Ev kirası gibi fatura..

Gidip kombiyi kapatasım geldi. :KK62:

Akşam işten gelince yakıyorum ev ısınana kadar aşırı gaz yakacak diye düşünerek açıyorum. Dün eve geç geldik diye yakmadım ayağıma çorap giyip yattım. Kar yağınca 2 3 gece min. de yaktım 170tl geldi fatura.
Çocuk olsa ne halt yiyeceğim ben :KK42:

Geçen ay 511 tl geldi. Bu ay daha yüksek derecede yaktık. 700 e yakın gelir. Burası soğuk memleket zira..

Konu sahibi de eminim benim gibi memleketimin soğuk bir şehrindedir.

Ama ben her zaman diyorum bizim maaşlara ek zam yapmaları lazım. Evi ısıtmak çoooooook pahalııı burda:KK43:

Ev 3 +1 ..yahu salonu kapadık zaten cimri apartmanda kimse salonda otirmuyooo salon alttan üsstrn buzz yazık oluyo bu salondaki eşyalara yazıkk..benimde oturma grubum yok bazalı bi odam var bebişle günümüz orada ve mutfakta geciyoo..ee diger oda boş kapalı..yani 2 oda bi mutfak orta sıcak 380 bence çok yaniiii...

Anneannemlerın de oyle gelmıs anlamadım neden acaba. Bızım sabıt her ay o yüzden bır karsılastırma yapamayacagım

Geçen ay 511 tl geldi. Bu ay daha yüksek derecede yaktık. 700 e yakın gelir. Burası soğuk memleket zira..

Konu sahibi de eminim benim gibi memleketimin soğuk bir şehrindedir.

Ama ben her zaman diyorum bizim maaşlara ek zam yapmaları lazım. Evi ısıtmak çoooooook pahalııı burda:KK43:
İstanbuldayım ben. Hemde öyle yüksek yerlerinde falan değil. Kar neredeyse en son buraya yağar :)

Gecen ay 178 lira geldi misafir vardi ve normalden daha yuksek cok calisti. bu ay henuz gelmedi ama 300 bekliyoruz. Evimiz cok sukur ısınıyor ve holu camasir kurutmak icin acik birakiyoruz. Salon ve 2 oda gunduz kapali 4 gibi aciyoruz gece kapatiyoruz. Bir oda kalanin keyfine gore yaniyor mutfak hep kapali cok sicak oluyor acilinca ztn. Ilk ay da 133 odemistik bu birazda yalitim ve evin korumasi ile alakali sanirim. Gecen yil kombiyle cok oynuyorduk daha cok odedik bu sene kombi ayni ayarda ama petekler ile acip kapadik fark oldu.

Bizede 380 gelmiş geçen ayda 350 geldi çok ama napalım her oda yanıyor çocuklar var çok zor kışdan soğudum bu yüzden:cry:

Ankara da yaşıyorum gazımız faturalı değil kartlı sadece en soğuklarda aylık 150 liralık aldım ama normalde aylık 100 tl yetiyor banyo ve Ocak da dahil bunlara anlamadım ne kadar yüksek ödeyenler var bu arada evim 3 oda bir salon ve her yer açık hiçbir yer kapalı değil

O zaman bir sıkıntı var bizimde mantolamalı bina 200 kusur geldi bu ay. Tüm apartmanın mı böyle yüksek yoksa sadece sizin ki mi?
Valla bilmiyorum ki. Bi sorucam komşulara. Kendi faturamızı görünce nutkumuz tutulduğundan bakamadık diğer faturalara :)

Hepiniz tasinin benim memlekete kızlar (Alanya) kurtulun bu dertten..
saka bir yana bu ne yahu gercekten bu devirde ısınmak ta ac karnini doyurmak ta zor.
Allahim kolaylik versin hepinize

Evet arkadaşlar hepimizin merakla beklediği ocak ayı doğalgaz faturalarımız gelmiştir. Tamı tamına 640 lira :KK57: Çıldıracağım resmen. Kısığın biraz üzerinde yaktık en soğuklarda. Alt üst yanmıyor diye bu kadar fazla gelir mi yahu? Çocuklar olmasa kökten kapatacağım kombiyi ama olmuyor işte. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım o_O
Yuhhhh çok gelmiş ya. Benim ev dubleks 60 derecede yakıyorum sıcak sıcak oldu diye 500-600 geliyor

Bizde doğalgaz yok,Antalyada yasıyorum,gunduzleri ihtiyac duymadık ama aksamları ara ara klima çalıştırdık.ustelik 2 haftada evde durmadık,bize bile 150 tl fatura gelmiş.kursaklarından gelsin inşallah.

elektrik de annemin 2+1 evine 250 gibi bir şey gelmiş. çok soğuk oldugunda yatak odasında 1 hafta hergün 1 saat ufo yakmışlar sadece.. şok oldum..

925 tl geldi. Resmen icime oturdu yani. Dublex evimiz ama gecen sene de aynı ayarda yaktik hatta belki biraz daha fazla çünkü küçük kızım yeni doğmuştu. En fazla 600 gelmişti. Buay 925 i görünce sok olduk. 800 lira kira ödüyoruz :KK43:

X