Ev kiranız ne kadar ?

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
bizimde 600 kiramız senağlama
üsküdarda emniyet mah de evimiz ulaşımı rahat işyerlerimize yakın
evimiz yeni deil ama ulaşım sorun olmasın da gerisi şimdilik çok dert deil diyoruz biz

ankara batıkentte bizimde evimiz..
430 şuan nisanda zam var bakalım ne olur..

150 lirada kışın yakıt veriyoruz

trabzonda yaşıyorum güsel bi semtte oturuyom :) 1. kat olduğu için biras uygun
kiram 250 tl +25 tl kapıcı 275 tl

trabzonun neresi cnm bende trabzondaokuyorum 3 kişi ev tutalım dedik kalkınmada 900 den asağı bulamadık :çok üzgünüm:

600 Tl..

İstanbul- Bağcılar dayım bu arada...
Netten baktım buralarda düşmüş kiralar 450-500 tl ye..:1shok:
belkim bizim ev sahibi de düşürür,yada zam yapmaz........

800 kiramız
240 da aidatımız var
sıcak su paramız da ayrı geliyor.aylık 60 civarı
ankara gop da oturuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

gelde nasıl yatırım yapıyo insan bi gör ister astsubay ister subay bu farketmez devletin en güzel imkanlarında yararlanıyorsun hiçte 7 sene oturulmuyo galiba etrafında asker yok

Su ve elektrik haric hersey 650 €uros 3 oda ,1 salon , teras 1 park yeri ama artik 2 tane lazim izin vermiolar senağlama belki bizde tasincaz hele bir yaz gelsin diyoruz

walla m.köyde 850tl 20 aidat etti 870 oturuyorum faturalar cabası tokiye girmek istiyoruz inş.kendi evimizin ödemesini yaparıs...

walla m.köyde 850tl 20 aidat etti 870 oturuyorum faturalar cabası tokiye girmek istiyoruz inş.kendi evimizin ödemesini yaparıs...

bende mecidiyeköydeyim iyi yinede kiran şikayet etme

benimde evimin kirası 270 bu ay zam olacak balıkesir erdekteyim

ankara nın ilçesinde oturuyorum kiramda 220...

çok iyi ankarada o kiraya ev mii varr şaşırdımmm

kızma ayolll görmedim onuuuuuuuu

Komik bulmana şaşırdım doğrusu. geçen sene nisan-mayıs aylarında ev kiralarından haberin olmamış belli ki. yatak odası normal boyutlarda bır yatak odası takımını alacak kapasitede ebeveyn banyolu mutfağı geniş, salonu geniş gayet güzel bir şekilde planlanmış ve manzarasını eklediğim bir evde oturmanın bedeli 1000 dir. Şu kriz zamanı fiyatlar bir hayli düşmüş olabilir ancak nisan-mayıs döneminde bir hayli yüksekti. 700 tl istedikleri evleri görmenizi isterdim. Ayrıca yeni bina olduğundan ve yalıtımı çok iyi olduğundan 65 tl doğalgaz faturası ödüyoruz ki evimiz sıcacık. Merak edersen evimin resimler sitede vardı zaten görebilirsin.

Bilip bilmeden kırıcı eleştiriler yapmayalım lütfen. Bu siteye yakışmıyor.

Eklentiler

• $Görüntü0243.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 76
  • $Görüntü0244.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 72

Doğrudur canım yaa tabi ben bilmiyorum semtlerde nedir kiralar.Annemlerin ev sahibi çok iyi bir insan Allah razı olsun. Doğalgazda bu sene içinde en fazla 200 ödediler aidat dahil. evleride okadar sıcakki tsörtle dolaşıyoruz geceleri terleniyor bile Allah hepinizin yardımıcısı olsun.en kısa zamanda kendi evlerinize çıkın inşallah

çengelköyün ücra bir köşesinde 800 kira + 43 lira aidata oturuyorum...benneyaptımki

ankara ümitköy 800 kira+250 aidat

ilçede oturuyorum ve kiram 350 artı 50 lira da aidat..evim geniş ve yeni ama gene de her ay bu parayı dışarı atıyormuşuz gibi geliyordu:jeyyar:çok şükür bu hafta sonu kendi evime geçiyorum ..Allahım herkese kendi evine gimreyi nasip etsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…