Ev kiranız ne kadar ?

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
410tlkira+40tl aidat
asansör ve kapıcımız var.
Allah herkese benim ev sahibim gibi ev sahibi nasip etsin inşallah.:Saruboceq:bu bizim geçen seneki kiramızdı. Bu sene kriz var diye zam yapmadı.a.s.

ne kadar şanslısınız...bu devirde böyle ev sahibi bulmak çok zor,hangi semtte oturuyorsunuz,kiranız uygun bayaCADIARZU

ne kadar şanslısınız...bu devirde böyle ev sahibi bulmak çok zor,hangi semtte oturuyorsunuz,kiranız uygun bayaCADIARZU
Abidinpaşa Akdere arasında bir yerdeyim .Birde ev sahibimiz eşimi çok seviyor onunda etkisi var.a.s

keçiörende merkez bir yerde durak kapımın önümde çevremde 3 büyük market var en üst katta 6 yıllık bina 400 tl

ne kadar sanslınız biz düzenli ödeyen ve düzenli zam yapan kiracı olmamıza rağmen ev sahibi maaşımızı versek doymaz eve bir çivi çakmaz inat ettim bende çıkmıycam nasılsa cocuk yok idaree ediyouz ucuzda değil kiramız 600 + 30 iadat ama 2 ay da ek aidat alıcaklar

aslında benimde oturduğum semte göre kiram gayet uygun ama her ay başkasının evine okadar para ödemek çok zoruma gidiyor..sırf işyerime yakın diye burda oturuyorum,yol parasını hesap edince aynı oluyor normal kiralarla,en azından zamandan kazanıyorumyerimseniben
birde bizimki merkezi sistem 200 tl oldu şimdi,20-30 aidat verenler kombililer,onlar ne kadar gaz parası ödüyorlar aylık?

ümraniye de 1.000 tl. ancak süper bi manzarası var bu şehirde zaten çok kalmayacağım bu sürede oturduğum ev de istediğimiz gibi olsun dedik kıydık paraya. 50 tl de aidat ı var. ama doğalgaz a çok para vermiyoruz 65 geldi mesela bu ay. mantolaması ve kombisi gerçekten çok iyi. altta üstte de kambi yakılınca bize sıcacık bi ev kalıyor :)

400 ytl kira veriyorum.
Az gibi gözükebilir ama oturduğum yere ve eve göre bence çok.
Ev sahibi bir çivi dahi çakmadı.
Neredeyse kirayı saati saatine hesaplıcak.
Allah'tan kendi evime çıkıyorum da her ay kira vermekten kurtuluyorum.
Allah herkesi ev sahibi yapıp kiradan kurtarsın inşallah.

950 kira+ 250 aidat..
Aşağı dudullu Ümraniyede oturuyoruz, 2+1 evimiz, balkon yok. Yüksek giriş zaten. Çıkcam bu yaz krediyle beylikdüzü, bahçeşehir tarafına gitmek istiyorum yada en mantıklısı Kağıthane olabilir.

340 a oturuyorum ama evim sobalı +gaziosmanpaşa

arkadaşlar neden bukadar çok kiralarınız yaa şaşırdım inanın ben allaha şükür kendi evimdeyim ama annem eskişehirde 310 milyona oturuyor kaloriferli kapıcı dahil.3+1 ev merkeze çok yakın..tabi ile göre değişir ama Çok zor yaa allah hepinize sabır versin evlerinize çıkmayı nasip etsin

Son düzenleme:
öncelikle allah herkesi ev sahibi yapsın diyorum..amiiin..bende ank kiracıyım 500 veriyoruz ev ama yeni bulundugu yere göre iyi bir rakam 600 den aşagı degil ama biz aşıyor biraz tabii ev alsakta kurtulalım diyoruz ama zor görünüyor bu krizde oyy oyyy yaram kanadı yine...bir evimiz var balıkesirde ama satılamadı daha satılsa kredi çekip ev alacazda kriz elimizi kolumuzu bagladı..

bende kartalda giriş kat dogalgaz yok 2+1 500 lira kira veriyorum allah herkesi hayırlısıyla ev sahibi yapsın

arkadaşlar neden bukadar çok kiralarınız yaa şaşırdım inanın ben allaha şükür kendi evimdeyim ama annem eskişehirde 310 milyona oturuyor kaloriferli kapıcı dahil.3+1 ev merkeze çok yakın..tabi ile göre değişir ama Çok zor yaa allah hepinize sabır versin evlerinize çıkmayı nasip etsin

yoo aslında eskişehirdede kiralar öyle aman aman ucuz değil bence...
bende kendi evimdeyim şükür ama şu ana kadar çevremdekilerinde kira konusunda çok dert yandıklarına tanığım..
ben tıp fakültesi yakınlarındayım benim karşı komşum 650 ye oturuyor 10 da aidat..
sakarya cd. oturan arkadaşlarımda var onlarda 500 den aşşağı ödemiyorlar..
annenizin kirası o kadar düşükse sanslı kesimden anlaşılan...
artık il-yer-güzergah farketmiyor kiralar her kesimde ateş pahası..
Rabbim kirada oturan herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin inşallah...

380 tl kiram 180 -200 arasıda elektrik daha ne olsun .........

benim de 300 kiram 20 de aidat.Allah tan ikimizde çalışyoruz yoksa tek maaş hayatta yetmezdi. çok yeni ev değil o yüzden uygun. içi çokda yapılı değil. inş. en kısa zamanda Allah bi ev almayı nasip eder hepimize....

zonguldakta oturuyorum 550 kira 90 aidat ..rabbim hepimize ev almak nasip etsin kızlar...

benim anlamadığım ümraniye 1000 oturulurmu ya :)) gerçekten komik agua city ağaoğplu falan mı yoksa yada ekşioğlu bana tuhaf geldi ümraniye manzarası güzel demiş biri ümraniyenin ne manzarası olabilir ki :)))
Bende çekmeköy madenlerde oturuyorum 570 tl sıfır daire ilk ben oturdum 140 m2 daire daha ne olsun ne gerek var daha fazla ödemeye inşallah ev sahibi oluruzda

Son düzenleme:
Abidinpaşa Akdere arasında bir yerdeyim .Birde ev sahibimiz eşimi çok seviyor onunda etkisi var.a.s

Aaaaa canım bize yakın yerde oturuyorsunuz.Bizim kendi evimiz ama

X