirası gibi fatura..

bizimde o civarlarda 500-600 arası gelir ama bizim ev 5+1 o yüzden normal karsiliyoruz, bizim 210 metrekare sizin 110 anormal bence de

Ne kadar çok ya. Biz gündüz kapatıyoruz akşam işten gelmeden bi saat önce yanmay başlıyorr 5 gün sonra fatura gelcek. Geçen ay hiç söndürmedik minimumda 180 geldi. Ben 150 bekliyorum bu ay ama...

Babamlar 3 petek yaktılar ve 50 derecede falan yaktılar hiç kapatmadan 540 tl gelmiş

İstanbuldayım ben. Hemde öyle yüksek yerlerinde falan değil. Kar neredeyse en son buraya yağar :)
Kuzum sen isyan bayraklarını açmakta haklısın ne diyim.
Sen düşün bakalım, kombide aç kapa yaptınız mı, derecesi çok mu yüksekteydi? Gözfen kaçan bişi olmalı. Faturan çok yüksek dediğin yer için.

Kafada deli sorular:KK53:

eviniz size aitse satıp değilse kiradan ayrılıp kendinize merkezi sistemli bi ev bulun ben toki konutlarında oturuyorum merkezi sistem evin içerisi hawai adaları gibi sıcacık sıfır kolluyla falan geziyoruz 75-80 lira gibi bi ücret geliyor. Gerçekten çok büyük zarar çoluğunuzun çocuğunuzun hakkı millete gidiyor.

biz de aynı durumdayız..kombi yakanların kaderi bu..bizim de alt katımız yakmıyor,sobalı ev gibi kullanıyorlar.tek oda yakıp oturuyorlar..en gıcık olduğum durum..ne hakkın var benim doğalgazımdan ısınmaya..
arkdaşım en az 100 tlsi alt katı ısıtmakla harcanıyor.bir de diyrolar ki üstten alttan sıcaklık geliyro zaten,çok yakmaya gerek kalmıyor..çıldıracağım..
aralık ayı 436 tl ödedim. çocuk okulda diye gündüz yakmadık,4 te yanıyor otomatik,sabah 8 de kapanıyor..40-45 derece yaktık..ocak ayı soğuktu devamlı yandı 45-50 dereecede..ben de 650 civarı bekliyorum faturamı..
en güzeli ısı ayarlı merkesi sistemde oturmak..kimse kapatamıyor ,hem de fazlasını istersen açabilyorsun..
ben ev arıyorum valla artık.dediğin gibi ev kirası bedeli nerdeyse..

Benimde alt katım boş 350den aşağı geldiğini görmedim. Ülkemizdeki bu aşırı vergilerin pahalılığın sebebi belli. Her ay hakkım haram olsun diyerek ödüyorum bütün faturaları. Allah kendi ceplerini doldurup, saraylarda refah içinde yaşayan ve onların buralara gelmesine cehaletleriyle sebep olan herkesten ergeç hesap soracaktır. Rabbime şükürler olsun kul hakkı yok üzerimde bu kadar insanın sefaletine sebep olanlardan değilim.

eviniz küçükmüş,640 o yüzden çok.Yoksa soğuk memleketlerde,alt-üst boş bir daire hele de büyükse çok da anormal değil bence

faturalı iken bizimde böyleydi ne zaman kartlıya geçtik rahatladık.
doğalgaz kartıyla çalışanlarda aylık 300-350 tl ile ev çok iyi ısınıyor.

Ayin basinda sessiz sedasiz zam yaptilar diye okudum, baska kimse de gormedi mi? Belli bir limitin altindaki faturalar icin %30, daha yuksekleri icin %80!!!!! Artis!!!! Gidip bunlara oy veriyorsaniz ses etmeden odeyeceksiniz, vermediyseniz de vereni bulup acikla bakalim diyin.

Ayin basinda sessiz sedasiz zam yaptilar diye okudum, baska kimse de gormedi mi? Belli bir limitin altindaki faturalar icin %30, daha yuksekleri icin %80!!!!! Artis!!!! Gidip bunlara oy veriyorsaniz ses etmeden odeyeceksiniz, vermediyseniz de vereni bulup acikla bakalim diyin.
Yeni Türkiye dedikleri buysa ben eskisini istiyorum.
Sadece faturalara yansısa amenna ama birileri dünyaca zengin olurken orta taban ve alt taban her geçen gün gerilemekte.
Her şeye gözlerini kapatıp sandıkta vicdanları yerine menfaatlerini gözetenler seslerini çıkarmasın bence de.

Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 lira :KK57: Çıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım o_O

canım sana neden fazla geliyor böyle :KK43: Allah sabır versin valla

niye bu kadar şaşırılıyor ki!!
zamları geçirdiler zaten!!

ben tek oda yaktım o da toplasam 20 gün 111 tl geldi...
elektirik faturam 83 geldi. 30 küsürü vergi..!

devlete çalışalım .başka birşey değil.
Aynen aynen. Elektrik faturasını inceledim. Kullanım bedeli 72 lira ama gelen fatura 108 lira. Yazık günah ya. Sman devletimiz zeval görmesin diyemeyeceğim. Çoluğumun çocuğumun hakkı boğazlarında kalsın.

Ortadoğuya en yakın Ülke olarak,Avrupa'nın en pahalı benzinini kullanan da biziz.Doğal gaz aldıgımız Ülkeler'e bakacak olursanız hepsi Türk düşmanı..Devlet'te napsın birilerinin cebine 10 krş fazla girsin diye bağladı dogal gazı ülkeye,hababam sorun cıkıyor,satıcı devleti,devlet bizi:KK22:

Bu arada bide peteklerinizi kapatırsanız daha cok fatura gelir,kar yapmaya calısırken zarar ediyosunuz.Kombiyi kısın hep.Peteklerinize dokunmayın..:KK25:

X